Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
já jsem teda hrozná, miluju, miluju, hrozně miluju nakupování. to je můj lék, moje droga, moje antidepresiva! ehmm.. akorát ted už na to jaksi nemám
ale když se najde nějaký pěněz navíc,tak si koupím aspon blbý šátek na povzbuzení nálady ![]()
kdysy dávno za svobodna jsem utrácela tak 12 tis měsíčně,ani jsem většinou ty věci nenosila, jen mi dělalo dobře, že je mám ve skříni. byla jsem totiž nezdravě posedlá myšlenkou mít toho co nejvíc
![]()
ted na to stejně vzpomínám v dobrém,achjo,to byly časy ![]()
jo a mám slabost pro kabelky a kožešinové věci
zastánce zvířátek-neukamenujte mě prosím, já je mám taky ráda, jenže co oči nevidí, to srdce nebolí
Me treba odradi, kdyz si chci koupit svetr, a nemuzu nic sehnat. Za chvili mam obchodu plny zuby. Sehnat dneska hezkej propinaci svetr - aby mel knofliky, byl se stojakem na krk, dlouhy rukavy (co nejdelsi, klidne aby koukaly z bundy), trosku silnejsi, pod zadek, muze byt s paskem (nevidely jste takovej?
).
Protoze co je dneska v kramech za svetry ? Des a hruza. Bud to ma kratky rukavy, pripadne netopyri (nehodlam to pod kabat jakkoli poskladavat), nebo je to dlouhy po kolena
, nebo - a to me dojima nejvic - je to vpredu rozepinaci ale nema to knofliky. To proste jen tak visi, nebo je to s paskem. Jo a nebo s kapucou az kdovikam a kolem krku holy, protoze posl.knoflik je mezi prsama.
Takze takhle jdu na lov svetru dve soboty, a to jsem z Phy, tzn. hafo obchodu k dispozici, a nic.
Libil se mi jedinej - v Espritu - za skoro 3tis. Dekuji, nechci ![]()
Tim chci rict, ze pro me nesikovnej modni trend me dokaze otravit a od nakupu odradit.
nakukovatelka píše:
Me treba odradi, kdyz si chci koupit svetr, a nemuzu nic sehnat. Za chvili mam obchodu plny zuby. Sehnat dneska hezkej propinaci svetr - aby mel knofliky, byl se stojakem na krk, dlouhy rukavy (co nejdelsi, klidne aby koukaly z bundy), trosku silnejsi, pod zadek, muze byt s paskem (nevidely jste takovej?).
Protoze co je dneska v kramech za svetry ? Des a hruza. Bud to ma kratky rukavy, pripadne netopyri (nehodlam to pod kabat jakkoli poskladavat), nebo je to dlouhy po kolena, nebo - a to me dojima nejvic - je to vpredu rozepinaci ale nema to knofliky. To proste jen tak visi, nebo je to s paskem. Jo a nebo s kapucou az kdovikam a kolem krku holy, protoze posl.knoflik je mezi prsama.
Takze takhle jdu na lov svetru dve soboty, a to jsem z Phy, tzn. hafo obchodu k dispozici, a nic.
Libil se mi jedinej - v Espritu - za skoro 3tis. Dekuji, nechci
Tim chci rict, ze pro me nesikovnej modni trend me dokaze otravit a od nakupu odradit.
jak kdybych to psala já
a ještě jsem někde na obrázku viděla takový zavinovací, no láska na první pohled
a ten už nemůžu sehnat vůbec ![]()
Nakupování nesnáším ![]()
Tak to já si také občas něco koupím. Je tedy fakt, že dřív mě nakupování bavilo mnohem víc, ale teď s třema dětma za zády to není nic moc. Mám ale slíbeno, že bude moci vyrazit konečně sama (tedy se ségrou). ![]()
Jediný problém je v tom, že móda není zrovna můj koníček. A i když vidím ženské, jak jsou krásně oblečené, sladěné do puntíku, tak nechápu, jak to dělají.
Kolikrát si něco zkouším (co vidím a někom jiném) a nemůžu se s tím sžít. Takže nakonec stejně končím u riflí, trička a mikiny
. Také bych se chtěla hezky oblékat-stylově, ale nemám na to buňky ![]()
Hodaka píše:nakukovatelka píše:jak kdybych to psala já
Me treba odradi, kdyz si chci koupit svetr, a nemuzu nic sehnat. Za chvili mam obchodu plny zuby. Sehnat dneska hezkej propinaci svetr - aby mel knofliky, byl se stojakem na krk, dlouhy rukavy (co nejdelsi, klidne aby koukaly z bundy), trosku silnejsi, pod zadek, muze byt s paskem (nevidely jste takovej?).
Protoze co je dneska v kramech za svetry ? Des a hruza. Bud to ma kratky rukavy, pripadne netopyri (nehodlam to pod kabat jakkoli poskladavat), nebo je to dlouhy po kolena, nebo - a to me dojima nejvic - je to vpredu rozepinaci ale nema to knofliky. To proste jen tak visi, nebo je to s paskem. Jo a nebo s kapucou az kdovikam a kolem krku holy, protoze posl.knoflik je mezi prsama.
Libil se mi jedinej - v Espritu - za skoro 3tis. Dekuji, nechci
Tim chci rict, ze pro me nesikovnej modni trend me dokaze otravit a od nakupu odradit.a ještě jsem někde na obrázku viděla takový zavinovací, no láska na první pohled
a ten už nemůžu sehnat vůbec
Nakupování nesnáším
zkus Tchibo.. tam jsou dokonalý svetry ![]()
Nesleduji módní trendy. Nakupování mě sice baví, a pokud na to jsou peníze, tak si radost ráda udělám. Ale než na to co zrovna letí, spíš koukám po tom, co se mi líbí a v čem se cítím dobře. Vyžívám se i v bazarovém textilu, jelikož né vždy mi trendové hadříky padnou do oka..
Kabelku mám někde asi jednu, jinak nosím batohy, malovat se nelíčím, jen když jdu do společnosti tak střídmě zvýrazním očka..
Obchody v poslední době moc nedávám, radši si nakoupím něco v klidu z domova i za cenu, že mi to nepadne..
Jsem jaká jsem a je mi dobře
![]()
Každý má něco, co si neodpustí a to je podle mne moc dobře:)) ![]()
Jiiriinka1 píše:
Já mám módu ráda.. ráda jsem nakupovala, hezky se oblékala, česala, malovala, ale co mám malou už tomu moc nedám. Ne, že bych nechtěla, ale když si jdu něco koupit, raději vrazím penízky do malé. také jsem dost přibrala a neumím si na sebe nic moc koupit.. namalovt se většinou moc nestíhám, tak udělám řasy a jdu no a nehty si raději stříhám uplně nakrátko, aby nevypadaly tak neupraveně, protože taky nestíhám. Jediný, co si neodpustim je, že mám ráda vůně…
Nedovedu si představit, že mám dvě dítka, to bych snad chodila v teplákách![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kdo vlastně řekl, že hrábání v hadrech a nákupy jsou výsadou ženy, u nás je to spíše naopak:)) furt by něco nakupoval a chtěl náš pes:)))))))))))
![]()
Larr píše:ty kráááso! a jsi vůbec žena?
Nenakupuju, tedy pokud zrovna neumírám hlady, což je skoro furt. Takže občas se do toho obchodu prostě musí. Hadry - nesnáším jejich nakupování a zkoušení, taky proto skoro nic nemám![]()
A vždy vyrážím až když skončím s 1 nebo žádnými kalhotkami
.......
a 1 párem ponožek pro dva lidi
Považuji nákupy v obchodech za ztrátu času:)). Přítel mě chápe, ale stejně chodí na nákupy raději než já.
Zážitky a večeře v restauraci, tam lenivá zajít nikdy nejsem:))
módu nehoním. Klidně si iblíknu něco co se nosilo před 10 lety, pro mě je důležitý, abych se v tom sama sobě líbila a cítila se v tom dobře. Jediné co řeším je to abych si ke sportovní bundě vzala sportovní boty a ne třeba lodičky. Nelíčím se, nešpěrkuju. dřív jsem chodívala ověšená, ale kvůli práci jsem to musela sundat a pak už jsem to nenadala. Ráda bych nosila různé naušnice, pár jich mám dokonce i doma, ale většinou si je zapomenu nandat. Zkrátka se potřebuju cítit dobře a pohodlně a na módu z vysoka.
Jo a v obchodech mám taky občas pocit, že na mě prodavačky koukaj skrz prsty
lovelytelle píše:
tady jsou pekny svetry
http://www.prozeny.cz/…etry-a-ponca
Taky bych si tam nějaký svetýrek vybrala ![]()
Romiša píše:lovelytelle píše:Taky bych si tam nějaký svetýrek vybrala
tady jsou pekny svetry
http://www.prozeny.cz/…etry-a-ponca
Larr píše:
Nenakupuju, tedy pokud zrovna neumírám hlady, což je skoro furt. Takže občas se do toho obchodu prostě musí. Hadry - nesnáším jejich nakupování a zkoušení, taky proto skoro nic nemám![]()
A vždy vyrážím až když skončím s 1 nebo žádnými kalhotkami
.......
a 1 párem ponožek pro dva lidi
Považuji nákupy v obchodech za ztrátu času:)). Přítel mě chápe, ale stejně chodí na nákupy raději než já.
Zážitky a večeře v restauraci, tam lenivá zajít nikdy nejsem:))
No, to je přesný
akorát, že můj manžílek je na tom stejně jako já, takže u nás se nenakupuje…Teda nakonec musí, ale hrooozně nerado.
tak já jsem na nakupování docela šílená, o to víc na nakupování hadrů… o to víc, že mám doma dvě malé krásné holčičky z nichž jedna už je ve věku kdy do toho co nocí začíná kecat.. momentálně vítězí vše fialové… no a obchody s oblečením si se mnou velmi užívá, zkoušení v kabinkách se mnou, prostě supr odpoledne
u sebe jsem si povšimla, že mám nějaký oblíbený kousek oděvu ale jak výjde z mody přestávám se v něm cítit.. třeba s džínama, který před pěti lety, odřené, rovné byli in, pohodlný takový klučičí styl tak teď uplé kalhoty s nohavicemi do kozaček, svetry.. no a mě to hned hrábne a podvědomně se musí ten šatník obnovit… nedávno jsem o tom polemizovala se svým mužem, kterému říkám jak můj otec byl v mládí in v co nejvíc rozevřených zvonech… já si pamatuju na základce jak jsem v deseti letech byla in v jemných, mírně rozevřených zvonáčích.. nyní vidím zvonáče a příjdou mi otřesné a nevkusné.. jdou zase mrkváče a ty uplé a pokud na to má někdo postavu proč to neukázat, je na to nejvhodnější doba.. takže za mě ano, móda, nákupy, droga… né přímo, že bych to sledovala, jen jak říkám nějak podvědomě a hlavně musí slušet a cítit se dobře… že bych si na sebe ale rok něco nekoupila se stává jen v těhu protože mě to otylé tělo oblékat nebaví, to v kabinkách i pláču a za jinou velikost než 28 nejsem schopná utrácet