Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Diky, ale mně by se to chodilo až po tom 5.6 jelikož 5.6. mám poslední zkoušku za letní semestr ![]()
@Editte Promiň ale musela jsem se pousmát
Džus je někdy hold strašnej!
Já se na ty hormony zase taky těším, manžel naštěstí trpělivej a hodnej a já mu to zase všechno odůvodním ![]()
@Kaculela tak ty bolesti musejí být teda dost nepříjemný!
Já měla týden, kdy mě boleli třísla, pak zase stydká kost, teď týden podbřišek…ale všechno jde vydržet. Takže čekáte chlapečka?
@Narmin Tak to jsi dobrá!
Takže máš v plánu udělat zkoušku a jít slavit do porodnice, ne? ![]()
Já někde četla, že lněné semínko může způsobit hormonální nerovnováhu, kor když se kouše. Časově by to odpovídalo, ale zas si říkám, že je to blbost. Hodně lidí si to dává jen tak do jogurtu. Navíc mi to dost pomohlo proti zácpě ![]()
Holky to vydržíme, musíme
Zase bude dobře.
@Jani511 Tak pousmál se i přítel a byl celý rudý, páč mě asi všichni viděli a nešlo to zastavit, ale mně to bylo fuk
On je zlatý a trpělivý.
@Kaculela Já jsem dost racionální takže mě ty hormony dost zaskočily a já byla sama ze sebe dost vykulená, že bulím kvůli blbosti.
Naštěstí to po prvním týdnu přešlo, ale včera jsem nabádala manžela, že kdyby se něco při porodu stalo, co bych chtěla aby bylo s první dcerou…no a skoro jsem se rozbrečela ![]()
A jinak kolik jste už přibraly? Já toho mám dost a chci porodit hlavně kvůli tomu aby to dítko se nějak nezvětšovalo
. Z původních 53.7 kg při výšce 160 cm v
vážím ted 68,3
@Narmin Taky mám 160 cm (161, když narovnám ty svoje záda
)
Z 49 kg mám 60 kg.
Tak já lněné semínko oželela, se stolicí problém nemám.
Podle toho co mi doktor řekne v úterý ještě zkusím skořicový čaj ale do toho ricinového nápoje nejdu, jsem na to asi posera.. ![]()
Můj čas pálení žáhy je tu, jdu si vzít Rennie a s knížkou zalézt do postele. Mějte se
a ať je vás tu zítra minimálně o jednu méně
![]()
@Jani511 jj cekame druheho kluka
Me ke konci prvniho tehu boleli hlavne sedaci kosti a pak podbrisek jako pri mens coz je pry dobre, tonizuje se deloha… Zatim ale nic takoveho necitim a tvrdnuti taky zatim jen sem tam ![]()
@Kaculela Já to zase mám naopak. V prvním těhu mě nic nebolelo, žádný posli takže se ani vyvolávání nedivím. Tentokrát ale jasný opak tak stále doufám, že mě tableta i infuze minou. A jak na tebe působí teplo? tento týden má být zase pařák.. ![]()
Tak ja asi docekala.
Dnes 39+3 a vahovy odhad 3800 gramu.
Coz je na moji malou postavu a vysku 159 cm masakr, nevim, kde to ta holka nase nabrala. Takze mam za sebou hamiltona a pokud se nic nerozjede, tak ve stredu nastup na vyvolani.