Jak obléci čtyřměsíční miminko do šátku?

1751
20.10.11 14:34

Jak obléci čtyřměsíční miminko do šátku?

Maminky, prosím, jak by jste oblékli čtyřměsíční miminko při osmi stupních do šátku?

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
20.10.11 14:59

Záleží, jestli jde pod bundu, nebo na ní. Já malou nosím pod bundou a ještě je pod třeme vrstvama šátku, takže má bodýčko s dl. rukávem, mikinu, punčošky, gatata a teplý ponožky, čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
20.10.11 15:32

Malý má půl roku a má body s dlouhym , slabou mikinku, teplý punčohy ponožky a čepičku. Přes něj 3vrstvy šátku a mikina. Kolikrát nemá tu mikinu a je mu teplo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1751
20.10.11 15:51

mě se pdod bundu nevejde právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.10.11 16:04

Jestli se ti nevejde pod bundu, doporučuju investovat aspOň do kapsy na nošení , popř. do mamamimitunelu .

4m mimčo bych v šátku na bundě nenosila… odpadá ta velká výhoda, že se hřejete navzájem a máš přehled o jeho tepelném komfortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
20.10.11 16:31

Jsou tu za poslední dobu nejméně dvě stejné diskuze :wink:
Nosím pod bundou, stejně oblečeného jako doma, jen flísové botky na nohy a kuklu na hlavu.
Pořiď si nějakou větší bundu, nebo třeba využij mužovu.
Kapsa je taky řešení, ale vázat takhle malé dítě na bundu je blbé a pokud si necháš bundu rozepnutou, bude asi tobě zima.
Dalším řešením je ušít si na bundu vsadku http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…
Nebo se prodává přímo oblečení na nošení http://www.nosenideti.cz/…do-nepohody/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
20.10.11 16:40

Mám tady jednu starší větší, pod ní jsem malou nosila, ale pod mou zimní se mi nevejde.

Taky jsem si říkala, že na bundě se mi jí moc nosit nechce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
20.10.11 16:50

Irissko, buď si půjč mužovu, nebo oběhni obchody a sekáče, nebo pořiď originál nosící… víc možností není :wink: Poud plánuješ nosit i dál, tak se ti každá možnost vyplatí. Já nosím ročního syna, očárek použiju tak jednou za 14 dní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
20.10.11 16:52

Zaujala mě ta vsadka, mám šikovnou tchýni a ta by to mohla zvládnout našít, dík za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
20.10.11 18:09

určitě pod společné svrchní oblečení, pak oblečeš jako sebe, mimčo má navíc 3 vrstvy šátku, ty ho hřeješ. Zateplíš jen nožičky.poznáš snadno, jestli je mu teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková