Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky, jak se jmenuje teď ta móda ocvokovaných věcí? Zapomněla jsem to.
Ahoj taky kupuji ve zminovaných obchodech ale v new yorkru mají ted hrozné hadry, co koupím tak se okamžitě vytahá nebo se někde rozpára nebo se udělá dírka hruza.
Jéé tak to já upřímně závidím těm, které nakupování nebaví
Držím se jen teď na konci těhu, protože bych ty věci už nikdy neoblíkla, ale jinak nakupuju děsně ráda. Něž bych si koupila něco extra drahýho, co by mi bylo po půl roce líto odložit, to si radši koupím něco v normální cenové relaci abych mohla co nejdřív obměnit
Nejradši chodím do HMka, z jejich módy mi vyzařuje taková příjemná ženskost. Jediné, do čeho investuji jsou kabelky, ale to je vždy investice na delší dobu, nemluvě o tom, že kabelka prostě oživí i ten nejnudnější outfit ![]()
@sisip píše:
Ahoj taky kupuji ve zminovaných obchodech ale v new yorkru mají ted hrozné hadry, co koupím tak se okamžitě vytahá nebo se někde rozpára nebo se udělá dírka hruza.
Můj poslední nákup v NY - jednou na sobě, jedno vyprání, dvě malé dírky a válí se mi to ve skříni. Nestálo to ani za ty 200. ![]()
Tak ja se nepovazuju za nejakou extra modni ikonu, ale modu mam rada, rada se oblekam, pecuji o sebe, mam rada hezky vyzehlene vlasy a trocha toho makeupu
Predtim jsem mela sestru v jednom kramu, tak to bylo jednoduche, vzdy jsem prisla, ona mi nandala veci a bylo to, ale ted je jinde a to uz je jiny level (MaxMara) a tak je to na me… Nastesti jsem tehotna, takze jsem si zakazala nakupovat cokoliv noveho… A nakupy obleceni me ted mijeji… Jinak na boty zavislost nemam, mam detskou velikost, takze to jsem rada za kazdy ulovek bez smyslu nejak modnicit, ale co miluju jsou kabelky… Mam jich hodne a opravdu hodne je stridam, miluju jednu znacku a manzel me nastesti zasobuje, ale zase, ted stagnuju, protoze jich mam dooost a kam je pak budu s kocarem nosit?;) Jinak nosim snubak, x hezkych hodinek ktere stridam a nejaky ten naramek a taky si potrpim na nausnice, tem neodolam nikdy a nikde ccc takze asi tak… Proste se rada paradim, ale ne za kazdou cenu, ale tak v normalu ![]()
Tak to bychom mohli chodit nakupovat spolu a za chvíli bychom neměli v čem chodit. Taky nesnáším nákupy, na rozdíl od většiny žen
.
@sthan píše:
Ahoj,tak za mě ,nakupování uplně nesnáším .Když už něco potřebuju tak si to koupím ,ale chození po obchodním centru mě nebaví .Je tam hrozný vzduch ,moc lidí ,vždy nakouknu a jdu dál .No a pak když si něco koupím tak dumám ,co za to mohli mět děti .ted jsme šli na ples ,tak mjsem potřebovala něco na sebe ,během pul hodiny jsem se oblekla a bylo to .Před týdnem jsem měla narozeniny,tak mě manžel násilím odvlekl do sportu a koupil mě dvě bundy .Jednu sportovní a druhou normál.sportovní potřebuju ,koupil mě na vánoce boty ,columbie a má bunda se k tomu vubec nehodila.Asi tak .
@Sindyna To já bych byla raději špejle, protože jsem dost nadměrečná a řeknu ti, že třeba koupit si pěkné kalhoty, které ti sedí je obrovský problém ![]()
@Ihorek75 - kalhoty jsou takový obyčejný, ale zato šaty jsou tam zajímavý - některý modely teda příšerný, ale pár kousků se tam fakt vydařilo. A cenově tak průměr, řekla bych. Škoda, že už je nebudu potřebovat
.
@Ihorek75 píše:
Prej se to nechá nosit před v tom i potom
To, co by se mi eventuálně líbilo, má fakt těhotenský střih. A já, s postavou hrušky, bych v tom nevypadala hezky. Musím mít věci se zdůrazněným pasem.
NO, nic moc a z těch cen se mi ještě podlamují kolena. I podle střihu je vidět, že je to jenom na období těhotenství, jinak to bude dělat z žen pěkné tlusťošky.