Pláče jen u mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
4.4.12 20:35
@rochas píše: :D jsem se u těch vašich příspěvků pobavila..!! už jsem se lekla, že doma máme exotku :) deti jsou chytřejší než si myslíme :)

To si piš :mrgreen: bude přísavka tak do roku a půl, pak zjistí,že jsou lepší věci… ta moje zrovna dneska snědla trochu INDULONY :! :! :! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
4.4.12 20:38

Malej závisláček.Máme taky a stále ho to drží. :D I když je to lepší.my měli velké problémy i s usínáním.Chtěl se mnou být 100% času když ne tak řev. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.4.12 20:39

No u nás dneska zase komedie, celé dopoledne řev, visel mi na noze, vařit jsem nemohla,uklízet taky ne :roll: Pak přišla tchýně, no já urvaná spocená a synáček jak sluničko si sedl a hrál s vláčkem :roll: A ona, teda ten Michálek to je hodný kluk, jak si hezky hraje. :lol: :lol: :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.04.12 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.4.12 20:42

No to je naprosto normální :mrgreen:, potom vypadáme , že si jen stěžujeme a přitom je to taková pohoda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.4.12 20:18

že?? já taky nemůžu nic říct, protože tak hodnou holčičku,co máme, to ani není možný a já si jen stěžuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.4.12 21:03

ahojky rochas ,je to normální ta moje malá mi to dělala taky,sice neplakala ale v jednom kuse u mě stepovala a nebyla absolutně samostatná…ale jak přišel někdo ,,cizí´´ byla uplně jiná a já byla u všech za blázna jak sem si stěžovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
7.4.12 13:33

souhlas. s malou kolikrát nezvládnu uklidit, jen v mezičase jak spí. jak se zbudí a je vypuštěná na zem, okamžitě začne dělat bordel, když to chci poklidit tak ječák… a co mám vysvětlovat chlapovi že j´přijde do bordela? jednou jsem se mu to pokusila vysvětlit, ale on mi bohužel úspěšně dokázal, že i s malou se to dá. paráda. teď vypadám jako špína. když ona je před tatínkem a jinými lidmi tak hodná. ďáblisko malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí