Pití v těhotenství

Anonymní
24.3.13 14:21

Pití v těhotenství

Ahoj holky :dance: Mám takový blbý dotaz :lol: Ráda piju dobrou vodu, neperlivou, nebo jemně perlivou :) Ale v časopise jsem četla, že v těhotenství by se příjem sodíku neměl přehánět a tahle voda obsahuje docela dost sodíku :roll: Štávy už mi taky nechutnají a čaje taky moc nemusim :lol: Nevíte o nějaký vodě, která má nízký příjem sodíku? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
24.3.13 14:23

Z vodovodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.3.13 14:23

Co ta z vodovodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 14:25

No to jsem pila šťávu s vodou z vodovodu :lol: Ale samotnou vodu taky nemusim :lol: Spíš jsem myslela nějakou nemerlivou, nebo jemně perlivou z krámu :)

• Citovat
  • Upravit
1505
24.3.13 14:26

Z vodovodu prohnaná sodastreamem? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
24.3.13 14:29

Tedy asi jsem divna, ale pokud je to neperliva voda, tak mi prijde stejna jako z vodovodu. Jinak by to musely byt mineralni vody. Tam jsem slozeni nikdy nezkoumala, ale jedine cim jsem se ridila, ze se maji stridat a ne pit jenom jednu znacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 14:30

@kačka25 Já jsem myslela nějakou s příchutí, ne obyčejnou :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13837
24.3.13 14:34

Ze studánky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 14:36

@micelinka Tak přesně na takový jsem čekala! :cert: Chtěla jsem radu, ne blbý kecy :pankac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2185
24.3.13 14:40
@Anonymní píše:
@kačka25 Já jsem myslela nějakou s příchutí, ne obyčejnou :pankac:

Ale ta příchut´tam sodík nedodává, když ho nemá neochucená, nemá ho ani ochucená.
Dobrá voda není minerální, té se to netýká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
24.3.13 14:41
@Anonymní píše:
@micelinka Tak přesně na takový jsem čekala! :cert: Chtěla jsem radu, ne blbý kecy :pankac: :pocitac:

Jako promiň 8o, já jsem to myslela vážně, znám maminky, které si vozí vodu ze studánky. Ti ten sodík leze na mozek, co :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.3.13 14:41

Nestačí zajít do krámu a pročíst etikety? Tohle jsem nikdy nezkoumala. Vhodná je asi stolní voda ne minerální. Nějakou kojeneckou? Ta nebude perlivá. Nebo prostě střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 14:42
@tessy píše:
Ale ta příchut´tam sodík nedodává, když ho nemá neochucená, nemá ho ani ochucená.
Dobrá voda není minerální, té se to netýká ;)

Já jsem koukala, že ta neperlivá, i jemně perlivá mají stejný obsah sodíku :roll: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5673
24.3.13 14:44
@hofka píše:
Nestačí zajít do krámu a pročíst etikety? Tohle jsem nikdy nezkoumala. Vhodná je asi stolní voda ne minerální. Nějakou kojeneckou? Ta nebude perlivá. Nebo prostě střídat.

Jojo, taky si myslím! :kytka: Nejlepší bude, když si zajdeš do obchodu a pročteš etikety :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
24.3.13 15:25

Ja bych to neresila, sodik se ma omezovat, protoze prispiva k zadrzovani vody v tele, ale jestli s tim nemas problem, tak bych to nechala byt. Ja piju vodu z vodovodu a mineralky, a docela hodne (zvlast kvuli krecim, ktere me zacaly ted trochu trapit), urcite do sebe dostanu mnohem vic sodiku nez ty, a vodu nezadrzuju, takze to opravdu neresim. Rozhodne je pitomost nahrazovat vodu stavou, akorat do sebe dostavas umela barviva a cukr, a misto eventuelni zadrzene vody budes zadrzovat akorat tak tuk z tech zbytecnych kalorii :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí