Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojte holky,mate doma taky nerudy kdyz je oblekate???
Nas maly nesnasi oblekani na ven,hlavne kdyz se mu oblekaji rukavy od bundy ci kombinezy,rve jak tur
,jsem vzdycky z toho spocena az buhvi kde
,tak se snazim delat co nejrychleji,nejsetrneji,mluvim na nej,kolikrat vydavat i pazvuky jen at rozptylim ![]()
jak to mate vy???
omlouvam se za tema,ale tak me to napadlo,ze jak to maji jini a kam se obratit nez sem,ze? ![]()
Ahojky, máme to samé. Zničehonic, nikdy předtím problém nebyl. Chce honit po bytě, schovává se mi apod. Hrozná sranda. Hlavně když se snažím stihnout něco časově domluvené, tak jsem taky často spocená až na patách..tak snad je to přejde. Snažím se motivovat, jdeme za dětičkama, jdeme k babí apod., ale nezabírá nic. A to mu u toho už i pouštím pohádky, aby nebyla scéna ![]()
toz to mas v pohode,ze uz je dite tak velke,ale ja mam 3mesicniho,tak ho moc nezabavim
,doma je to v pohode,ale pred lidma delame pekny cirkus,uz vymyslim nejsnazsi vyrianty oblekani treba k doktorce,kdyz jdem na kycle a pak k ni-nekolikrat se oblekame,vyslekame ![]()
Ahoj, malá oblékání taky nesnáší, snažím se jí nějak rozptýlit, většinou jí dám do ruky něco, co jí normálně nedovolím vzít třeba telefon nebo ovladač, to jí zaujme, já jí co nejrychleji ustrojím a ona to skoro ani nezaregistruje. A pak ještě otevírám okno, dívá se ven na stromy, jak se hebou a nepotí se při oblékání
ja aspon vse co jde navrch kupuju vetsi,at se to lepe obleka…se svlekanim problem neni,ale opacne obrovsky ![]()
co nejrychleji, taky mluvím.
nejlepší je ale neoblékat. nosím v šátku, oblékám tak jak je doma, navíc jen návleky na nohy, vlněné botičky a kuklu. Pak už jen společnou bundu, tu zapínám až ve výtahu, to jí nevadí..
My nekřičíme, ale vřeštíme a pískáme.
Dělám blbosti, ale málokdy se podaří klidné oblékání. Někdy vřískám s ním. ![]()
jojo mám doma to samé! Se slzou v oku vzpomínám na léto, kdy jsem ho vzala tak, jak byl doma, a šoupla do kočáru a bylo to bez „keců“ ![]()
kalhoty a boty jsou v pohodě. Jakmile přijde řada na mikinu, začne být nerudný, pak ho rozplálim čepicí a doseru ho bundou a kšírama ![]()
snažím se zpívat a mluvit a dělat blbosti, ale prdí na mě a řve a řve, už aby bylo zase léto ![]()
Máme doma tříměsíční holčičku a je to úplně to samé..teda když jdeme do kočárku nebo do autosedačky..poslední dobou se ale hlavně snažíme chodit ven v Becu a tam naštěstí to oblékání prakticky odpadá ![]()
jojo měli jsme to samé a nejhorší je čepice
neboj časem se to zhorší to až se u oblékání bude všemožně kroutit a vztekat se že ne a ne a nechce
mám to teď v skoro ročním provedení ![]()
holky diky
a zvlast tobe jarko,jsi me az rozesmala ![]()
jojo,leto bylo supeeeeer,ja ted zlehcuji oblekani,ze jak je doma,tak supnu do kombinezy,ale pak v kocaru rve a vyjedem ven a je tuhej---takova nase klasika ![]()
Máme to taky tak. Má 2 měsíce, takže moc zabavit se nedá. Řve jak tur, já zpocená a to ještě musím jít s malým ve fusaku na rukou do sklepa po kočárek. Ale jak ho dám do fusaku a ten zapnu, tak chrní. Venku vyndám dudlík z pusy a spí celou procházku. ![]()
arcanobacterium píše:
Máme to taky tak. Má 2 měsíce, takže moc zabavit se nedá. Řve jak tur, já zpocená a to ještě musím jít s malým ve fusaku na rukou do sklepa po kočárek. Ale jak ho dám do fusaku a ten zapnu, tak chrní. Venku vyndám dudlík z pusy a spí celou procházku.
jeeeee,syn se jmenuje ciste Max?
jeeee,ty fusaky,dneska mi nesel zapnout,nejak se sekl a malej mi to dal pekne sezrat,ze je mu uz horko v tom vsem,ze uz chce na vzducha ze bych mela hejbnout zadkem ![]()
Máme to stejně. Jakmile malýho začnu oblíkat, tak ječí jak kdybych mu lámala kosti za živa. Strašný. Další etapa ječení je při vkládání do fusaku v kočáru a ječí tak dlouho, dokud se kočár nerozjede. Maminky v poradně se chápavě usmívají. ![]()