Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Před 2,5 roky jsem měla akutní císařský řez z důvodu nějakých srůstů po potratu a také byl syn velký. Za necelý měsíc mám rodit druhého syna a nabízejí mi plánovaný císař..já nevím? Nechci se trápit přirozeným porodem, aby to pak dopadlo stejně, ale zase by to mohlo dopadnout dobře a porodila bych přirozeně..Máte někdo podobnou zkušenost??
Asi půjdu na plánovaný císař, ale říkají, že je lepší pro mimčo jen lokální anestezie a né úplné uspání..já se ale strašně bojím..ta představa, že jsem při vědomí a řežou mi do břicha mě děsí..zažila jste nějaká?
Mam za sebou akutni CS a pak prirozeny porod. a ze me - ber cisare ![]()
jo, jinak ja mela jit taky planovanym CS podruhe, ale zacala jsem rodit driv, tak z toho byl klasicky porod.
@petratlaskova
zkus to přirozeně, jde i o to, že třeba jednou budeš chtít mít třetí
Ale třeba taky ne ![]()
Jedno tema nestaci? Nebo zalozis treti „za jak dlouho dostanu mimco po cisari“?
Nějak nechápu proč toto téma, když v předchozí diskuzi zmiňuješ, že máš za sebou akutní císař. Tak si dej zase celkovou anestezii a máš…
@petratlaskova píše:
Cože?
https://www.emimino.cz/…i-ne-190212/ a to že jsi založila toto víš?
No jo, ale tentokrát si můžu vybrat…a když je to lepší pro mimčo, tak nad tím uvažuji…co na tom nechápete?
Na tema „planovany cisar“ je tu opravdu hodne diskuzi. Zkus je procist ![]()
Ja mela planovany cisar v prosinci, spinal a nic moc teda.. Ale je to lepsi pro mimco, tak jsem nevahala.
@petratlaskova no prave. Zajima me, jestli budes na kazdy prd kolem cisare zakladat solo tema. Nemohla ses zeptat najednou?
@jessikka
a to byl tak zasadni problem, ze byly dve temata? vzdyt je to novacek, nevi, ze tady se za takove „preciny“ strili.
jinak to slouceni se teda moc nepovedlo, ted to nedava vubec smysl. nemluve o tom, ze se prece jen ptala na neco jineho.