Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lidičky mate nekdo zkusenosti s těhotenstvím v Rakousku?
Myslím, že to je stejný jak u nás, 40 týdnů. Ale jak s kontrolama a tak, netuším.
Moje kamaradka ano!! zije ve VIdni… pisni, co potrebujes vedet, ja ji to preposlu (ona tu na emiminu neni)
Bude to podobné, záleží co máš za pojištění, zda tam jde soukromý nebo státní a pod.
Ano, ve finále se ti v drtivé většině případů narodí dítě
. Btw manželova klientka jezdí rodit výhradně do Vídně, je s péčí porodníků velmi spokojena
.
@baby8 ahoj,ja byla tehotna a rodila v Rakousku, co potrebujes vedet?
Pracuju ve Vidni oficialne 2 mesice. zjistila sem ze sem tehotna
mam tu na něco pravo?
@baby8 Ahoj,jo, tak pry bys mela mit vse, pokud je tve pojisteni ve Vidni ok
ale cekam jeste na sms od svagrove, je to jeji prace, tak jsem se zeptala…jinak umis dobre nemecky? poslu ti odkaz na stranky, kde je vse vysvetlene ![]()
@baby8 poslala jsem ti soukromou zpravu, zkopirovala jsem ti tam prehled pridavku na dite, na ktere bys mela mit narok, kdyztak se ptej ![]()
Ahojte holky, ženy dámy..poradite mi někdo? pracuju v rakousku sem těhotna a v praci mi tvrdi že musim odpracovat 7 měsícu
je to pravda??mate nekdo zkusenosti?
Ahoj holky pracuji v Rakousku a mám i po zkušební dobe jenže jsem zjistila, že jsem těhotná… V tomhle případě mě zaměstnavatel nemůže vyhodit z práce ne? A mám i rizikové těhotenství a tím pádem i neschopenku nevíte co a jak ted? Zoufalství… M ![]()