Čekání - 39.týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
25.7.14 16:03

Ve mne se vrtala pokazdy a ja u toho vzdycky brecela bolesti, ke konci jsem to tam mela hodne bolestivy a zatuhly. Je to fakt zbytecny, na konci tehotenstvi je to jedno jak jsi otevrena, v zapadnich zemich to taky nepraktikujou. Ja byla v den (noc) porodu dopoledne na kontrole uplne zavrena. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.7.14 21:21

Diky za prispevky:) Ja to mela u prvniho uplne jinak, tak me to vrtalo hlavou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.18 14:03
@S_h_a_n_i_e píše:
Ahoj,

je tu taky někdo pár dní před termínem a už se nemůže dočkat? Já jsem 38+5, hlenová zátka pryč, cs 9, porodní cesty připravené, dítě hodně v pánvi, včera proveden Hamilton. A zatím nic… Jsem jak na trní, doma vše připravené, odvoz zalarmován… :mrgreen:

Jak jste na tom vy a jak se cítíte?

:mavam:

trochu se stydim rodim uz po paty .ale tohle tehotenstvy je uplne odlisne od tech ostatnich jsem 39+3 mam bolesti pod briskem mela silnej prujem nemuzu chodit delsi trasi protoze me picha a boli bricho v noci se budim bolesti boku a nemuzu spat. uz dva tydny me tlaci na mechir a porad nic hlenova zatka nic .mela sem spis vitoky .ma nekdo stim skusenost ? nebo muze poradit .dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.18 14:28
@S_h_a_n_i_e píše:
Ahoj,

je tu taky někdo pár dní před termínem a už se nemůže dočkat? Já jsem 38+5, hlenová zátka pryč, cs 9, porodní cesty připravené, dítě hodně v pánvi, včera proveden Hamilton. A zatím nic… Jsem jak na trní, doma vše připravené, odvoz zalarmován… :mrgreen:

Jak jste na tom vy a jak se cítíte?

:mavam:

trochu se stydim rodim uz po paty .ale tohle tehotenstvy je uplne odlisne od tech ostatnich jsem 39+3 mam bolesti pod briskem mela silnej prujem nemuzu chodit delsi trasi protoze me picha a boli bricho v noci se budim bolesti boku a nemuzu spat. uz dva tydny me tlaci na mechir a porad nic hlenova zatka nic .mela sem spis vitoky .ma nekdo stim skusenost ? nebo muze poradit .dekuji :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.18 16:29

ahoj holky je mi trochu trapne rodim uz po paty ale tohle tehotenstvy se od tech ostatnich hodne lisi .jsem v 38+2 doktor me upozornil ze budu rodit tento tyden a zatim nic .behem toho tydne se obevil silnej prujem bolesti pod briskem uz dva tydny me tlaci na mechir.nemuzu ven boli me pri chuzi bricho mela sem silny vytoky hlenova zadka nic.nemuzu spat budi me bolesti kycli a boku.bricho v dolni casti velmy citlive.poboliva me zaludek .ma nekdo tyto skusenosti nebo mi poradi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32
17.9.18 17:44

Ahojky holky, jsem trosku nervozni jsem 39+3 a porad se tomu nejak nechce cipek mam vzadu a na vyvolani bych nechtela…musela jsem mit hormony v 33tt protoze mi hrozil predcasny porod jestli je to i tim ze se tomu nechce :nevim: poslicky mivam casto…nejake rady co by tomu pomohlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.2.23 23:58

Ahoj jsem 39tyden má bolesti zad a poslicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie