Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. S přítelem si moc přejeme miminko, snažíme se už půl roku. OVU jsem měla 16.2-20.2 2016 předtím týden nemocná. Od toho víkendu kdy byla ovulace mi natekly prsa, nevolnost. je to už 2 tydny od OVU a zkoušela jsem si testy Mamma test- lehce duch na fotce nejde skoro vidět(testy na fotky už nemám
) poté jsem si zkoušla Clearblue digital-ten vyšel negativní a dnes ještě Lady max- negativní. MS ještě nedorazila už je to 5 dní. Myslíte že bych mohla být ještě těhotná nebo ta naděje miziva?
![]()
Ahoj, jsem na tom stejně co se týče datumů. Jen ten test budu dělat až zítra, protože žádný doma nemám
Takže ti sice neodpovím, ale můžu tě podpořit, že v tom nejsi sama ![]()
Ahoj, měla jsem ovulaci 16.2, těhotná jsem a čárka na mamatestu už je vidět pěkně jasně. Sice není uplně růžová jak ta základní, ale rozhodně to není duch.
Prosím o zachování anonymu, těhotenství je teprve v počátku, nechci aby to někdo věděl. Děkuji
Tak to jsem ráda:) zítra jdu právě na odběry a na kontrolu tak to budu vědět na 100% ale i tak testům se fakt nedá věřit kolikrát
. Ale myslím si že clearblue digital je hodně přesný tak uvidíme. Tak držím palečky ![]()