Dva dny mám tvrdé bříško, bolesti v podbřišku, 32tt

95
5.5.14 21:15

moc moc moc prosim o radu

Prosim o radu.. uz dva dny mi neustale tvrdne brisko :(.. a mam trochu bolesti v podbrisku… Take ze me neco trosku vytyka ale vytok to neni muze to byt plodovka?… Jsem prvorodicka a tak mam strach!!! :( Docela si nevim rady :(.. diky za odpoved :(.. jsem ve 32 tydnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
5.5.14 21:19

Zavolej do porodnice nebo tam rovnu jeď pokud máš podezření na plodovku. lepší tisíckrát zbytečně než jednou to prokaučovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

@Nicalka když si něčím nejsi jistá tak zavolej dr a nebo jeď pro jistotu do porodky. Udělají ti tam test na plodovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427

Já bych pro jistotu hned zajela do porodnice, ať vás vyšetří. Raději planý poplach než průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.5.14 21:31

@Nicalka vem si vložku, ať případně výtok nebo plodovka zůstane ve vložce. Oni na to kápnou roztok, dle kterého poznají, jestli to plodovka je či není. Hlavně si nebrat na cestu čistou vložku (nebo tu znečištěnou aspoň vzít sebou). Ale určitě si zajeď, v tomto případě je vždy lepší desetkrát zbytečně, než jednou pozdě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.5.14 21:35

Dobre dekuji za radu.. pojedu tam radeji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
5.5.14 21:53

Určitě bych jela, pokud je to plodovka, zjistí to v vložky. Držím palec a písni pak, jak jsi dopadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.14 06:46
@Nicalka píše:
Prosim o radu.. uz dva dny mi neustale tvrdne brisko :(.. a mam trochu bolesti v podbrisku… Take ze me neco trosku vytyka ale vytok to neni muze to byt plodovka?… Jsem prvorodicka a tak mam strach!!! :( Docela si nevim rady :(.. diky za odpoved :(.. jsem ve 32 tydnu..

vždycky se máš rovnou obrátit na doktora. Rozhodně bych fičela do špitálu, 32 tt je ještě málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
6.5.14 07:57

@Nicalka jak jsi dopadla? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.5.14 09:57

Ahoj holky :).. Tak jsem tak vcera zajela a mam Zkraceny cipek takze hrozi predcasny porod…!! :( :)
Takze mam byt v klidu :).. Doufam ze vse bude ok a neporodim predcasne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.5.14 10:41

@Nicalka Super. Ne tedy, že hrozí předčasný porod, ale že to nebyla plodovka a ty jsi v klidu :hug: Takže nohy nahoru a pohoda leháro :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.5.14 10:44

@Nicalka že hrozí předčasný porod neznamená, že tomu tak skutečně bude. Třeba ještě budeš nakonec přenášet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.5.14 10:44

Jojo :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.5.14 10:45

Doufam ze budu rodit na termin :)).. Bylo by to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.5.14 10:48

@Nicalka fajn proto že by to bylo hezké datum? :lol: Holka se narodila 38+2 na manželovi narozeniny. To se to ušetřilo za dárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí