Čekání - 39.týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
576
5.7.14 18:31

@musipe no nevím, už ani nedoufám, ale stejně bych 6.rodit nechtěla, z rodinných důvodů :cert: líbilo by se mi, kdyby mě to chytlo zítra večer a malý se narodil 7.7,ale to si můžu jen malovat :jazyk: aspoň, že dnes není vedro, pač celý den trčím doma, doufám, že ani zítra vedro nebude. Všichni už mi doslova pijou krev, dnes telefonát, jestli už rodím, že by to bylo fajn, mohli by malýho dnes zapít na oslavě :cert: Jinak jsem už fakt nevrlá, ráno jsem seřvala chudáka manžela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
5.7.14 18:36

@musipe jo a kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.7.14 18:37

Taky trčím doma a čekám, že se bude něco dít. Přítel taky doufal, že by to i rovnou o víkendu zapil… Říkal, že musíme zvolit opačnou strategii a říkat miminku ještě tam zůstaň a třeba by to zabralo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.7.14 18:38

V pondělí, ale když se ji dočkám tak se obávám, že žádná změna stejně nebude. Už mám pocit, že neporodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.7.14 18:39

A ty máš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.7.14 01:37

Holky, tak jak vám je, hele nevíte jak se mi ulevilo po tom všem, hlavně když vím, že už to mám zasebou a je to zatím OK, kdyby věděli tu váhu věděli ten termín kterej byl beztak toho 29.6 a já přenášela do teď což je týden tak mi to beztak vyvolali už předtím protože rozdíl ve váze kilo, ta mi přijde hodně kóór když nemohl prolézt jedním bodem jak byl velký ;) :srdce: ale je to fakt :andel: anděl všechno dělá s rozmyslem a je hrozně důležitej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
6.7.14 10:18

@musipe no já právě taky v pondělí, to mám druhý termín porodu :cert: už se hodlám na vše detailněji zeptat, pač minule jsem to neudělala a pak mě to pěkně štvalo. Já mám taky pocit, že neporodím :cert: Ale dnes už na to kašlu, poslední dobou jsem se hlídala, ani nešla pořádně ven, dnes odpoledne přijede manžel s práce a hodlám vypadnout s baráku někde na delší procházku, dám si pivo a nechám to osudu, nebo už mi doma hrábne :twisted: Tak ať ti to dobře dopadne, zítra si napíšem, ale já taky změnu nečekám :nevim:

@klarinet12 No taky si myslím, že by tě tak dlouho nenechali, já na to při nejhořším spoléhám, pač mě už doktor teď v po strašil a to má malý odhad cca 3,5 kg, na moji postavu ažaž :mrgreen: Manželovi by se celkem ulevilo, kdyby šel císařem, má z klasickýho porodu strach víc jak já, navíc když už je tak velký :mrgreen: No uvidíme co mi řeknou v pondělí. Vy jste byli s přítelem větší miminka? ono se to prý dědí. Já měla sotva 2 kg, takže náš bobek to má po manželovi, kterej byl přenášenej :think: Moc ti závidím, že už to máš za sebou a máš miminko u sebe, kdy tě pustí s malým domů? A je nakonec Tomášek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.7.14 15:17

@nika1988 Já si taky dnes už řekla, že to kašlu a šli jsme na koupaliště pivo jsem si tam taky dala měla jsem na něj hroznou chuť…Ale ráno my asi odešla ta hlenová zátka tak se třeba ještě dnes bude něco dít. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.7.14 15:20

@klarinet12 To ti věřím, že se ti ulevilo… Nosit největší bříško v létě je hrozné… Mám srovnání se synem který se my narodil v únoru. Závidím ti, že už máš miminko na světě já už bych taky moc chtěla. Ale asi máš lepší takhle ten porod všude se píše, že u toho vyvolávání jsou ty kontrakce mnohem bolestivější a téměř žádná pauza mezi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.7.14 15:47

Jé ahoj, můžu se přidat?
TP mám teď v úterý 8.7. a zatím to rozhodně nevypadá, že by se něco chystalo. Prostupná na špičku, čípek pořád je, nález stejnej už 3 týdny. Hlavička teda naléhá, to jediný :) Jinak nic, krom toho, že mi bolí celej spodek, jak kdyby mi někdo nakopal. Poslíčky neznám, sem tam břicho ztvrdne, ale o bolesti se mluvit nedá…tak nevím, kdy se ten náš mrńous rozhodne vylézt. Vedra děsivý, já oteklá a připadám si jako balonek napuštěnej vodou, tak ven chodím až tak v půl 10 večer. Jinak zatím žádné vyhánění neprovádím, horká vana je můj společník celý těhot., tak je mrně holt zvyklé. V úterý další kontrola a pak uvidíme. Nechávají přenášet u nás max. 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.7.14 06:20

@musipe no já taky neměla poslední hodku skoro žádnou pauzu max 20 vteřin když moc a to mi ty kontrakce začali v šest a v devět byl tu.. Jinak od pěti do šesti sem se usmivala a pak jen brecela, ale zvládli sme to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.7.14 06:27

@nika1988 ahojky Já měla 2,70 a přítel měl 3,60 no každopádně si myslím, že kdyby doktor neřekl tu váhu o tolik špatně, tak mě brali císařem, protože doktorka říkala, že neměl šanci vylézt viděla kousek hlavy a pak smůla, že je tam nejakej bod kterej byl pro něj uzkej, tak řekla nůžky kleště a já dostala kyslík a bylo malej byl modrej jak sem nedychala a přítel stál a jen koukal na tu spoušť a pět lidí kolem…ale už se vzpamatoval, ale druhý už prej ne.tak ti držím pěsti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.7.14 11:48

@musipe tak to držím pěsti, já jsem pořád vcelku, po kontrole dnes a žádná změna, nález stejnej jako před týdnem :cert: na kontrolu jdu ve čtvrtek a přenášet mě nechají cca týden, ve čt mi řeknou víc, jinak mi nedělali ani váhový odhad, co ty jak se držíš? Ještě nerodíš?
@klarinet12 no to asi jo, já dnes po kontrole, nic se nezměnilo, malýmu je u mě dobře, ještě se ani neotvírám, prostě nic, tak už na to kašlu, na další kontrolu jdu ve čt, tak uvidíme. Zvládla jsi to bezvadně, manžel má s kleští hrůzu, asi by to nedal, kdyby je na mě vytáhli, ale co se dá dělat. Už jste s prckem doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.7.14 11:56

@veru324 ahojky,klidně můžeš, aspoň si tu budu mít s kým povídat, pač to vypadá, že tu budu brzo sama :mrgreen: Já jsem na tom vlastně skoro stejně jako ty, první termín 4.7,druhý dnes a pořád nic, čípek mám taky, ale ke všemu ještě zavřenej, nález stejný 3 týdnem taktéž :evil:.Další kontrola ve čtvrtek, jinak naložená ve vaně pořád, teď je to horší v tom vedru, ale už tam nelezu, pač to stejně k ničemu není :mrgreen:.Bolesti mám střídavě, od bolestí celého spodku až po silné píchání, většinou navečer, břicho tvrdne taky. U nás prý tak těch 7-10 dní nechávají na přenášení, tak doufám, že se toho nedočkám. Co čekáte a jaký máš váhový odhad miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.7.14 16:47

@nika1988 Ahojky, bohužel jsem na tom úplně stejně jako ty taky žádná změna. Na kontrolu mám jít ve středu. Ptala jsem se na to jak dlouho tedy nechávají přenášet a doktorka my řekla, že 41+4 což my vychází na neděli takže kdyby nic tak se domluvíme na vyvolávání v pátek či v ponděli. Já budu chtít v pátek protože čím dřív tím líp a alespoň budu mít jistotu, že o víkendu bude moct být přítel u porodua pro syna bych i měla hlídání. Už jsem tu i pročítala diskuzi o tom ricinovém koktejlů. Byla jsem ve dvou lékárnách a nesehnala jsem tak jsem si řekla, že to tak má asi být, že raději žádné pokusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí