Plačtivost před porodem

5.7.16 19:07

Plačtivost před porodem

Holky měla jste některá krátce před porodem extrémní změnu nálady - především bezdůvodnou plačtivost? Mám 3 dny do termínu, občas poslíčky, tlaky na spodek, záda bolí jako čert…a dneska z ničeho nic od odpoledne bezdůvodně řvu :lol: Jinak celé těhotenství byly mé hormony v klidu… Děkuji za zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
5.7.16 19:12

@Silvinka123 Já mam termín až za 17 dní, ale musím říct, že cca týden už jsem taková…přecitlivělá. A to jsem celé těhotenství byla spíš mnohem klidnější, vyhŕovnanější a pohodovější než před ním. A teď najednou mě taky rozslzí kde co… Těžko říct. Třeba už se jen hormony pomalu mění z předporodních na poporodní. Držím palce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.7.16 19:12

@Silvinka123
Pře porodem jsem byla trochu přecitlivělá, ale to pravé rodeo začalo až po. Naštěstí to po šestinedělí polevilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.7.16 19:59

Já. Měsíc před posledním porodem stavu strachů, paniky, obav, jak to dopadne a jak to zvládnu…Při slově porod jsem měla na krajíčku, ač mě nikdy žádná hrůza nepotkala…Naštěstí vše dopadlo na výbornou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
5.7.16 20:51

Já jsem přenášela, byla jsem pozvána na vyvolání a v to ráno jsme brečela, ani mluvit jsem nemohla. Když jsem se loučila se starší, ta nevěděla co se děje.
V nemocnici jsme si připadala jako hysterka. Tak jsem takovým tím plačtivým hlasem vysvětlovala, že mi nic není, že se nic neděje, že to prostě teče samo. Od rána od 7 do 17. Pak jsem se nějak záhadně uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
5.7.16 22:39

Já prořvala celé těhotenství, o šesti nedělí ani nemluvě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
5.7.16 23:02

Já celé těhotensví měla v klidu žádne změny nálad ale den před porodem, to už jsem byla v nemocnici jsem probrečela. Ještě mi sestřička říkala at se uklidním že porod bude náročný a to nešlo zastavit já pořád řvala celý den přitom jsem byla v klidu porodu jsem se nebála říkala jsem si nějak to odrodím, no a porod byl supr jsem byla celkem v šoku že malej je venku jsem se také hned té sestry ptala jestli to je jako vše a co mně tak strašila že bych si ho odrodila ještě jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí