Honíte módu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9994
20.10.11 20:38

honíte módu?

Ahoj holky, tak teď jsem vážně zvědavá na vaše odpovědi. Co módní trendy? Baví vás to, nebo nechává klidnými? Já se přiznám, že mě to spíš zatěžuje a to jak finančně (prostě, když mám, tak radši utrácím za zážitky než za hadry) a hlavně psychicky. Teda snad se oblíkám tak nějak normálně, ale když si mám koupit něco nového, tak mám z toho skoro osypky. V obchodě s oblečením si připadám, že tam nepatřím, když už, tak radši kupuju po netu, i když riskuju, že mi to třeba nepadne. Líčím se taky jen hodně střídmě, nehty si nelekuju a šperky? Jeden řetízek a dva prstýnky, z toho jeden snubák. Kabelky mám asi tři, ale nosím jednu a boty tak patery. Jsem divná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
20.10.11 20:46

hmm jsem na tom dost podobně jako ty -nakupování nesnáším …,ale upřímně obdivuju a závidím těm ženským co nakoupí v sekáčích u větnamců ,ve výprodejích ,v obchodácích apod.za malej peníz bezva hadry a ještě je to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
20.10.11 20:48

Ne že bych „honila módu“,ale ráda si něco pěknýho na sebe koupím i šperky,ale miluju jednoduchost a nemám ráda barevné a vysloveně okaté věci 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
20.10.11 20:49
pavlak5 píše:
hmm jsem na tom dost podobně jako ty -nakupování nesnáším …,ale upřímně obdivuju a závidím těm ženským co nakoupí v sekáčích u větnamců ,ve výprodejích ,v obchodácích apod.za malej peníz bezva hadry a ještě je to baví.

No, to mě se taky líbí vyfiknutá ženská jak ze žurnálu navíc nakupující v sekáči, ale přesně - musí jí to bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.10.11 20:50

Já jsem ten sekáčový a outletový typ, mám dva oblbené obchody a pár prodejců na Aukru a přiznám se, že každý měsíc si ke mně nějaký kousek dostane. Mám ráda nadčasovou a klasickou módu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.10.11 20:50

No, me to omezuje „jen“ financne, nerikam, mam vsechny trendy ani nejedu presne podle toho, co je v mode, ale rada ladim - i kabelky, boty a nehty…
I moje prace vyzaduje, abych alespon trochu vypadala, nosila podpadky a kolikrat fakt hodne slusne obleceni a nastesti mi to nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.10.11 20:51

Myslím, že nejsi divná…oblékáš se tak, jak vyhovije tobě a jestli se v tom cítíš pohodlně, tak je to to nejlepší a pak se to projeví i na tvé psychice…

Také nepodléhám všem trendům - teda všem.....nikdy jsem nenosila špičatý boty..fuj…a jakej to byl hit :wink: …nebo teď se nosí krátká sukně a k tomu elasťáky…no pokud mám pr..el jak štýrskej valach, tak se do toho prostě nebudu rvát i když je to módní.....nebo nesnáším žabky…až je mi z toho špatně…a jakej jsou to hit.. :wink:

takže nosím z trendů jen to,co se mi líbí a pasuje ke mě…i kdž se mi hodněkrát stalo, že jsem „předběhla dobu“…něco jsem nosila, ať styl nebo barvu…a za rok to byl hit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
20.10.11 20:52

Já nakupuju většinou v sekáčích, protože když kolikrát vidim ty „módní hity“, tak to bych na sebe nenavlíka. Jsou i takové, které se mi líbí, ale asi bych si je nevzala. Spíš vyznávám „nedbalou eleganci“ :mrgreen: A mám pár opravdu starých věcí, kterých se nemůžu zbavit. Kabelek pár mám, ale nosím jen jednu, kam narvu nákup i věci pro malou. Líčím se výjimečně, nehty nelakuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
20.10.11 20:52

Jelikoz bydlim naproti centra, kde je nejmin 40 kramu s modou, no co jinyho me zbyva? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
20.10.11 20:53

MAg tak tebe bych potřebovala doma :mrgreen: nechceš mi dohazovat typy :) já budu jen nakupovat a platit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.10.11 20:54

Ahoj, tak me to drivavejc bavilo, ale ted, co jsem tretim rokem doma, uz min (a taky tech financi je na to jaksi min). Vystacim s par tricky, dzinama, ted pred zimou jsem zkonstatovala „slava, boty mam z lonska, kabat z predlonska, cepici a rukavice taky“ :-) a vsechno to stejne nasadim pres to, v cem chodim doma (tudiz odpada trapeni s novymi svetry apod - nikde se nesvlikam, a na tech par veceru za rok, co nekam jdu, staci novej jeden :-D ).
Jako kdybych mela dost penez a prilozitosti to predvest, tak by me to i bavilo.
Cekaj me az nakupy pred nastupem do prace, do ty doby dotaham, co mam (to kdyby mi nekdo rekl driv, kdyz jsem kupovala na kazdou zimu novy kozacky za x tisic apod, jak skoncim :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
20.10.11 20:55
LeaZbrna píše:
Jelikoz bydlim naproti centra, kde je nejmin 40 kramu s modou, no co jinyho me zbyva? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.10.11 20:56
Lenka512 píše:
Myslím, že nejsi divná…oblékáš se tak, jak vyhovije tobě a jestli se v tom cítíš pohodlně, tak je to to nejlepší a pak se to projeví i na tvé psychice…

Také nepodléhám všem trendům - teda všem.....nikdy jsem nenosila špičatý boty..fuj…a jakej to byl hit :wink: …nebo teď se nosí krátká sukně a k tomu elasťáky…no pokud mám pr..el jak štýrskej valach, tak se do toho prostě nebudu rvát i když je to módní.....nebo nesnáším žabky…až je mi z toho špatně…a jakej jsou to hit.. :wink:

takže nosím z trendů jen to,co se mi líbí a pasuje ke mě…i kdž se mi hodněkrát stalo, že jsem „předběhla dobu“…něco jsem nosila, ať styl nebo barvu…a za rok to byl hit… :wink:

Spicaty boty mam zase rada :mrgreen: a zabky v lete ve volnem case jsou me cislo jedna! :mrgreen:
Akorat ty leginy a tuniky - hned bych to nosila, ale vypadala bych v tom ponekud nevabne! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.10.11 20:57

Kdysi, ale už je to hodně dávno, když jsem byla bezdětná a svobodná..... Takže někdy v pravěku. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.10.11 20:57
Dita01 píše:
MAg tak tebe bych potřebovala doma :mrgreen: nechceš mi dohazovat typy :) já budu jen nakupovat a platit :-)
:mrgreen: A budeš platit i za mě?? :mrgreen:

Zrovna jsem dneska s kamarádkou přebírala šatník (naše oblíbená hra, vídáme se tak jednou za dva měsíce) a dostala jsem pochvalu :mrgreen: Jsem měla radost, z nás dvou je ona opravdu znalec mody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková