Plačtivost v pubertě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1428
2.7.23 11:12

Plačtivost v pubertě?

Pěkný den, mám syna 13 a půl let, velice hodně bezproblémové dítě. Odmalička velice vybíravý v jídle. Při každé nemoci pocity nechutenství, někdy i déle trvající. Řešení s dětskou Mudr, odběry a vše v pořádku. Pár měsíců to bylo v pohodě, ale po antibiotikách se to opět zhoršilo, teď naposledy tři dny únava nechutenstvi a pak velká rýma kašel a teplota, chytla jsem to i já. Postupně se dal zase dohromady, vše jedl, ale třeba včera se mu udělali slabo a od té doby se mě zda, že je zas psychicky v háji. Neměl zas moc chuť a když se ho zeptám, jestli je vše v pohodě, tak se třeba rozbrečí a že neví proč brečí a že nemá moc chuť na jidlo. Je hubený ma158 cm a 36 kg. Takhle plačtivý je při každé nemoci. I vcera, když jsem se ho zeptala, co ho trápí, se rozbrečel a že neví proč. Jinak má zájmy, je veselý, přátelský, ale častěji teď takhle plačtivý. Já sama se léčím s úzkostnou poruchou, mladší syn má též úzkostnou poruchu a já nevím, jak teď řešit toto, jestli už to může taky značit počátek něčeho takového, nebo jdou to prostě jen hormonální změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
2.7.23 11:28

Nejspíš naučené chování od vás a bratra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
2.7.23 11:30

Spíš tu svou úzkostnou poruchu přenášíš na děti, které jsou tím stresované. Při nemoci je normální, že člověk nemá chuť na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
2.7.23 16:00

@smile_xxx jsme úplná rodina. Je od malička úzkostnější. Introvert. S prarodiči už nebývá, bývá doma sám, když je potřeba. Vždy to na něm poznám já, že není v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí