Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No já si taky nemyslím, že by to nějak extra pomáhalo..ale já už jsem fakt pro všechno, takže ať to klidně zkusí.. ![]()
Tak hlasime ze uz toma zdarne za sebou, byl to pohodovy porod
Tak vam ktere jeste prdolkove napinaji preji at uz to mate tak za sebou a min tak v pohode jako my ![]()
Ahoj!
Tak hlásím, že minulou středu mi „prdla“ voda a jeli jsme do porodnice. Tak jsem se „vyspala“ s tím, že to vypadalo, že se nezačnu otevírat a že nejspíš budeme vyvolávat. Ráno však přišla změna a porod se mi začal rozjíždět. Po nějaké době jsem zbaběle požádala o epidural a ve 4 odpoledne byla malá na světě ![]()
Tak všem přeji rychlý a pohodový porod a @Kaculela vše nejlepší k prckovi ![]()
Tak jsem se dnes rozhodla, že taky přispěji svou troškou do mlýna
jsem 39+2 a už mě to fakt nebaví
dnes jsem se opět nevyspala, manžel zas někde maká (jako kdyby to nemohlo počkat) a já mám 2,5 letého prcka na strarost, vařit a nakupovat…!! do toho mi od včerejška tvrdne břicho, semtam mě v něm dloubne, píchne a furt NIC!!! už si myslím, že mě jen bolí záda z ustavičného ležení, vstávání, sezení, chození a že žádné kontrakce nebudou… už se smiřuju s tím, že budu přenášet asi do vánoc
všem maminkám závidím, už chci mít ten uzlíček taky u sebe a hlavně mít porod za sebou!!! ach jo!
@Langerovak Naprosto s tebou soucítím, posledních čtrnáct dní bylo hrozných a měla jsem pocit že se to snad nikdy nerozjede a pak mi z ničeho nic večer před termínem praskla voda a malý byl ráno na světě
Tak ti přeji at tě už dlouho nenapíná!
Po obědě se malý vzbudil a od té doby zvrací… takže momentálně mám těhotenství stranou, pokud neberu funění při vstávání, tvrdnutí břicha při sezení,… naštěstí je tatínkův, takže ten se o něj stará a já pouze nosím, odnáším a přidržuji. Do toho mě chytlo koleno… a jen zaháním myšlenku, že by mi do toho všeho praskla voda…!!! to bych musela jet asi sama ![]()
![]()
Ahoj holky, já jsem 39tt+5 doktorka mi řekla, že se asi ještě v pátek uvidime, že mam otevříno na prst a čípek to furt drží. V noci jsem ani nemohla spát, jak mě bolel podbřišek, jako při menstruaci. Jinak termín mám 28.6. A co vy? Nemá to někdo stejně ![]()
Já mám termín 26.6. a jak jsem psala výše, už aby to bylo…
naposledy jsem byla v úterý, hlavička vysoko, otevřeno na prst a ještě trochu čípku. po všech včerejších stresech a nevyspání se divím, že jsem ještě celá… ![]()
@digi1 píše:
Ahoj holky, já jsem 39tt+5 doktorka mi řekla, že se asi ještě v pátek uvidime, že mam otevříno na prst a čípek to furt drží. V noci jsem ani nemohla spát, jak mě bolel podbřišek, jako při menstruaci. Jinak termín mám 28.6. A co vy? Nemá to někdo stejně
Ahojky tak já to blbe napsala já mám termín 29.6 tak to jsme na tom dost podobně..
jinak je mi tak všelijak, jednou zle jednou dobře, pak se mi chce furt brečet, no to jsou teda stavy.
Jeee, tak to je hezký holky, že to máme takhle stejně. Mě teda špatně neni, jen když něco dýl dělam, tak si musim sednout. Včera jsem teda taky bulela, člověk si všechno moc bere
Dneska takový pěkný datum a zase nic. Budeme mít raky, ani nevim co je příznačný pro tohle znameni… ![]()
@digi1 raci jsou dobrý znamení od přítele Babička je rak a je to super ženská, jen děti ve znamení raka bývají prý až moc přecitlivělé, ale jinak good znamení
JoJo to je fakt vše si moc berem ![]()
Jj, jsou to maminčáci… máme v rodině dva malé raky a od mamky se nehnou… ![]()