Honíte módu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
20.10.11 20:59

Špičaté boty jsemtaky nikdy nevlastnila a než legíny a tuniku, tak mám ráda silné punčochy různých barev a k tomu šaty nebo sukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.10.11 21:02

Špičákům jsem taky odolala, a to teda byla moda, ktera strasila v obchodech snad nejdyl, co pamatuju, to letelo snad 5 let. Ta uleva, kdyz najednou v regalech nebyly spice ale baleriny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
20.10.11 21:05

Nenakupuju, tedy pokud zrovna neumírám hlady, což je skoro furt. Takže občas se do toho obchodu prostě musí. Hadry - nesnáším jejich nakupování a zkoušení, taky proto skoro nic nemám :lol:

A vždy vyrážím až když skončím s 1 nebo žádnými kalhotkami 8-o ....... :mrgreen: a 1 párem ponožek pro dva lidi :-)

Považuji nákupy v obchodech za ztrátu času:)). Přítel mě chápe, ale stejně chodí na nákupy raději než já.

Zážitky a večeře v restauraci, tam lenivá zajít nikdy nejsem:))

• Citovat
  • Upravit
Larr
20.10.11 21:07

Taky je obdivuji:)), že je to baví, ale nezávidím:))

Jo a divná si nepřipadám:)) :lol:
pavlak5 píše:
hmm jsem na tom dost podobně jako ty -nakupování nesnáším …,ale upřímně obdivuju a závidím těm ženským co nakoupí v sekáčích u větnamců ,ve výprodejích ,v obchodácích apod.za malej peníz bezva hadry a ještě je to baví.
  • Citovat
  • Upravit
9821
20.10.11 21:08

Mag, no to asi nééééé :wink: škoda, hnedka bych do toho šla :mrgreen: ebav mě hledat na netu,ale ráda bych něco koupila, mám ráda věci ze sekáču, nevadí mi - super moda co se nevidí!

mag píše:
Dita01 píše:
MAg tak tebe bych potřebovala doma :mrgreen: nechceš mi dohazovat typy :) já budu jen nakupovat a platit :-)
:mrgreen: A budeš platit i za mě?? :mrgreen:Zrovna jsem dneska s kamarádkou přebírala šatník (naše oblíbená hra, vídáme se tak jednou za dva měsíce) a dostala jsem pochvalu :mrgreen: Jsem měla radost, z nás dvou je ona opravdu znalec mody.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
20.10.11 21:08

Já mám módu ráda.. ráda jsem nakupovala, hezky se oblékala, česala, malovala, ale co mám malou už tomu moc nedám. Ne, že bych nechtěla, ale když si jdu něco koupit, raději vrazím penízky do malé. také jsem dost přibrala a neumím si na sebe nic moc koupit.. namalovt se většinou moc nestíhám, tak udělám řasy a jdu no a nehty si raději stříhám uplně nakrátko, aby nevypadaly tak neupraveně, protože taky nestíhám. Jediný, co si neodpustim je, že mám ráda vůně…
Nedovedu si představit, že mám dvě dítka, to bych snad chodila v teplákách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
20.10.11 21:09
Trefa do mě:)) taky nesnáším žabky 8-o a je mi z toho špatně:)) :mrgreen:
Lenka512 píše:
Myslím, že nejsi divná…oblékáš se tak, jak vyhovije tobě a jestli se v tom cítíš pohodlně, tak je to to nejlepší a pak se to projeví i na tvé psychice…

Také nepodléhám všem trendům - teda všem.....nikdy jsem nenosila špičatý boty..fuj…a jakej to byl hit :wink: …nebo teď se nosí krátká sukně a k tomu elasťáky…no pokud mám pr..el jak štýrskej valach, tak se do toho prostě nebudu rvát i když je to módní.....nebo nesnáším žabky…až je mi z toho špatně…a jakej jsou to hit.. :wink:

takže nosím z trendů jen to,co se mi líbí a pasuje ke mě…i kdž se mi hodněkrát stalo, že jsem „předběhla dobu“…něco jsem nosila, ať styl nebo barvu…a za rok to byl hit… :wink:
  • Citovat
  • Upravit
2976
20.10.11 21:12

