Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky nedávno jsem zjistila, že čekáme neplánovaně třeťátko. Jsou tu nějaké maminky co čekají taky třetí miminko a rády by pokecali? ![]()
Sice už máme, ale taky neplánovaně a je to naše zlatíčko
gtatuluji
![]()
Kacabus no to věřím.
My jsme sice z toho ještě v šoku.. protože o předchozí dvě jsme bojovali, aby jsme je vůbec měli a teď se nestačíme divit.
Sice to bude hodně náročné po všech stránkách ale už se i začínám těšit.
A jak staré máš děti?
Tak nějak to bylo i u nás, my se teda rozhodli, že mimi už nebude, chtěla jsem nasadil antiko, a už jsem to nestihla
kluci jsou od sebe po 2,5 letech viz metřík…jako upřímně náročné to je, teda hlavně začátek než se všechno skloubilo, ale ted už je to zase pohoda
![]()
No u nás to byl zázrak. Tak nějak jsme nepředpokládali, že se toto vůbec u nás může stát nikdy jsem antik.. neužívala
No příště budeme moudřejší.. a nebudeme tolik věřit doktorům.
Teď to ještě půjde horší, jak začnou chodit do školy..to bude mazec..ted nějaký oblečko podědí..nějaký se koupí nový.. ale pak ty kroužky a výlety, to teprve poznáme co je nouze.. ![]()
My taky nečekáme, ale třeťátko už máme. Vytoužená holčička si nás prostě našla. A je to záhul, teď je jí 7 měsíců, klukům 5 a 3 roky.
Všichni mě odrazovali a posílali na potrat a teď jí všichni zbožňujou.
Ahoj všem. Taky mame tri, porad jsem chtela kluka ale je to sama holka. Puvodne jsem se domnivala, ze 3ti se ztrati, ne veeelky omyl, zacatek vazne peklo. Ale postupem casu zacina klid
I my už máme pár týdnů třeťátko doma a k tomu holčičku 2,5 roku a kluka 4 roky. Někdy je to na palici, ale jsou to zlatíčka. A buďme k sobě upřímné…někdo nás v tom důchodu prostě bude muse obstarat, že
![]()
No když vidím nejmladší říkám si jak to uteklo, ještě nedávni byla mimi. Už teď se vlastně těším na vnoučata. Malinký jsou tak krásný a mají i ztažený volume
taky pěkná vlastnost. Ale i teď je fajn, když je vidíš dělat pokroky, když mají radost, že něco nového umí apod. Díky že jsou. I když někdy umí parádně chaos.
No ségra má taky tři.. a když vidím, jak je z nich uřícená.. no já mám naštěstí docela hodný děti.. o tom starším pomalu nevím, že ho mám.. ale taky dokáže zazlobit. Jsem ho teď chtěla dát do kroužku.. ale nevím, jak se třema bych jezdila autobusem.. sice mám řidičák ale autem jezdí chlap do práce.. takže ještě uvidím.. asi bude nutný ještě dokoupit ten skat na kočárek.. malá bude mít 2 a čtvrt roku.. ![]()
@Pavca3388 Naše málá má 2 roky a 4 měsíce, skejtík sice máme, ale skoro ho nevyužíváme ![]()
Taky budeme skejtík schánět. Tajně doufám, že půjde na jakýkoliv kočár. Když jsem měla holky jen 2 měla jsem klasiku hluboký s košem dole. Sice jsem budila pozornost ale když je: mě bolí nohy, břicho a všechno co se dá vyzkoušet… zalezla si pod malou a jelo se. V lese nás nikdo nezkoumal. ![]()
A když jsou tři jsou hodně často chvíle když si říkáš…těším se na večer až bude ticho a budou spát. Hlídání není taky nic moc - tři jsou na každýho hodně.
nej je rádo by tchýně- dost se jim nevěnujete atd atd a když jsme je chtěli nechat poprvé hlídat
tchýni trvalo 2 dny než se ozvala jestli vůbec pohlídají a přotim mají vyrovnané síly- tchýně, tchán, babička. joo hrdinové. poučovat, poučovat a dělat statečný ![]()
No já to mám s babičkama taky těžký..jedna pracuje (tchýně) a nemá čas.. o víkendech si spíše chce odpočnout.. ale má zkušensti s dětmi.. ve školce jich má na starosti kolem 30ti..
Zatím tam jezdí jen starší ale teda nějak často to teda není! O prázdinách vypomáhá v obchodě.. takže na vnoučátka čas nemá.. Jinak má mamka.. ta ráda klídek.. takže na chvíli navštívit to jo.. ale rychle pryč.. a to se ještě celou dobu návštěvy kouká na telku jako by jsme tam nebyly.
![]()
@Pavca3388 Hele u nás je to s hlídáním jak kdy…snažíme se to ale s manželem zvládnout sami…a s tím kroužkem
nejstarší chodí plavat…takže to znamená odvést ho tam a zase pro něho přijít…trvá to 45 min, takže taky čas na dvě věci…jo a ještě školku má na druhé straně města, to znamená, že pokud manžel nemá zrovna volno, tak ráno musím se všemi do školky autobusem a odpoledne to samé…naštěstí toto absolvuji jen jednou denně..bud ráno nebo odpo…začátek byl náročný, ale ted už je to skloubený a myslím, že to zvládáme docela v poho
![]()