Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Suzanne Dzupik Ahoj, muzu se zeptat, jak jste dopadli? Ted taky resim okna a vim od 2 sousedu, ze s nimi problem neni… Dekuji
Já jsem teď udělala velmi špatnou zkušenost s jinou firmou (velkou, podotýkám). Zaplatila jsem 100% zálohu před čtyřmi měsíci, měli montovat v pondělí, včera jsem volala, abych se domluvila na hodině, kdy přijedou a pán mi sdělil, že okna nemají, takže nepřijedou
.
Další termín montáže za 5 týdnů
. Bohužel mi na to navazují další práce, takže se mi to celé dost komplikuje. Musela jsem se z domu odstěhovat, protože se tam teď při rekonstrukci nedá bydlet a potřebuju se tam co nejdřív vrátit zpátky. Proto jsem vše objednávala 4 měsíce dopředu, aby mi tři dny před montáží řekli, že okna nemají
. A to jsem tam musela zavolat sama, možná by mi to ani neřekli a jen by v pondělí prostě nepřijeli.
Kdyby mi někdo poradil, jak je zasolit, byla bych moc vděčná…
Dobrý den, máte ještě někdo nějaké aktuální zkušenosti s PKS okna? Na některých diskuzích jsem našla, že jsou to polská okna - opravdu jsou? Díky za jakékoliv zkušenosti.
@utinka17
Dobrý den,
my si od nich nechali dělat dřevěná okna na míru na novostavbě. Dostali jsme na ně tip od známých, protože jsme hledali kvalitní a stabilní společnost na českém trhu a právě oni jsou druhá největší společnost v ČR a navíc velmi stabilní a finančně dostupná. Vše v pořádku od komunikace po realizaci. Můžu doporučit.
@michaela.mrna
My se vloni hecli a rozhodli se přistavit terasu a sháněli posuvný systém od stabilní firmy na trhu a zvolili právě tuto společnost pro její dlouholetou tradici a kvalitu. Hlavně i skrze jistotu, přeci jen jsme klidnější, když máme produkty od stabilní společnosti, druhé největší na českém trhu.
A jak je to s dotacema na okna? Pomůžou vám s nimi nebo si musíte vše řešit sama? Vybrali jsme si od PKS okna hliníková okna.
Nene, se vším pomůžou, taky jsme si vyřizovali ten program Nová zlená úsporám Light, jsou velmi ochotní, takže se nemáš čeho bát.
Dobrý den prosím vás mám objednaný okna plast a chci se zeptat jestli v té částce co budu platit jsou i zednické práce děkuji Havlicek
@Suzanne Dzupik není zač, ať jste spokojení