Třetátko neplánovaně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
25.3.13 12:56

U nás je to s hlídáním taky těžké. Tady mám jen tchána a tomu svěříme max jedno dítě. Moji rodiče jsou 300km daleko a navíc ještě oba pracují. Naštěstí tu máme hodnou tetu a manželovu babičku, kterým tam čas od času můžeme nechat obě starší děti klidně celý den. Ale nechceme to moc zneužívat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
25.3.13 13:03

@MisaHanuska Kluci právě taky mají jen jednu babičku - moji mamku. Ta si kluky bere, snažím se jí moc nevyužívat a dávat jí je jen když ona si řekne..většinou si ale vezme jen toho staršího…pokud je ale doma děda (jezdí domů jednou za měsíc na týden), tak ten si bere oba + ještě děti od mých sourozenců…předminulý víkend měli 5 dětí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.3.13 13:08

@kacabus Oni ti moji raubíři mají teda ještě stále 2 babičky, jednu teda „levou“ jak my říkáme :mrgreen: Ale obě jsou těch 300km daleko, stejně tak i dva dědečkové, jeden opět „levý“ :mrgreen: Tady mám jen toho tchána a on je fakt zlatý. Chodí s náma na plavání, s nejstarším i cvičit…přes den kdykoli pohlídá, to jo. Ale jak říkám vždycky má jen to jedno dítko :mrgreen: Prostě tak nějak jak tam není ta ženská ruka, máme trochu strach mu je svěřit třeba na dýl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
25.3.13 13:26

Teda holky…začínám mít čím dál větší strach z těch 3..:D né jen po psychické stránce ale i finanční ale zase, když už se stalo.. tak asi na výběr nemáme.. nemohla bych ho připravit o život. Jsem teď informovala dětskou doktorku co k ní děti chodí.. a málem se ze začátku vyvrátila. :D Pak se začla smát a prý to zvládneme. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
25.3.13 13:57

@Pavca3388 zvládnete to určitě…hele začátek je fakt těžký, ale ted po 4 měsících je to super :dance: :dance: :dance: starší kluci pořád chtějí pomáhat, takže stále nosí plenku na přebalování, ne utírání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uklízí po něm hračky (svoje uklízet nechtějí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )…malej už ted velký bráchy zbožňuje, pořád se na ně směje…psychicky mi pomáhá manžel, a finančně bych ze začátku řekla, že 1. je určo nejnáročnější…později až budou kroužky, výlety…tak už bude v práci a zase to bude o něčem jiným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.3.13 14:01

@kacabus :palec: Přesně. Já když vidím, jak ti starší to nejmenší milují, pořád by ho pusinkovali, hladili…Tak je to úžasný pohled.
@Pavca3388 Měj na paměti, co se říká. Že 2 a 3 už není takový rozdíl jako 1 a 2 a za mě to tak teda zatím vypadá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
25.3.13 14:03

@MisaHanuska to je škoda no…jinak u nás je taky preferovaný jen ten starší, dlouho mi trvalo přesvědčit mamku, že i ten menší by k ní chtěl jí…ta dlouho ho odmítala, že on k ní chce jít vyjmečně… moc tam chodit nechce, jen pokud je doma děda, to by tam chtěl být pořád…Jinak kluci mají ještě prababičku a tak by je tam mohla a chtěla mít pořád :mrgreen: :mrgreen: za 14 dní k ní jedou asi na 10 dní…ona bydlí 180 km od nás a kluci jsou tam spokojený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
25.3.13 14:05
@MisaHanuska píše:@Pavca3388 Měj na paměti, co se říká. Že 2 a 3 už není takový rozdíl jako 1 a 2 a za mě to tak teda zatím vypadá. :mrgreen:

přesně tak…a hlavně mám pocit, že s jedním jsem nezvládla tolik, jako se třema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.3.13 14:08

@kacabus Já teda vídím, jak to má děda jinak s klukem a holkou. Se synkem byl schopný být celé dopoledne venku atd. Dcerku vezme tak max na procházku a potom jdou k němu třeba vařit atd. :nevim: Jinak já už se taky těším až děti trochu povyrostou, mamča půjde do důchodu a my jí je tam budeme moct třeba 14 dní nechat. Teda aspoň ty starší. I když jich tam bude dost, takže v budoucnu určo zvládnou i ty tři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.3.13 14:09
@kacabus píše:
přesně tak…a hlavně mám pocit, že s jedním jsem nezvládla tolik, jako se třema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jjj, by všichni ti zaměstnavatelé měli vidět ten management, který musíme s více dětma zvládat…to by pak neexistovala nezaměstnaná matka od dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
25.3.13 14:39
@MisaHanuska píše:
jjj, by všichni ti zaměstnavatelé měli vidět ten management, který musíme s více dětma zvládat…to by pak neexistovala nezaměstnaná matka od dětí :lol:

přesně tak :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
25.3.13 15:26

No holky to se taky bojím..že neseženu pak práci..to by bylo v pytli.. nechci, aby jsme žily jako chudáci.. aspon, aby na ty kroužky a výlety sem tam byla nějaká ta kačka.. :think: No ted na RD se to ještě dá.. ale pak jak budou chtít všichni třeba na školu v přírodě.. to bude mazec..ale tak si říkám, že Filda je 4roky od Terezky a pokud pojede někam se školou.. tak o ty 4roky zase tak daleko teřba nejezdí.. :D Tím se uklidnuji. :D a tábory asi budem mít na přeskáčku.. jedno léto pojede jeden druhý leto druhý a třetí léto třetí.. aby jsme to njak zvádly.. a ani jeden nebyl ošizený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí