Plaché kotě nejí

18.1.25 07:52

plache kote a neji

Dobry den, vcera jsme si privezli domaciho kocoura. Ma necelý 3 měsíce. Je plachej, ale cloveku neublizi. Hned co jsme prijeli tak se nam rozbehl a schoval pod kuchynskou linku (vecer). V noci vylezl hodne krat a prisel k nam do pokoje nebo pred pokoj (meli jsme otevřené dveře) a mňoukal, kdyz jsem vstala, tak zase zdrhl. Od pani mel jidlo cca v 17:00 a od ty doby se nenapil, nenajedl a nedosel na wc (je nauceny). Nevim jak s tím naložit, jsem z toho spatna. Dekuji vsem za rady co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
18.1.25 08:00

Dej tomu chvili, je to normální. Dej mu vodu a jídlo klidně pod tu linku…my když stěhovali naposled kočku, vlezla pod skříni a nevylezla asi 3 dny. Rozkouka se a bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
18.1.25 08:10

Nebuď z toho špatná, to je vcelku normální. Kočka zaleze a nevyleze třeba dva, tři dny. Dej mu k dispozici vodu a trochu žrádla, až bude mít hlad, vyleze a nají se. Dobrovolně ještě žádná kočka hladem neumřela :) A jestli čůral, to nemůžeš vědět, to klidně mohl i pod tou linkou. Hlavně se nesnažte ho násilím odchytit, nechte ho, až přijde sám. Jak říkám, klidně to může i několik dní trvat. Prošlo mi rukama hodně koček, tak vím, že to s nima takhle většinou je. Tak ať máte z kocoura jenom radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
18.1.25 08:11

@anonym83282 Vydržet,kotatko se boji, nelibi se mu změna, musi se rozkoukat. Každá kočka má jinou povahu, některé nejsou mazlivé nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný