Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, mám otázku na zkušenější kojící maminky, nebo pokud víte o nějaké diskuzi, kde se tohle řeší, klidně mě jen nasměrujte.
Jde o to, že naše malá (14 dní) se v noci vůbec nebudí na kojení (když bych ji nechala, spala by i 6 hodin v kuse) a když ji vzbudím, protože mám strach aby neměla málo mlíčka, tak pít nehce a ještě začne hrozně ječet, když jí nabízím prso.
Ve výsledku 15 minut ječí a pak si párkrát cucne a už nechce. Nevíte proč křičí? Hlad mít přece po tolika hodinách mít musí:o(Díky za rady a tipy.
@willo Pokud dobře přibírá, čůrá, kaká a přes den se kojí dostatečně často, tak bych ji nebudila. Pokud se bojíš o laktaci, tak můžeš v noci odstříkat.
@willo Nejspíš protože chce spát a ty ji prudíš s jídlem…
taky bych řvala, kdyby mě někdo budil.
@willo nemusí, malej spal třeba celou noc v kuse, když měl hlad vzbudil se a brečel, mě teda nikdy nenapadlo ho budit, akorát by byl protivnej a stejně by toho moc nevypil ![]()
Nech jí spinkat. Věř, že když bude mít hlad, tak se vzbudí sama ![]()
Přesně tak..chce spinkat. Pokud přibírá, je to úplně v pořádku. Až bude mít hlad, ozve se, to se nebojte
Buďte ráda, aspoň se víc prospíte. Moje malá takto spinkala prakticky od porodnice. u první jsem měla tendence taky budit, neboť jsem byla zblblá z rad z porodnice, ale pak mě to taky přešlo a obě spokojené ![]()
Já jsem holku taky budila kvůli nastartování laktace, ale nikdy mi neplakala. Pokud by plakala nechala bych spát, však oni si řeknou. ![]()