Pití z pítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
13.3.09 15:08

Pití z pítka

Jak dlouho trvalo vašim dětem než pochopily, že vodu nebo čaj, který si vytáhnou z pítka, tak mají polknout a ne vypouštět ven z pusinky :roll: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6069
13.3.09 15:24

ahoj tykadlo,
tak naše holčička ještě spíš nepřišla na to jak z pítka pít - nemá nějak potřebu pít cokoliv :?
Třeba nemá žízeň a tak to nepoliká - moc neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
13.3.09 15:26

Tak já se přidávám k Fish. Můj syn také nechápe, jak z pitka pít.
Jinak pije, jak duha. Ale z flašky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.3.09 15:45

U nás to bylo nejdřív o systému - musela jsem nejdřív vyndat ten ventilek. Sice to pak teklo, ale když jsem tam dala MM, tak Matýsek pochopil o co jde. Když už to měl zmáklé, dala jsem ventilek zpátky a zhruba od 7 měs. si ucucával čajík bez problémů. A začali jsme s tím asi tak v 6 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
13.3.09 16:36

U nas se z pitka nepije (ani kdyz je vyndany ventilek 8) ) pac se nepije z niceho a nic :lol:
Kdyz mel Domca sve svetle obdobi, tak to z pitka i polykal, ted to vetsinou nechava vytekat ven :roll:
Holky radi zkouset a vyckat, tak zkousim a vyckavam, uz jsem zkousela znova i dudlik, ale nic nic :? Snad to prijde s vekem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
13.3.09 17:29

My z pítka nepijeme. Zkusili jsme to , ale Ada ho jen okousal a nechápal k čemu je to dobrý, když jsem nahnula, tak se zakuckal. Pije z láhve a jako duha. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.3.09 22:29

Tak my teda z pítka taky bohužel nepijeme, už jsem vyzkoušela několik hrnků, různých značek a dceruška si pořád jen dudlá tu svou oblíbenou flaštičku, hrůza. Nevím, jak jí naučím pít z něčeho jiného :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
14.3.09 08:35

:) ZelvaVeruna - uf jsi mě uklidnila - už jsem si začínala myslet že jsme divný když Anďa nic nepije - asi jim stačí to co mají z mlíka. Taky nabízím a čekám - no doufám že se dočkam.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.3.09 20:17

Fish , hlavne, ze se uklidnime navzajem :lol: :lol: Protoze nekdy kdyz vidim jak pije, tak me chyta amok 8) :lol: :wink:
Zacala jsem mu redit prikrmy - zeleninu i ovoce - bud prevarenou vodou, nebo do ovoce jsem nalila trosku slabyho caje, holt ty tekutiny do nej dostavam takto :P :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
15.3.09 20:22

ZelvaVeruna - :D - Anička si asi vezme to pití při kojení před spaním a v noci a s tím si vystačí … a pak miluje salátovou okurku kde je taky dost vody - tak to do nich prostě nějak dostanem co 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
15.3.09 23:00

U nás v cca 7. měsíci šlo pití z pítka s měkkým „zobáčkem“ hladce. Dala jsem do toho neředěnou ovocnou šťávu, kterou už malej znal ze lžičky. Takže když jsem mu to dala do pusiny, tak do toho kousnul, ono vyteklo něco dobrého a už byl doma. Asi 1 týden mu pak trvalo než to přestal okusovat a začal sát. Dodávám jenom, že nikdy neměl v puse flašku. Ještě teď ale saje jenom když má hodně velkou žízeň. Jinak je to jeho oblíbené kousátko s dávkovačem mňamky. :D
Dneska (9 měsíců) jsem mu dala pítko s tvrdým zobáčkem. Kousne do toho, nic se neděje, takže to považuje za hračku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
15.3.09 23:06

Holky, nešilte. Máte malé miminka, a kojíte. Naši kluci na to taky holt museli přijít. Že musí potáhnout, jinak, že nepoteče. Nebojte. Žízní neumřou. To spíš víc vycucnou maminky. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.3.09 10:08

Ahoj holky tak já se přidávám do klubu nepijících miminek :D . Zkoušíme to už asi 2měsíce a nic. Pítko je okusuje. Tak jsem ji dala flašku a tu taky kouše jdyž něco vyteče tak to aspon spolkne. Taky mě začala sabotovat kojení přes den tak se někdy povede ji nakojit před jídlem, někdy těsně před denním spaním. Jinak to do ní dostávám stříkačkou tak 100ml denně víc do ní nedostanu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
16.3.09 10:18

wwpetule - tak jsme na tom podobně … ale stříkačkou to neřeším … nejeví známky dehydratace tak si tu vodu zatím vezme asi jinak - vysává mě před spaním a v noci :wink:
Ale stejně se na to zeptám u Mudry.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí