Pláče, hodně spí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
29.1.13 20:23

Pláče, hodně spí

Ahoj, tak jsem tu opět pro radu. Naše roční Anička o víkendu prodělala 6. nemoc (v neděli jsme byli na pohotovosti), dnes už bez vyrážky a do toho jí rostou 4 stoličky najednou (řekla bych, že už jsou relativně prořezané, jsou vidět bílé špičky. Co mě od včerejška trápí, že se její celkový stav tak nějak nelepší. To, že hodně spinkala, byla unavená a protivná jsem přisuzovala nemoci a zoubkům, ale od včerejška je to možná ještě horší. V noci teda spí normálně cca 12 hodin, ale přes den 3,5-4,5 hodiny ( ještě před měsícem jsem byla ráda, když dala hodinku), je hodně „protivná“, furt pláče, často je to z ničeho nic a opravdu šílený hysterický pláč, je celá zpocená a nejde utišit, když se jí snažím něčím zaujmout, vezme mi to z ruky a mrskne s tím o zem. Až mi chvílemi přijde, jako by jí něco bolelo. Jinak paradoxně ode dneška už papá zase normálně. Tak nevím, mám to přičítat zubům (které jsme si vždycky protrpěly s teplotami, průjmy, ale tohle je extrém), nemoci a nebo se sbalit a zajít k dokorce? Snad někdo poradí. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4853
29.1.13 21:41

@Lucciia Zašla bych s ní k doktorce, za to nic nedáš a jistota je jistota, nemusí to bejt nic vážnýho, ale když ti to potvrdí lékař, tak budeš klidnější. Dobrý znamení je, že baští, kdyby to bylo něco vážnýho, tak by jí asi nechutnalo, prostě, radši tam zajděte, přeji hodně štěstí a ať ste zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.1.13 13:12

@Ťutina Díky moc za radu, už jsme počítali, že dnes vyrazme k doktorce, nicméně dnes je úplně jak vyměněná. Směje se, hraje si, zkouší chodit, papá, bumbá, prostě je to zase naše Anička. Tak to opravdu asi bylo doznívání toho náročného víkendu a já doufám, že jí to vydrží. Ale i tak, díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
30.1.13 13:39

@Lucciia Tak to je dobře-u těch maličkých je to jako když to na ně hodí a stejně tak to i odezní, tak přeji pevné zdravi a šťastné krůčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.1.13 13:43

@Ťutina Děkujeme moc, taktéž i vám! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie