Pláče při čůrání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.4.12 13:47

Pláče při čůrání

Ahoj maminky, jsem tu nová tak snad píšu správně. Mám holčičku 28 měsíců a dnes mi od rána pláče při čůrání že jí to bolí. Moč má tmavou a říká že jí bolí i bříško. Já jsem strašnej plašan, takže jsem z toho docela vyjukaná. Horečku nemá a nic jiného jí nebolí. Mám jí vzít na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
677
14.4.12 13:52

Může to být zánět močáku. Tak bych radši šla. Malé bych dávala hodně pít… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
14.4.12 13:55

u mě takhle začínal zánět močáku, já bych malou brala a jela s ní hned. jsou to fakt hnusné bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.12 13:56

Moc děkuju za radu, teď ještě spinká ale jen co vstane tak s ní raději pojedu. Nechtěla bych něco zanedbat. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
14.4.12 13:57

taky sem to měla,bolest při čůrání a bolest břicha..zánět sem neměla ale nebylo by dobrý to zanedbat,takže k doktorce s ní určitě běž..Já na to tenkrát dostala nějaký čaje a prášky a bylo to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.12 14:02

moc děkuju, píšu jsem dnes poprvé a jak tak vydím tak je tu dost hodnejch maminek co hned poradí. Už je vzhůru, tak jí oblíknu a pomažem. Jo a mám sebou zkusit vzít moč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
14.4.12 14:06

Jo jo vzala bych jestli se vyčůrá do kelímku. A je´dte určitě. Vím, z vlastní zkušenosti, že zánět močáku či močových cest bolí jako čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.4.12 14:06

Myslím, že vzít moč je dobrý nápad. Držím palce, a´t je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
14.4.12 14:07

Jj, moč budou chtít určitě, ale stačí když se vyčůrá až tam. Jinak jako podpůrná léčba je skvělý z lékárny Uroval Manosa sirup, akorát je dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
14.4.12 14:48

zakladatelko napiš pak, jak ste dopadly… zánět MM je můj dlouholetý známý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
14.4.12 16:47

Ahoj, to by mohl být zánět močového měchýře. Po nás chce doktorka vždycky moč „střední proud“ nejlépe ranní a po umytí. Při čurání nechat trochu odtéct, pak podstrčit mističku, trochu nachytat a zbytek zase do záchoda :oops: Pokud ji to při čurání fakt hodně bolí, doporučuji napustit do vany teplou vodu a nechat vyčurat ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.4.12 20:50

ahojky tak jak jste dopadly na pohotovosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí