Pláč při oblékání :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
24.11.11 16:40

hmmm,to nez se kocar nerozjede mi neco pripominaaaa :D ale pak je milionovej :srdce:

Gabi,nevim co jim tak vadi,pritom by to mel byt takovy stimul,ze huraaaaaa jde se veeeeen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.11.11 16:43

,,

Příspěvek upraven 26.04.16 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.11.11 16:45
gabi.design píše:
RadanaH píše:
hmmm,to nez se kocar nerozjede mi neco pripominaaaa :D ale pak je milionovej :srdce:Gabi,nevim co jim tak vadi,pritom by to mel byt takovy stimul,ze huraaaaaa jde se veeeeen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My pak jsme taky už milionoví. Ale než se vypravíme, to jsem zpocená až na pr… :D

Asi je to fakt všude stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
24.11.11 17:39

Hlásím, že u nás je oblíkání taky tragédie :zed:
Snažim se ho zabavit, dávám mu do rukou různý jinak „nepovolený“ věci jako mobil, ovladač a podobně ale jakmile přijde na přetahování přes hlavu a zastrkávání rukou, letí všechny věci pryč a jen se řve. Už s manželem večer děláme kámen, nůžky papír, kdo bude oblíkat do pyžama :lol:
Jo a jeden čas docela pomohlo mít přímo nad přebalovákem takovou tu dřevěnou hračku na péru, jsem to vždycky rozkinklala a Mates z toho nemohl spustit oči. Teď už je to ale okoukaný a nudný…teda aspoň takovej výraz Mates nasadí, když se ho tím snažím zaujmout. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.11.11 17:41

holky,me proste prijde,ze spodek muzu oblect v pohode,ale vse nahore je doprovazeni nelibim hlasovym projevem…mu i davam navrch o neco vetsi veci,at se lip oblikaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.11.11 17:43

koale,az tak?kamen-nuzky-paúir,toz to je dobry,ale asi se k tomu dopracujem taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.11.11 17:44

jojo,poceni pri tom,mam vzdycky tricko mokry,ale kdybych se sla prevlect,tak mezitim nez se opet obuju,tak by bylo to same :mrgreen: tak snad neonemocnim v tom pocasi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.11.11 17:45

Máme doma to samé.. už si zvykám a směju se mu.. on pak neví co se děje a směje se taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.11.11 17:53
MonnyDee píše:
Máme doma to samé.. už si zvykám a směju se mu.. on pak neví co se děje a směje se taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aha,ze bych zkusila neco jinehooo???
kdyz malemu treba oddelam dopitou lahev,tak taky spusti,ale to uz se smeju,on je hrozna herecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
24.11.11 19:23
RadanaH píše:
Ahojte holky,mate doma taky nerudy kdyz je oblekate???

Nas maly nesnasi oblekani na ven,hlavne kdyz se mu oblekaji rukavy od bundy ci kombinezy,rve jak tur :lol: ,jsem vzdycky z toho spocena az buhvi kde :oops: ,tak se snazim delat co nejrychleji,nejsetrneji,mluvim na nej,kolikrat vydavat i pazvuky jen at rozptylim :)

jak to mate vy???

Normalka, delal to prvni, dela to i druhej. A vydrzelo to pekne dlouho. Zima je pitome obdobi. kasli na setrnost, udelej to rychle a pokud mozno az tesne pred tim, nez ho vrazis do kocaru, venku se uklidni nejlip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.11.11 19:45

pudloslavo,snazim se setrne,neb se bojim,ze mu v rychlosti vykloubim ruku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
24.11.11 22:08
RadanaH píše:
Ahojte holky,mate doma taky nerudy kdyz je oblekate???

Nas maly nesnasi oblekani na ven,hlavne kdyz se mu oblekaji rukavy od bundy ci kombinezy,rve jak tur :lol: ,jsem vzdycky z toho spocena az buhvi kde :oops: ,tak se snazim delat co nejrychleji,nejsetrneji,mluvim na nej,kolikrat vydavat i pazvuky jen at rozptylim :)

jak to mate vy???

U nás to samé v bledě modrém. Nejhorší jsou rukávy. Nejdřív se oblíkám já, abych ho pak už šupla jen do kočáru, takže jsem taky zpocená až na p.. :P :P Už aby bylo zase léto :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
24.11.11 23:55

super téma, moje malá nesnáší rukávy a čepici, v pondělí jsme byly v poradně to byl cirkus :roll: :roll: :roll: ostatní děti ani nepíply, byly teda už trošku starší, ale stejně jsem se cítila pod psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.11.11 00:11
RadanaH píše:
pudloslavo,snazim se setrne,neb se bojim,ze mu v rychlosti vykloubim ruku :mrgreen:

U nás je to to samé a je nám půl rok.Nejhorší je bundička a čepice ale musíme to do jara vydržet no :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.11.11 08:21

ono doma je to neco jineho,ale na navsteve,v poradne je to trosku neprujemne,jdyz na vas koukaji :mrgreen: ja pak mirne znervoznim a je to jeste horsiii…

taky se moc tesim na jaro,leto,jak se nebude tak vrsvit,no joooo,ale úpar mesicu bude boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková