Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Kup si balíček od Weledy s měsíčkem, je to přírodní, velmi kvalitní kosmetika
![]()
Mám osobní zkušenost, ještě teď občas u dcerky použiju z této řady hojivý krém na opruzeniny a do rána po začervenání ani památky. Krásně voní ![]()
Nějaké vzorky dostaneš v tom kufříku. Ja dostala kufriky 2 jeden po 1.screeningu a jeden po porodu. Jinak bych obešla lékárny.
Si řekni v lékárně, v každé větší ti dají plnou tašku vzorků.
Určitě ty lékárny, něco možná bude mít i pediatr (i když tam spíš UM a záleží, kterou značku), zkus se poptat v drogerkách. Třeba Rossman i DM myslím celkově prodávají i cestovní maličká balení různých výrobků - především pro dospělé, ale viděla jsem tam tuším i nějakou Niveu pro děti atd. A já třeba v porodnici dostala u každého dítěte kufřík, ve kterém bylo dost vzorků - prací gely a aviváže, krém na opruzeniny, sprcháčky, dokonce i mini balení nějakých vlhčených ubrousků. Ale tam si nevybereš, co konkrétně vlastně chceš no ![]()
S kosmetikou pro miminka se to má takhle, čím míň, tím líp. Bude ti stačit krém na opruzeniny a olej po koupeli. Případně v zimě krém na pleť bez obsahu vody kvůli mrazu a větru a v létě opalovák. Nic z toho by nemělo být moc parfémované. Výše doporučovaná Weleda je za mě top. Je trochu dražší, ale je to certifikovaná přírodní kosmetika a opravdu stojí za to. Začala jsem ji používat i na sebe.
Všem děkuji za příspěvek. Zkusím obejít ty drogérie a navštívím lékárnu. Četla jsem, že se v porodnici dostávají, já bych je ale ráda vyzkoušela už dříve před příchodem miminka.
![]()
Já taky doporučuji happy baby, pokud s nimi nespolupracuje tvoje gynekoložka, tak si můžeš balíčky objednat jen za cenu poštovného a fakt se to vyplatí - byla toho velká krabice, batůžek a pytlík!
xxxxx
edit adminem - nepovoleý odkaz
Kosmetiku pro miminko nejlépe žádnou! koukni na Eoné, Weleda, dám ti sem recenze ![]()
Eoné má variantu vlhčených ubrousků - Medvídek, moc doporučuji ![]()
https://www.emimino.cz/…kty/hledani/?…
https://www.emimino.cz/…kty/hledani/?…
Dobrý den, maminky,
chtěla bych se zeptat, zda nevíte o nějaké stránce, kde bych si mohla zakoupit vzorečky pro miminko? Cílím hlavně na kosmetiku. Miminko čekám první a protože je toho na trhu spousta, ráda bych si je předem vyzkoušela.
Samozřejmě jsem se dívala na recenze a zkušenosti maminek, ty se ale rozchází a tak bych se ráda přesvědčila sama.
Vzorečky nemusí být vůbec zadarmo, ráda si za vše zaplatím.
Předem děkuji za rady, E.