Pitný režim ročního dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pitný režim ročního dítěte
Ahoj, chci se zeptat..myslíte si, že je normální že roční dítě vypije +-2 litry tekutin denně? není to moc? a to nepočítám vodu v kaši, polívce apod…pije vodu nebo vodu- do které mu dám trošku bio ovocné šťávičky pro děti(opravdu jen malinko pro obarvení…a je jedno jestli je horko nebo chladněji. Kolik pijou vaši prcci? Děkuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@janiekol
Děti mají vypít 100ml na kg váhy, takže kolik váží?
Proč obhajuješ šťávu? Tak jí trochu dostane a co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je to dost, řekni to dětský, může to být třeba i cukrovka. Nebo taky nic, ale je lepší mít jistotu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malá má 11 měsíců a vypije denně max kolem 500ml čaje nebo vody + kojení, kaše.. Takže 2 litry oproti nám mi přijdou dost
ale každé děcko je jinak při chuti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janiekol
Je to určitě moc, 2 litry kolikrát nevypije ani dospělý člověk, u takového prcka to zatěžuje ledviny… Moje malá mi taky začínala hrozně lohnit, ale měla to jako hru, tak jí dám vždy do ruky lahvičku jen třeba se 100 ml a za půl hodiny dostane další, vylohní to a je zas na chvíli klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej pije kolem 1, 5 litru. Cukrovku nema…ale je lepší nechat udělat testy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý má necelých 11kg, jestli je to 100ml/kg tak to pije fest:/ asi zajdu za doktorkou, pro klid…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z čeho mu dáváš pít? Kluk dokud pil z láhve s dudlíkem, tak byl jak bezedný. To samé platilo u slazené vody. Ale ještě bych se radši poradila s doktorkou.
- Citovat
- Upravit
Vysadila bych úplně tu šťávu, není potřeba, když pije vodu. A pokud má flašku, dalabych učící hrnek s ventilkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jí zavolej a zeptej se, ona si tě buď pozve nebo ne - přece jenom zná ho odmalička a bude vědět. Pokud pije pořád z flašky tak jí vyměň za hrnek a uvidíš, že už tolik pít nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pije z flašky se silikon. pítkem, z hrnečku to neumí a má žízeň tak se vzteká…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá - 16 m,10 kg a vypije max. 750 ml, pije vodu se šťávou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera taky tak pila, nekdy i vic, nez tvoje dite..cukrovku nema, u ni to byl zvyk..furt mela v ruce flasku..čaje.. Vymenila jsem flasku a obsah..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit