Pláče jen u mě

49
3.4.12 20:53

pláče jen u me..

Ahoj maminky :),
chtěla bych vás poprosit o radu..asi o banální radu nebo spíše, zda nemáte některá zkušenost se stejným problémem. Máme 13ti mesíční holčičku a když jsme spolu my dve, tak na mne pořád visí, pláče, nemůžu ani na záchod. Mela jsem pocit, že jde o separační úzkost, ale jakmile přijde tatka, babi, deda, nebo dokonce ji dám na hlídání, tak je jak vymenená. Vůbec me nepotřebuje, divočí a dokáže si hrát i dlouhou dobu sama, aniž bych u ní já nebo nekdo jiný sedel. Ale jakmile jsme spolu jen my dve, tak je všechno jinak. Je schopna proplakat celý den, pokud se jí nevenuji na 100 procent. Přijde mi to zvláštní, když s jinými je veselá .. dekuji za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
3.4.12 20:57

Řekla bych, že je to v tomto věku dost normální stav :lol: jestli Tě to uklidní, mám o dva měsíce starší holčičku- u babiček je v pohodě, nechá nás odejít bez problému, v MC nebo herně je schopná jít k cizím lidem a já jsem vzduch :mrgreen: ale doma, hlavně jakmile se rozhodnu, že něco budu dělat ječí o sto péro a visí mi na noze :lol:

• Citovat
  • Upravit
1297
3.4.12 20:57

no, u mně se mi zdá je prakticky to samé… jak je se mnou sama, tak je nevrlá, protivná, pořád něco. jak přijde táta z práce nebo jsme na návštěvě, tak je úplně jako vyměněná… nechápu. Je nám taky 13 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.4.12 21:02

jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale musím říct, někdy to je o nervy :) U nás to zatím trvá asi dva týdny, jen doufám, že to brzy přejde, protože doma nic neudělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
3.4.12 21:02
@Hmarilla píše:
no, u mně se mi zdá je prakticky to samé… jak je se mnou sama, tak je nevrlá, protivná, pořád něco. jak přijde táta z práce nebo jsme na návštěvě, tak je úplně jako vyměněná… nechápu. Je nám taky 13 měsíců.

Taky to tak máme, je jen o měsíc mladší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
3.4.12 21:29
@rochas píše:
jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale musím říct, někdy to je o nervy :) U nás to zatím trvá asi dva týdny, jen doufám, že to brzy přejde, protože doma nic neudělám :)

u nás to trvá od té doby co se umí samostatn jakkoliv přemístit z místa na místo. pár měsíců určitě. parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.4.12 21:40

Jééé to je jak u nás, je nám 13 měsíců. Myslím, že zkouší co si může dovolit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.4.12 21:56

Unás to samé a nepotěším vás dceři je 3,5 a protiovná,zlobivá,ukňouraná je jen semnou. Když přijde babička tak je k nepoznání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.4.12 21:58

zkouší co si může dovolit, separační úzkost by byla kdybys jí nemohla ani moc dát hlídat.To bylo u nás v tomto věku - řev před krámem, řev s babičkou, řev s tatínkem :roll: Pak se to srovnalo.

Ale jinak u babiček třeba je taky v pohodě a nekňourá a jakmile si pro ní přijedem tak nasadí. prostě zkouší. :mrgreen: A to jí to doma moc neprochází, spíš naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.4.12 22:02

u nás to samé synovi jsou ale 3 roky naštěstí se dokáže zabavit už sám pokud jsem neustupná tak mu nic jiného nezbyde a jde si hrát do pokoje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.4.12 22:18
@rochas píše:
Ahoj maminky :),
chtěla bych vás poprosit o radu..asi o banální radu nebo spíše, zda nemáte některá zkušenost se stejným problémem. Máme 13ti mesíční holčičku a když jsme spolu my dve, tak na mne pořád visí, pláče, nemůžu ani na záchod. Mela jsem pocit, že jde o separační úzkost, ale jakmile přijde tatka, babi, deda, nebo dokonce ji dám na hlídání, tak je jak vymenená. Vůbec me nepotřebuje, divočí a dokáže si hrát i dlouhou dobu sama, aniž bych u ní já nebo nekdo jiný sedel. Ale jakmile jsme spolu jen my dve, tak je všechno jinak. Je schopna proplakat celý den, pokud se jí nevenuji na 100 procent. Přijde mi to zvláštní, když s jinými je veselá .. dekuji za rady..

Toje normální :) a přejde to. Komu jinýmu vyžalovat úzkosti světa než mamince přece .. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
3.4.12 22:22

Naše je to samý. Akorát nic nezkouší, jelikož jí to už není nic platný :mrgreen: . Ale jak je se mnou hučí jak piliňák, šplhá se po mě atd. S kýmkoliv jiným je naprostý zlatíčko :srdce: . Dneska s babi 2 hodiny SEDELA v kočáře a tlachala s tetou :lol: . Já nesmím zastavit ani na vteřinu jinak chce chodit. No Jekyll a Hyde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
3.4.12 22:30

Malý 15m - úplně to stejné. Říkám, že nejvíc trpí, když je se mnou sám doma. Stačí jenom vyjít na zahradu a je jak vyměněný. Ale doma s ním nic neudělám :roll: Zrovna ho tento týden dávám hlídat k babičce a dělám jarní úklid. On víská jenom ji vidí a skoro mi ani neudělá pápá. A já mám klid na úklid.
Zřejmě je hodně společenský a jenom maminka ho prostě nebaví, to je nuda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.4.12 23:21

U nás to bylo taky tak, ale teď už je všechno v pohodě, už si dovede pěkně pohrát nebo ji zapojím do úklidu - něco někam nese, apod. Cítí se strašně potřebná a důležitá :mrgreen: Neboj, to přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.4.12 20:10

:D jsem se u těch vašich příspěvků pobavila..!! už jsem se lekla, že doma máme exotku :) deti jsou chytřejší než si myslíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí