Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, jsem tu nová tak snad píšu správně. Mám holčičku 28 měsíců a dnes mi od rána pláče při čůrání že jí to bolí. Moč má tmavou a říká že jí bolí i bříško. Já jsem strašnej plašan, takže jsem z toho docela vyjukaná. Horečku nemá a nic jiného jí nebolí. Mám jí vzít na pohotovost?
Může to být zánět močáku. Tak bych radši šla. Malé bych dávala hodně pít… ![]()
u mě takhle začínal zánět močáku, já bych malou brala a jela s ní hned. jsou to fakt hnusné bolesti
Moc děkuju za radu, teď ještě spinká ale jen co vstane tak s ní raději pojedu. Nechtěla bych něco zanedbat. Děkuju ![]()
taky sem to měla,bolest při čůrání a bolest břicha..zánět sem neměla ale nebylo by dobrý to zanedbat,takže k doktorce s ní určitě běž..Já na to tenkrát dostala nějaký čaje a prášky a bylo to ok ![]()
moc děkuju, píšu jsem dnes poprvé a jak tak vydím tak je tu dost hodnejch maminek co hned poradí. Už je vzhůru, tak jí oblíknu a pomažem. Jo a mám sebou zkusit vzít moč?
Jo jo vzala bych jestli se vyčůrá do kelímku. A je´dte určitě. Vím, z vlastní zkušenosti, že zánět močáku či močových cest bolí jako čert.
Myslím, že vzít moč je dobrý nápad. Držím palce, a´t je vše v pořádku ![]()
Jj, moč budou chtít určitě, ale stačí když se vyčůrá až tam. Jinak jako podpůrná léčba je skvělý z lékárny Uroval Manosa sirup, akorát je dražší…
zakladatelko napiš pak, jak ste dopadly… zánět MM je můj dlouholetý známý ![]()
Ahoj, to by mohl být zánět močového měchýře. Po nás chce doktorka vždycky moč „střední proud“ nejlépe ranní a po umytí. Při čurání nechat trochu odtéct, pak podstrčit mističku, trochu nachytat a zbytek zase do záchoda
Pokud ji to při čurání fakt hodně bolí, doporučuji napustit do vany teplou vodu a nechat vyčurat ve vaně.