Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, tak teď jsem vážně zvědavá na vaše odpovědi. Co módní trendy? Baví vás to, nebo nechává klidnými? Já se přiznám, že mě to spíš zatěžuje a to jak finančně (prostě, když mám, tak radši utrácím za zážitky než za hadry) a hlavně psychicky. Teda snad se oblíkám tak nějak normálně, ale když si mám koupit něco nového, tak mám z toho skoro osypky. V obchodě s oblečením si připadám, že tam nepatřím, když už, tak radši kupuju po netu, i když riskuju, že mi to třeba nepadne. Líčím se taky jen hodně střídmě, nehty si nelekuju a šperky? Jeden řetízek a dva prstýnky, z toho jeden snubák. Kabelky mám asi tři, ale nosím jednu a boty tak patery. Jsem divná?
hmm jsem na tom dost podobně jako ty -nakupování nesnáším …,ale upřímně obdivuju a závidím těm ženským co nakoupí v sekáčích u větnamců ,ve výprodejích ,v obchodácích apod.za malej peníz bezva hadry a ještě je to baví.
Ne že bych „honila módu“,ale ráda si něco pěknýho na sebe koupím i šperky,ale miluju jednoduchost a nemám ráda barevné a vysloveně okaté věci
.
pavlak5 píše:
hmm jsem na tom dost podobně jako ty -nakupování nesnáším …,ale upřímně obdivuju a závidím těm ženským co nakoupí v sekáčích u větnamců ,ve výprodejích ,v obchodácích apod.za malej peníz bezva hadry a ještě je to baví.
No, to mě se taky líbí vyfiknutá ženská jak ze žurnálu navíc nakupující v sekáči, ale přesně - musí jí to bavit.
Já jsem ten sekáčový a outletový typ, mám dva oblbené obchody a pár prodejců na Aukru a přiznám se, že každý měsíc si ke mně nějaký kousek dostane. Mám ráda nadčasovou a klasickou módu.
No, me to omezuje „jen“ financne, nerikam, mam vsechny trendy ani nejedu presne podle toho, co je v mode, ale rada ladim - i kabelky, boty a nehty…
I moje prace vyzaduje, abych alespon trochu vypadala, nosila podpadky a kolikrat fakt hodne slusne obleceni a nastesti mi to nevadi…
Myslím, že nejsi divná…oblékáš se tak, jak vyhovije tobě a jestli se v tom cítíš pohodlně, tak je to to nejlepší a pak se to projeví i na tvé psychice…
Také nepodléhám všem trendům - teda všem.....nikdy jsem nenosila špičatý boty..fuj…a jakej to byl hit
…nebo teď se nosí krátká sukně a k tomu elasťáky…no pokud mám pr..el jak štýrskej valach, tak se do toho prostě nebudu rvát i když je to módní.....nebo nesnáším žabky…až je mi z toho špatně…a jakej jsou to hit.. ![]()
takže nosím z trendů jen to,co se mi líbí a pasuje ke mě…i kdž se mi hodněkrát stalo, že jsem „předběhla dobu“…něco jsem nosila, ať styl nebo barvu…a za rok to byl hit… ![]()
Já nakupuju většinou v sekáčích, protože když kolikrát vidim ty „módní hity“, tak to bych na sebe nenavlíka. Jsou i takové, které se mi líbí, ale asi bych si je nevzala. Spíš vyznávám „nedbalou eleganci“
A mám pár opravdu starých věcí, kterých se nemůžu zbavit. Kabelek pár mám, ale nosím jen jednu, kam narvu nákup i věci pro malou. Líčím se výjimečně, nehty nelakuji.
Jelikoz bydlim naproti centra, kde je nejmin 40 kramu s modou, no co jinyho me zbyva?
![]()
MAg tak tebe bych potřebovala doma
nechceš mi dohazovat typy
já budu jen nakupovat a platit ![]()
Ahoj, tak me to drivavejc bavilo, ale ted, co jsem tretim rokem doma, uz min (a taky tech financi je na to jaksi min). Vystacim s par tricky, dzinama, ted pred zimou jsem zkonstatovala „slava, boty mam z lonska, kabat z predlonska, cepici a rukavice taky“
a vsechno to stejne nasadim pres to, v cem chodim doma (tudiz odpada trapeni s novymi svetry apod - nikde se nesvlikam, a na tech par veceru za rok, co nekam jdu, staci novej jeden
).
Jako kdybych mela dost penez a prilozitosti to predvest, tak by me to i bavilo.
Cekaj me az nakupy pred nastupem do prace, do ty doby dotaham, co mam (to kdyby mi nekdo rekl driv, kdyz jsem kupovala na kazdou zimu novy kozacky za x tisic apod, jak skoncim
)
LeaZbrna píše:
Jelikoz bydlim naproti centra, kde je nejmin 40 kramu s modou, no co jinyho me zbyva?![]()
![]()
![]()
![]()
Lenka512 píše:
Myslím, že nejsi divná…oblékáš se tak, jak vyhovije tobě a jestli se v tom cítíš pohodlně, tak je to to nejlepší a pak se to projeví i na tvé psychice…Také nepodléhám všem trendům - teda všem.....nikdy jsem nenosila špičatý boty..fuj…a jakej to byl hit
takže nosím z trendů jen to,co se mi líbí a pasuje ke mě…i kdž se mi hodněkrát stalo, že jsem „předběhla dobu“…něco jsem nosila, ať styl nebo barvu…a za rok to byl hit……nebo teď se nosí krátká sukně a k tomu elasťáky…no pokud mám pr..el jak štýrskej valach, tak se do toho prostě nebudu rvát i když je to módní.....nebo nesnáším žabky…až je mi z toho špatně…a jakej jsou to hit..
Spicaty boty mam zase rada
a zabky v lete ve volnem case jsou me cislo jedna! ![]()
Akorat ty leginy a tuniky - hned bych to nosila, ale vypadala bych v tom ponekud nevabne! ![]()
Kdysi, ale už je to hodně dávno, když jsem byla bezdětná a svobodná..... Takže někdy v pravěku.
![]()
Dita01 píše:
MAg tak tebe bych potřebovala domanechceš mi dohazovat typy
já budu jen nakupovat a platit
Zrovna jsem dneska s kamarádkou přebírala šatník (naše oblíbená hra, vídáme se tak jednou za dva měsíce) a dostala jsem pochvalu
Jsem měla radost, z nás dvou je ona opravdu znalec mody.