Džíny, trička, tenisky.....dříve sukně, podpatky, kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
20.10.11 21:21

Tak to já zase moc ráda nakupuju oblečení, vždycky prolítnu stojany, vezmu si pár hadříků do kabinky a zkouším a zkouším a většinou si i něco koupím :-) Když mám chut, tak klidně oběhnu 3-5 obchodů + nějaký ten obchod s botama. Jinak nechodím cíleně kupovat modní výstřelky, mám spíš rada elegantní modu a různé boty na podpadcích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
20.10.11 21:27

ja mam rada zabky nosim je skoro cele leto , tak jsem mela rada i spicate boty, koupila jsme si jedny takovy v praze, byli hodne spicaty a dost drahy a ty jsem milovala :) ted si mi libi i kulaty , dneska jsem si jedny koupila a i leginy :). jinak rada nakupuju znackove veci ve slevach a jeste radsi na malyho :) ve stredu jsem byla v anglickem sekaci , ktery je jednou za mesic cely tyden a koupila jsem tam super znackovy veci za 10 kc kus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
20.10.11 21:31

Jinak žabky nosím, dokud je teplo, mám jich asi 10 :-) Nosím i balerýny a kdysi jsem nosila i ty špičaté lodičky :-) Leginy jsem nosila kdysi na základce a tuniky jenom jako těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.10.11 21:32
Larr píše:
Nenakupuju, tedy pokud zrovna neumírám hlady, což je skoro furt. Takže občas se do toho obchodu prostě musí. Hadry - nesnáším jejich nakupování a zkoušení, taky proto skoro nic nemám :lol:

A vždy vyrážím až když skončím s 1 nebo žádnými kalhotkami 8-o ....... :mrgreen: a 1 párem ponožek pro dva lidi :-)

Považuji nákupy v obchodech za ztrátu času:)). Přítel mě chápe, ale stejně chodí na nákupy raději než já.

Zážitky a večeře v restauraci, tam lenivá zajít nikdy nejsem:))

ty kráááso! a jsi vůbec žena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.10.11 21:35

Reknete mi jak nakupovat v tech sekacich, ja to neumim :think: Parkrat jsem nekam vlezla, nikdy (snad krome dvou pripadu pro dite) jsem si nic nevybrala - jedno raminko za druhym a na kazdym neco lautr jinyho, takze za chvili mi z toho sla hlava kolem, vsude vonel prasek na prani coz je sice hezky, ale z kramu na to nejak nejsem zvykla :mrgreen: Proste jsem to vzdycky za chvili zabalila a sla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
20.10.11 21:40

Tak já módu miluju, ale rozhodně nejsem oběť módních trendů. Některé se mi vyloženě nelíbí, jako třeba zmiňované špičaté botky nebo legíny…Ale musím říct, že poslední dobou nakupuju snad jenom po sekáčích. Buď se mi v „normálních“ obchodech nic nelíbí, nebo je to nad moje finanční možnosti. Ale ze sekáčů mám tak super kousky, které mi kámošky obdivují a i spoustu značkových věcí, které by v obchodě stály x tisíc…takže asi tak :mrgreen: Jo, a maluju se i když jdu s košem…ale já musím, abych zbytečně neděsila kolemjdoucí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13114
20.10.11 21:41

Nečetla jsem celou diskusi, tak nevím, jestli se to už nezvrtlo jiným směrem. Já teda modu „honim“. Miluju nakupovaní, je to pro mě styl odreagování. Naštěstí manžel je to samé, né teda takový blázen jako já, ale taky se rád hezky oblíká. Takže mě v nákupech nijak neomezuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková