Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
hmmm,to nez se kocar nerozjede mi neco pripominaaaa
ale pak je milionovej ![]()
Gabi,nevim co jim tak vadi,pritom by to mel byt takovy stimul,ze huraaaaaa jde se veeeeen
![]()
gabi.design píše:RadanaH píše:My pak jsme taky už milionoví. Ale než se vypravíme, to jsem zpocená až na pr…
hmmm,to nez se kocar nerozjede mi neco pripominaaaaale pak je milionovej
Gabi,nevim co jim tak vadi,pritom by to mel byt takovy stimul,ze huraaaaaa jde se veeeeen
![]()
![]()
Asi je to fakt všude stejně ![]()
Hlásím, že u nás je oblíkání taky tragédie ![]()
Snažim se ho zabavit, dávám mu do rukou různý jinak „nepovolený“ věci jako mobil, ovladač a podobně ale jakmile přijde na přetahování přes hlavu a zastrkávání rukou, letí všechny věci pryč a jen se řve. Už s manželem večer děláme kámen, nůžky papír, kdo bude oblíkat do pyžama ![]()
Jo a jeden čas docela pomohlo mít přímo nad přebalovákem takovou tu dřevěnou hračku na péru, jsem to vždycky rozkinklala a Mates z toho nemohl spustit oči. Teď už je to ale okoukaný a nudný…teda aspoň takovej výraz Mates nasadí, když se ho tím snažím zaujmout. ![]()
holky,me proste prijde,ze spodek muzu oblect v pohode,ale vse nahore je doprovazeni nelibim hlasovym projevem…mu i davam navrch o neco vetsi veci,at se lip oblikaji
koale,az tak?kamen-nuzky-paúir,toz to je dobry,ale asi se k tomu dopracujem taky ![]()
jojo,poceni pri tom,mam vzdycky tricko mokry,ale kdybych se sla prevlect,tak mezitim nez se opet obuju,tak by bylo to same
tak snad neonemocnim v tom pocasi ![]()
Máme doma to samé.. už si zvykám a směju se mu.. on pak neví co se děje a směje se taky
![]()
MonnyDee píše:
Máme doma to samé.. už si zvykám a směju se mu.. on pak neví co se děje a směje se taky![]()
![]()
aha,ze bych zkusila neco jinehooo???
kdyz malemu treba oddelam dopitou lahev,tak taky spusti,ale to uz se smeju,on je hrozna herecka ![]()
RadanaH píše:
Ahojte holky,mate doma taky nerudy kdyz je oblekate???Nas maly nesnasi oblekani na ven,hlavne kdyz se mu oblekaji rukavy od bundy ci kombinezy,rve jak tur
jak to mate vy???,jsem vzdycky z toho spocena az buhvi kde
,tak se snazim delat co nejrychleji,nejsetrneji,mluvim na nej,kolikrat vydavat i pazvuky jen at rozptylim
Normalka, delal to prvni, dela to i druhej. A vydrzelo to pekne dlouho. Zima je pitome obdobi. kasli na setrnost, udelej to rychle a pokud mozno az tesne pred tim, nez ho vrazis do kocaru, venku se uklidni nejlip.
pudloslavo,snazim se setrne,neb se bojim,ze mu v rychlosti vykloubim ruku ![]()
RadanaH píše:
Ahojte holky,mate doma taky nerudy kdyz je oblekate???Nas maly nesnasi oblekani na ven,hlavne kdyz se mu oblekaji rukavy od bundy ci kombinezy,rve jak tur
jak to mate vy???,jsem vzdycky z toho spocena az buhvi kde
,tak se snazim delat co nejrychleji,nejsetrneji,mluvim na nej,kolikrat vydavat i pazvuky jen at rozptylim
U nás to samé v bledě modrém. Nejhorší jsou rukávy. Nejdřív se oblíkám já, abych ho pak už šupla jen do kočáru, takže jsem taky zpocená až na p..
Už aby bylo zase léto ![]()
super téma, moje malá nesnáší rukávy a čepici, v pondělí jsme byly v poradně to byl cirkus
ostatní děti ani nepíply, byly teda už trošku starší, ale stejně jsem se cítila pod psa
RadanaH píše:
pudloslavo,snazim se setrne,neb se bojim,ze mu v rychlosti vykloubim ruku
U nás je to to samé a je nám půl rok.Nejhorší je bundička a čepice ale musíme to do jara vydržet no
![]()
ono doma je to neco jineho,ale na navsteve,v poradne je to trosku neprujemne,jdyz na vas koukaji
ja pak mirne znervoznim a je to jeste horsiii…
taky se moc tesim na jaro,leto,jak se nebude tak vrsvit,no joooo,ale úpar mesicu bude boj ![]()