Dáváte dětem už kombinézu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
21.10.11 09:28

dáváte už kombinézu?

Asi přihlouplý dotaz :oops:
Ale po ránu je dost zima,tak přemýšlím jestli mohu dát kombinézu,aby jsme nebyli jak exoti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
21.10.11 09:31
andrys23 píše:
Asi přihlouplý dotaz :oops:
Ale po ránu je dost zima,tak přemýšlím jestli mohu dát kombinézu,aby jsme nebyli jak exoti… :think:

Kdyz jdem ven brzo muisme jet treba v 7 tak nedavam.Nevim co bych davala v zime.Tady jsem ani kombinezu na nikom nevidela.Ani zimni veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.10.11 09:33

tAKY JSEM NA NAD PREMYSLELA,ALE NEDALA JI,PRESNE BY JSME NEBYLY za exoty:)no a nakonec ve skolce tri deti v kombineze :roll: pkud bude zase takova klemra klidne kombinezu dam(u nas rano -3stupne)

• Citovat
  • Upravit
24016
21.10.11 09:34

Já teda nedávám, co bych mu pak oblíkla do sněhu a do mrazu?
Má punčocháče a teplé kalhoty. Navrch buď zateplenou bundu nebo tlustý svetr a vestu.
Ale rukavice jsou už u nás nezbytné…
Ani boty nedávám zimní, jen celoroky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.10.11 09:35

Ještě ne. Dávám víc vrstev a v kočárku má nánožník. Kombinéza mi přijde moc. Ta zima není taková ve vzduchu ještě nebo jak bych to řekla, já se taky oblíkám míň než v zimě při stejné teplotě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.10.11 09:37

Já kombinézu nedávám, ale teda neřídila bych se podle ostatních, ale podle sebe… :oops: :mrgreen: až přijde podle mě „správnej čas“, dostane kombinézu, ať si každej myslí,co chce, zatím chodí v punčocháčích a zateplenejch kalhotech, a v trochu teplejší bundě… Boty má zimní, ale spíš jen proto, že celoroční už mu jsou malý a kupovat dvoje boty se mi nechtělo :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50120
21.10.11 09:38

Včera jsme byli venku mezi 10-11h a syn měl na sobě punčošky, džíny, tričko, svetr a podzimní teplejší bundičku + rukavice a podzimní čepici. Boty mu zatím dávám kotníčkové, co nosí od jara, dnes mu musím koupit už zimní. Ještě jsem ho měla v Nuně přikrytého fleesovou dekou. Ještě jsem zapomněla dodat, že je mu 20 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.10.11 09:47

Kombinézu určitě ne, tu vytáhnu až s prvním sněhem, zatím si vždy vystačil s punčocháčemi, riflemi nebo manžestráčky a podzimní bundou s vestou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21967
21.10.11 09:58

Kombinézu ani omylem - abych pravdu řekla, když jdeme jen na kratší procházku, nedávám ani punčocháče, jen zateplené kalhoty. Od doby, kdy venku chodí, oblékám obě děti tak, jako sebe.

Co bych dávala v mrazech? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.11 09:59

Taky ještě nedávám,dávám punčocháče a tepláky/šusťáky.Podzimní čepici a bundu.Někdy rukavice-třeba dnes ráno.

Oblékám podle počasí,někdy dám i nátělník a punčocháče někdy ne :wink:Většinou když je kolem té nuly tak dám punčocháče.Když je pod nulu dávám i nátělník :wink:

Ale každé dítě je jiné :wink:

Příspěvek upraven 21.10.11 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.10.11 10:00

Taky nedávám. Dostane punčocháče, kalhoty, tílko, triko s dlouhým svetr a podzimní bundu. Čepice zatím taky podzimní, boty celoroční.. Na zimu si nestěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.10.11 10:00

Kombinézu nedávám ani jednomu. Ne kvůli tomu, co by si mysleli ostatní, ale kvůli tomu, že nevím, co bych jim pak dávala, až by mrzlo… :nevim:

Starší (3r) - zateplené kalhoty (bez pučoch), podzimní kotníčkové boty (nebo botasky), tílko, tričko s dlouhým rukávem, mikina, zateplená bunda, pletená čepice, šátek na krk, v kapse rukavice.

Mladší (4m) - podkolenky, zateplené kalhoty, bačkůrky, body s dlouhým rukávem, tlustý svetr s kapucí, čepice, na přikrytí peřinka/rychlozavinovačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50120
21.10.11 10:03

Kombinézu budu dávat až bude sníh nebo bude cca 5 pod nulou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.10.11 10:09

jeste jsem se nedostala ani k puncochacum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.10.11 10:16

Když jdu s prckem ven ráno, tak už dám ni zimní bundu. Jako exot si nepřipadám. furt lepší aby byl v teple než pak s nudlí u nosu. Když koukám maminám do kočárku tak jich je hodně co už maj dítka zateplené :mrgreen: A co budu dělat v zimě? Dám pod tu bundu ještě porádnej teplej svetr. Zase mi přijde lepší když dostane pod zimní bundu jen body s dlouhym rukávem a slaboučkou mikču, než deset vrstev a slabou bundu. A když se hodně oteplí během toho co jsme venku,mám v kočárku podzimní bundu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková