Piti v prubehu OGTT

2970
19.7.10 21:52

Piti v prubehu OGTT

Ahoj,
chtela jsem se zeptat, jestli nekdo nevite, jestli je mozny v prubehu zatezoveho testu na cukrovku pit vodu… vim, ze predtim musi byt clovek nalacno a vodu muze, ale muzu pit vodu i po vypiti te glukozy :nevim: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
19.7.10 21:54

Jak kde. Já pít nemohla, kamarádka byla ve stejném městě akorát v nemocnici a pít mohla. Já na záchod nemohla, ona jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.7.10 22:02

u nas ne,ani jist,ani pit…
ja to ovsem bez piti neustalabylo mi blbe,malem jsem se slozila, motala se mi hlava,cerno pred ocima…vedro,presunula jsem se hned k ventilatoru a pak uz ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
19.7.10 22:03

Já nemohla jíst, pít, kouřit ( ne že bych teda kouřila )ani nikde courat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
19.7.10 22:06

Ani jíst,ani pít.Taky my bylo dost zle,já si musela lehnout,dát nohy nahoru,fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
19.7.10 22:09

no my jsme maminám vždycky říkaly, že pokud by jim mělo být špatně, tak hlt holé vody ty testy neovlivní, ale ne vypít celou flašku :-) Fakt se spíš jenom ovlažit. No a na záchod…tak to je na vás-jde o to, abyjste pak byly schopné dát vzorek moči :-) No ale jíst samozřejmě v žádném případě vůbec nic. Glukosa je choulostivá na spoustu věcí. Dělala jsem těch testů x týdně a mám docela v paměti ty vyděšené výrazy maminek, jakože to fakt nemůžu tak dlouho jíst??? :lol:
No a já sama jsem to nakonec taky přežila celkem v pohodě, nebylo to zase tak hrozné. Ale jak kdo to snese no, někomu se z toho opravdu dělá špatně. Třeba teď mi líčila kamarádka, jak na tom byla v Kyjově v nemocnici a tam jim to uvařili z bylinkového čaje :roll: no to bych se asi fakt poblila. My to vařily normálně z černého, ono je to i tak hnus, nemusí se k tomu už nic přidávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.7.10 22:14

joo a nesmela jsem nikam odchazet,sedet v cekarne (pak jsem ted a odesla o patro niz na plicni pro razitko)a jak jsem mohla zbufnout rohliiiik,jsem byla stastna.

Nekde nedovoli vymackat do rozotku citron,nekde ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
19.7.10 23:13

tak já pít mohla během i po jinak bych asi pozvracela, pak jsem jela domů na chvíly

ale tedy nepila jsem ani bylinkový a ni černý čaj, a sestra mi to nalila do sklenice takový bílo průsvitný hnus z jakoby lékárnické lahvičky s tou červenou nálepkou, tak nevim koukám že to dělají všude jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
19.7.10 23:37

u nás to už bylo s citronem, pít jsme mohly - vodu nebo neslazenej čaj. V tom vedru bych bez pití chcípla - hlt fakt nestačil.

• Citovat
  • Upravit
27264
19.7.10 23:49

No u nás třeba v nemocnici nabízí ten roztok ochucený asi š příchutě a já samozřejmně byla na poliklinice, kde byl neochucený a co mě vadilo fakt nejvíc byly nepohodlný sedačky v čekárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
20.7.10 06:18

heleee, nepiste, jak to bylo hnusny, to jsem ted slyset nechtela :zed: :zed: :lol:
jinak diky za odpovedi, budu se teda snazit pit co nejmin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
20.7.10 06:40

tak já jsem pít mohla u obou těhu (dělané pokaždé v jiné laboratoři), jen ne moc, spíš lehce. na záchod se taky mohlo. nám i sestříička řekla, že můžeme na procházku, jen se po určité době vrátit. jo a roztok mi teda chutnal. teď naposled ho dávali s citronovou příchutí ;-) ale já už v té době byla na dietě, takže jsem si tu sladkou chuť opravdu užívala .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
20.7.10 06:47

U nas zadny jidlo ani piti, ale mohly jsme jit pryc a vratit se na urcitou hodinu. Ja jsem sla do blizkeho Tesca a courala mezi chladakama s jogurtama :).

A tak hnusny to zase neni, vypit se to da.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.7.10 07:53

Já byla dvakrát a pokaždé jinde. Poprvé jsme nemohli pít ani jíst, ale v čekárně nás nedrželi. Mohli jsme volně na záchod i ven, já se procházela venku na mrazu a jen díky tomu jsem to v sobě udržela :think: Švagrová mi poradila vzít si pálivou žvýkačku, aby to překrylo tu sladkou chuť.

Podruhé už to bylo jiné, museli jsme sedět celou dobu v čekárně, chodili nás kontrolovat..

Vzorek moči po mě nechtěli ani jednou, vždy jen vzali po dvou hodinách krev.

• Citovat
  • Upravit
Any11
20.7.10 07:54

Smela jsem jen sedet, nesmela jsem pit… takze jsem tam nakonec malem omdlela a pozvracela se. Bajecny test!

Ale citron jsem si do toho dat mohla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí