Placené vzorky pro miminko

eva1404
21.12.20 12:57

Placené vzorky pro miminko

Dobrý den, maminky,

chtěla bych se zeptat, zda nevíte o nějaké stránce, kde bych si mohla zakoupit vzorečky pro miminko? Cílím hlavně na kosmetiku. Miminko čekám první a protože je toho na trhu spousta, ráda bych si je předem vyzkoušela.
Samozřejmě jsem se dívala na recenze a zkušenosti maminek, ty se ale rozchází a tak bych se ráda přesvědčila sama.
Vzorečky nemusí být vůbec zadarmo, ráda si za vše zaplatím.

Předem děkuji za rady, E.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
21.12.20 13:12

Kup si balíček od Weledy s měsíčkem, je to přírodní, velmi kvalitní kosmetika ;) :palec:
Mám osobní zkušenost, ještě teď občas u dcerky použiju z této řady hojivý krém na opruzeniny a do rána po začervenání ani památky. Krásně voní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
21.12.20 13:27

Nějaké vzorky dostaneš v tom kufříku. Ja dostala kufriky 2 jeden po 1.screeningu a jeden po porodu. Jinak bych obešla lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8152
21.12.20 13:33

Koukni tady:
https://happybaby.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
21.12.20 13:37

Si řekni v lékárně, v každé větší ti dají plnou tašku vzorků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
21.12.20 14:42

Určitě ty lékárny, něco možná bude mít i pediatr (i když tam spíš UM a záleží, kterou značku), zkus se poptat v drogerkách. Třeba Rossman i DM myslím celkově prodávají i cestovní maličká balení různých výrobků - především pro dospělé, ale viděla jsem tam tuším i nějakou Niveu pro děti atd. A já třeba v porodnici dostala u každého dítěte kufřík, ve kterém bylo dost vzorků - prací gely a aviváže, krém na opruzeniny, sprcháčky, dokonce i mini balení nějakých vlhčených ubrousků. Ale tam si nevybereš, co konkrétně vlastně chceš no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
21.12.20 17:25

S kosmetikou pro miminka se to má takhle, čím míň, tím líp. Bude ti stačit krém na opruzeniny a olej po koupeli. Případně v zimě krém na pleť bez obsahu vody kvůli mrazu a větru a v létě opalovák. Nic z toho by nemělo být moc parfémované. Výše doporučovaná Weleda je za mě top. Je trochu dražší, ale je to certifikovaná přírodní kosmetika a opravdu stojí za to. Začala jsem ji používat i na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva1404
22.12.20 07:44

@Berry77
Ano, to je dobrý nápad! Děkuji. :) Také zastávám stejný názor.

• Citovat
  • Upravit
eva1404
22.12.20 07:47

Všem děkuji za příspěvek. Zkusím obejít ty drogérie a navštívím lékárnu. Četla jsem, že se v porodnici dostávají, já bych je ale ráda vyzkoušela už dříve před příchodem miminka. :kytka: :)

• Citovat
  • Upravit
10.1.21 21:30

Já taky doporučuji happy baby, pokud s nimi nespolupracuje tvoje gynekoložka, tak si můžeš balíčky objednat jen za cenu poštovného a fakt se to vyplatí - byla toho velká krabice, batůžek a pytlík!

xxxxx

edit adminem - nepovoleý odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
14.1.21 16:37

Kosmetiku pro miminko nejlépe žádnou! koukni na Eoné, Weleda, dám ti sem recenze ;)
Eoné má variantu vlhčených ubrousků - Medvídek, moc doporučuji :palec:

https://www.emimino.cz/…kty/hledani/?…
https://www.emimino.cz/…kty/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev