Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ve čtvrtek. Nám tady prší tak to bude procházka s deštníkem… Já mám pocity, že už to příjde tak 2 týdny vkuse a nic… Dneska mám právě opačné, že ještě nic.
@musipe u nás to taky vypadá na déšť, ale nevím. Možná, že na to tak čekáme, tak se furt nic neděje. Nebo nevim
Jj vypadá to, že se miminkům nechce… a nějaký termín porodu je jim ukradený.
Ahoj holky, tak ještě jste vcelku? počasí se nám má zlepšit, což mi teda velkou radost neudělalo, určitě jako naschvál porodím v těch vedrech
Já se jinak taky modlím aby to bylo tento týdnen, nejlépe do zítřka, manželovi začíná pracovní víkend a pak sezóna, tak už bych to chtěla mít za sebou
Kdyby něco dejte vědět, já se jdu naložit do vany, než bude horko ![]()
@nika1988 ahoj furt vcelku :-/ už mi z toho hrabe, zítra mám termín tak uvidím. přítel už taky chodí a kdy už to bude achjo.
Jj stále 2 v 1. Dnes na ko. žádná změna. Ty poslední dny jsou nejhorší…
@musipe i já sem stále 2v1 jinak ta jedna kočena z diskuze už dnes porodila.
@klarinet12 tak to tiše závidím. Já se děsím toho, že to bude až příští týden. Jak už jsem psala nebudu mít hlídání pro syna. Přítel v německu do pátku mamka na dovolené, rodiče od přítele na dovolené…
@musipe tak ti prcka přemlouvej..a jak ti je…mě celej den pobolívá v podbříšku.
@klarinet12 přemlouvám i přítel mu přes pupík říká pojď už ven, ale vzdoruje
. Přes den ani ne, ale vždy když jdu spát tak mě začne bolet a tvrdnout a i v krátkých intervalech, ale bez pravidelnosti…
@musipe přítel taky furt chodí a přes pupik prckovi říká prosím pojď už za námi ![]()
Nechce se jim. Nic jim tam zatím nechybí. A to jsem doufala, že když už je to tedy druhé těhotenství, že přenášet nebudu.
@musipe tak mě by se taky nechtělo
je fakt, že jim tam nic neschází, a tak asi nás chtějí ještě trošku pozlobit
tak jednou to přijít musí, tak fakt musíme jen čekat.
Ahoj holky, tak já hlásím, že taky pořád nic
včera večer mě chytli silný poslíčky, že už jsem myslela, ale vana to sklidnila
Je to už na hlavu, včera jsem měla tak 150 telefonátů, dnes to bude pokračovat, janak břicho bolí a tvrdne.co vy?