Čekání - 39.týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
2.7.14 12:46

Ve čtvrtek. Nám tady prší tak to bude procházka s deštníkem… Já mám pocity, že už to příjde tak 2 týdny vkuse a nic… Dneska mám právě opačné, že ještě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.7.14 14:05

@musipe u nás to taky vypadá na déšť, ale nevím. Možná, že na to tak čekáme, tak se furt nic neděje. Nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.7.14 14:22

Jj vypadá to, že se miminkům nechce… a nějaký termín porodu je jim ukradený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.7.14 14:57

@musipe taky si říkám, ale jednou to přijít musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
3.7.14 08:01

Ahoj holky, tak ještě jste vcelku? počasí se nám má zlepšit, což mi teda velkou radost neudělalo, určitě jako naschvál porodím v těch vedrech :twisted: Já se jinak taky modlím aby to bylo tento týdnen, nejlépe do zítřka, manželovi začíná pracovní víkend a pak sezóna, tak už bych to chtěla mít za sebou :jazyk: Kdyby něco dejte vědět, já se jdu naložit do vany, než bude horko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.7.14 08:59

@nika1988 ahoj furt vcelku :-/ už mi z toho hrabe, zítra mám termín tak uvidím. přítel už taky chodí a kdy už to bude achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.7.14 13:55

Jj stále 2 v 1. Dnes na ko. žádná změna. Ty poslední dny jsou nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.7.14 16:23

@musipe i já sem stále 2v1 jinak ta jedna kočena z diskuze už dnes porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.7.14 17:20

@klarinet12 tak to tiše závidím. Já se děsím toho, že to bude až příští týden. Jak už jsem psala nebudu mít hlídání pro syna. Přítel v německu do pátku mamka na dovolené, rodiče od přítele na dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.7.14 17:24

@musipe tak ti prcka přemlouvej..a jak ti je…mě celej den pobolívá v podbříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.7.14 18:06

@klarinet12 přemlouvám i přítel mu přes pupík říká pojď už ven, ale vzdoruje :D. Přes den ani ne, ale vždy když jdu spát tak mě začne bolet a tvrdnout a i v krátkých intervalech, ale bez pravidelnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.7.14 18:28

@musipe přítel taky furt chodí a přes pupik prckovi říká prosím pojď už za námi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.7.14 18:37

Nechce se jim. Nic jim tam zatím nechybí. A to jsem doufala, že když už je to tedy druhé těhotenství, že přenášet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.7.14 19:18

@musipe tak mě by se taky nechtělo :-) je fakt, že jim tam nic neschází, a tak asi nás chtějí ještě trošku pozlobit ;) tak jednou to přijít musí, tak fakt musíme jen čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
4.7.14 09:25

Ahoj holky, tak já hlásím, že taky pořád nic :twisted: včera večer mě chytli silný poslíčky, že už jsem myslela, ale vana to sklidnila :cert:Je to už na hlavu, včera jsem měla tak 150 telefonátů, dnes to bude pokračovat, janak břicho bolí a tvrdne.co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí