PKS okna - platba předem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
4.3.16 13:33

@Suzanne Dzupik není zač, ať jste spokojení  :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10.3.16 13:54

Moc děkuji, Lizzi :) Dám pak vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.7.16 13:52

@Suzanne Dzupik Ahoj, muzu se zeptat, jak jste dopadli? Ted taky resim okna a vim od 2 sousedu, ze s nimi problem neni… Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
13.7.16 13:59

Já jsem teď udělala velmi špatnou zkušenost s jinou firmou (velkou, podotýkám). Zaplatila jsem 100% zálohu před čtyřmi měsíci, měli montovat v pondělí, včera jsem volala, abych se domluvila na hodině, kdy přijedou a pán mi sdělil, že okna nemají, takže nepřijedou :zed: :zed: :zed:.
Další termín montáže za 5 týdnů :roll:. Bohužel mi na to navazují další práce, takže se mi to celé dost komplikuje. Musela jsem se z domu odstěhovat, protože se tam teď při rekonstrukci nedá bydlet a potřebuju se tam co nejdřív vrátit zpátky. Proto jsem vše objednávala 4 měsíce dopředu, aby mi tři dny před montáží řekli, že okna nemají :roll: :pocitac: :cert:. A to jsem tam musela zavolat sama, možná by mi to ani neřekli a jen by v pondělí prostě nepřijeli.

Kdyby mi někdo poradil, jak je zasolit, byla bych moc vděčná…

• Citovat
  • Upravit
2
28.4.17 15:20

Dobrý den, máte ještě někdo nějaké aktuální zkušenosti s PKS okna? Na některých diskuzích jsem našla, že jsou to polská okna - opravdu jsou? Díky za jakékoliv zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaela.mrna
5.5.23 14:19

@utinka17
Dobrý den,
my si od nich nechali dělat dřevěná okna na míru na novostavbě. Dostali jsme na ně tip od známých, protože jsme hledali kvalitní a stabilní společnost na českém trhu a právě oni jsou druhá největší společnost v ČR a navíc velmi stabilní a finančně dostupná. Vše v pořádku od komunikace po realizaci. Můžu doporučit.

• Citovat
  • Upravit
naty9697
6.5.23 08:05

@michaela.mrna
My se vloni hecli a rozhodli se přistavit terasu a sháněli posuvný systém od stabilní firmy na trhu a zvolili právě tuto společnost pro její dlouholetou tradici a kvalitu. Hlavně i skrze jistotu, přeci jen jsme klidnější, když máme produkty od stabilní společnosti, druhé největší na českém trhu.

• Citovat
  • Upravit
126
16.6.23 11:10

A jak je to s dotacema na okna? Pomůžou vám s nimi nebo si musíte vše řešit sama? Vybrali jsme si od PKS okna hliníková okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naty9697
18.6.23 09:06

Nene, se vším pomůžou, taky jsme si vyřizovali ten program Nová zlená úsporám Light, jsou velmi ochotní, takže se nemáš čeho bát.

• Citovat
  • Upravit
1
4.10.24 16:12

Dobrý den prosím vás mám objednaný okna plast a chci se zeptat jestli v té částce co budu platit jsou i zednické práce děkuji Havlicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný