Čekání - 39.týden těhotenství

615
7.5.14 11:06

Čekání - 39.tt

Ahoj,

je tu taky někdo pár dní před termínem a už se nemůže dočkat? Já jsem 38+5, hlenová zátka pryč, cs 9, porodní cesty připravené, dítě hodně v pánvi, včera proveden Hamilton. A zatím nic… Jsem jak na trní, doma vše připravené, odvoz zalarmován… :mrgreen:

Jak jste na tom vy a jak se cítíte?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1716
7.5.14 11:41

@S_h_a_n_i_e Ja mam do terminu jeste tři týdny, ale stejně už se nemůžu dočkat. Ja jsem naopak na poslední poradně mela mimco vysoko a CS1, ale dnes v noci se tam asi dost preorganizovala a zacla tak tlačit na stydkou sponu, ze chodim skoro v predklonu :( Musim přiznat, ze ten konec už je proste náročný. S první dcerou mi praskla voda a pak az začal porod, tak teď furt studuju, jestli ti poslicci jsou jen poslicci, nebo uz třeba kontrakce. Mam pocit, ze ani na podruhé to nepoznam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
7.5.14 11:48

Já bych měla rodit zítra a jsem na švestku, protože pořád nic. Ale v noci jsem měla konečně první posly, tak snad… Rodila bych hned a s radostí :D To čekání je čim dál tim delší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
7.5.14 12:22

@petulatko Jo, ten konec je fakt na palici. Já čekám své druhé, první jsem 14 dní přenášela a museli mi porod vyvolávat, a to tedy už nikdy víc. Teď se vše zdá na dobré cestě, jen se stále nic neděje.. Ale taky si říkám, abych to včas poznala.:) Já čekám chlapečka a podle posledního UTZ je větší o 2 týdny, hlavičkou mě tlačí na stydkou kost i na kyčle už asi týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
7.5.14 12:25

@Hadí ocásek Taky si říkám, že bych rodila hned a s radostí :D Až to přijde, asi se můj názor krapet změní… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
7.5.14 12:45

@S_h_a_n_i_e Tak to já jsem první dceru rodila o tři týdny driv a mela jen 2,7kg. Tak musím říct, ze by mi něco podobného znova nevadilo. Jen si říkám, at má aspon ke třem kilum, at tak nebojujem s kojením, protože to bych asi s tou mou skoro dvouletou prdolou doma už asi podruhé nevybojovala.
Ale jsem faaaakt zvědavá, jestli ten druhý porod bude rychlejší než první, jak se říká. Mohl by :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
7.5.14 12:56

@petulatko Taky si říkám, že by mohl být rychlejší. První jsem rodila 19 hodin. Naopak mě dr. včera říkal, když viděl můj nález, ať hned jedu, že tu teď měl druhorodičku, která rodila skoro do punčocháčů. :-O Děláš něco pro uspíšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
7.5.14 13:58

@S_h_a_n_i_e joooo, delam, dohaduju se s delnikama :D Dodělávají nám doma skrine a je tu jeden arogantní blb, který se mnou jedna jako s hloupou husou na mateřské, coz já fakt nemam rada. Takze dnes ráno jsem opravdu myslela, ze z nej porodim :D
Ale jinak teda nic. Jsem s malou hodne na nohách na procházkách, tak zatím jen tohle. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
7.5.14 14:04

@petulatko Tak to je dobrý. Taky takovej přístup přímo nesnáším. Si je platíš a ještě se chovaj takhle…vid.
No, já začla vlastně až včera, pořádně jsem vygruntovala jako dlouho ne :D a zkouším stimulaci prsou, ale zatím teda nic, až na to, že se rozjíždí mlezivo… K sexu manžela bohužel teď už nepřemluvím, bojí se, a zrovna by to třeba zabralo. No, jinak horká koupel, ale na to jsem zvyklá, to se mnou nic nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
7.5.14 14:50

@S_h_a_n_i_e Presne, dáváš jim prachy a oni se chovaji jak hovada. No já mam bohuzel povahu, ze si to nenechám a pak to takhle vypada no :D Ale taky jsem si říkala, ze zkusím něco od toho 38tt na popohnani, ale zatím teda vyčkávám. Zacnu asi panikařit az tak ve 40tt, ze jako porad nic:) Ja si vlastně nakonec stejně myslim, ze to mimco se jen tak nenechá a pokud nechce, nevyženeš ho žádnou babskou radou no…
A vyvolávány porod teda na prd, jo? Jestli se můžu ptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
7.5.14 16:46

@petulatko Asi jo, jen si říkám, že když je to takhle připravené, tak tomu zkusím trošku pomoct.
No, vyvolávaný porod fakt lahůdka. Byla sem i po těch 14 dnech přenášení zavřená na šest západů, porodní cesty naprosto nepřipravené, nejdřív tableta, pak oxytocin. Nemůžu teda porovnat s přirozeným porodem, i proto se na to teď těším, že se to snad rozjede samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
31.5.14 21:38

Ahojda je tu ted nekdo na konci tehu??? Jak se citete? :mavam: Konec je silenej, clovek je jak na trni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.6.14 21:14

Ahoj, tak já dnes započala 40tt. S tím trním máš pravdu, čekání nekonečné! Mě první porod vyvolávaly a tentokrát mi MUDr. hrozí taky, takže já malého přemlouvám každou chvíli, aby už chtěl ven! A co? Prd…asi se mu tam líbí.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
1.6.14 21:55

@Jani511 Mě první nechal čekat do 40+0 a i tak mi to přišlo nekonečný :-D Ted jsem v 39tt a poslední termín mám 12.6. tak jsem zvědava kdy se rozhoupe :mrgreen: Jsme domluveni na 3. tak jsem zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.6.14 22:01

Já mám termín přesně za týden, u nás v nemocnici píšou MUDr. jen jeden termín..Já mimču taky vybírám hezký data narození, ale malej to ne a ne respektovat! :mrgreen: a tak posouvám a posouvám… Jen kdybych se necítila jako hroch a tolik netoužila se pořádně vyspat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí