Čekání - 39.týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
9.7.14 10:36

@klarinet12 Nevím jak to je, ale malý chtěl taky docela často kojit trošku rychleji nabíral na váze a jeho doktorka ( kráva ) my říkala, že bych to kojení měla omezit, že může mít potom zdravotní problémy. To byli malému 4 měsíce tak jsem ji poslechla (já kráva) a výsledek byl takový, že se my za chvíli vytratilo mléko takže jsem museli přejít na umělou stravu. A tu lahvičku raději ne děti si na ni můžou zvyknout a pak začít odmítat sát z prsu. Z doktorkou jsem měla více problému tak jsem ji prostě změnila a zbívá než litovat, že jsem ji tehdy poslechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.7.14 17:20

Tak dnes na kontrole opět žádná změna. Mám prý nezralé porodní cesty takže v pátek nastupuji na šestinedělí kde my budou první dávat nějaké tyčinky na roztáhnutí hrdla a potom až vyvolávací tablety… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
14.7.14 17:42

@musipe Ahojky,tak co už si po porodu? Já už to mám za sebou dne 9.7 se nám narodil Michael a porod trval 16 hodin, takže mazec :mrgreen: Ale už jsem se trochu vzpamatovala a teď už se jen zžíváme s malým. Co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.7.14 22:19

Holky potrebuju radu, malej se nemůže vykakat a strašně pláče a kroutí se a já už udělala úplně vše, cvičení, kapky, masírování bříška, no prostě co šlo a nic, za dnešek napsal tak dvě hodiny ua celý den. Už sem zoufalá ;-( myslíte, že můžu jet na novorozenecký???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
15.7.14 11:45

@klarinet12 Zkus mu dát do konečníku teploměr jako při měření a trošku zahýbat, pokud má co, tak tohle většinou pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.7.14 20:30
@nika1988 píše:
@klarinet12 Zkus mu dát do konečníku teploměr jako při měření a trošku zahýbat, pokud má co, tak tohle většinou pomůže

Dnes sem byla u doktorky a ta mi řekla ať si koupim probiotika a dávám při každém jídle sabsimplex nebo jak se to píše a rovnou sem si koupila tu rourku a když sem mu ji dala do zadečku tak si prdl a trochu se vykakal, ale potom zas nekakal, ale prdi, takže by to mohlo být ok ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.14 12:03

Ahojky holky,,, jsem těhotná 38+2 bolesti jen někdy byla jsem včera v poradně v porodnici tam mě řekli že je vše v pořádku ale nejsem ještě otevřená žeprej ani na jeden prst nemá s tím někdo skušenost?? termín podle PM 5.srpna a važí malej 3250 Kg díky za odpověd :))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.7.14 13:22

@nika1988 Ahojky, gratuluji!!! Já jsem po vyvolávání porodila 12.6 Nelinku. Porod trval 20 hodin a pro nepostupujicí porod ve II době porodní byl ukončen císařským řezem. Takže jsem si přošla vším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
16.7.14 16:41

@klarinet12 já si myslím, že jo, mě i dětská doktorka upozorňovala na to, že kojená miminka nemusí mít každý den stolici, je to asi individuální, důležité je, že mu odchází větry

@pavlinecka123 s čím potřebuješ poradit? ohledně těch bolestí? tak to budˇklidná to je před porodem normální, já je měla od 36 tt, to že nejsi otenřená vevadí, buď ráda, aspoň mimčo donosíš do termínu. Ohledně otvírání je to individuální, já taky otevřená nebyla. Otvírala jsem se 5 hodin před porodem

@musipe gratuluju k holčičce. Tak už to máme konečně za sebou..To sis teda užila, ale hlavní je, že to dobře dopadlo, tak ať nám dělají jen radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.14 16:54

Nika1988 dííkyyy moccc :)) no mě to zajíma jsem prvorodička tak jsem se lekla no že nejsem vůbec otevřená malej už ma 3250 už bych to chtěla mít za sebou no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.7.14 22:12

Taky gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
17.7.14 17:40

@pavlinecka123 no to se ti nedivím, já to měla podobně. Ale neboj vše se může hodně rychle změnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.7.14 18:22

Já nebyla otevřena v termínu to jsem byla ráno v porodnici a doktorka řekla tam se nic neděje, chodte na dlouhý procházky a my jeli na velký nákup a v 22:00 do kina a v noci me praskla voda a valila sem, takže dlouhá procházka nebo nákup a pak horor a valila sem, takže je to fakt individuální přijít to může kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.7.14 13:42

Ahoj holky, ja dnes koncim 39 tt a zeptam se trochu mimo diskuzi… Kontroluji vam v poradne stav cipku? Na me se moje doktorka naposled podivala nekdy v 37tt kdy mi delala ster na streptokoka, od te doby nic, jen si vzdycky vymysli cervix score do prukazky stylem ‚neco tam napisu‘… Vim, ze stav cipku nevypovida moc o tom, kdy to vypukne (clovek muze byt zavreny a druhy den bum a stejne tak mit SC 7 a jeste dva tydny klidne strasit s briskem:)), ale i tak si myslim, ze mrknout by se mela, ne? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.7.14 15:48

@Wolsey ahoj já už jsem sice porodila, ale můj doktor mě taky ne kontroloval jen jednou nebo možná dvakrát… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí