Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Jani511 Termín jako takový ukončený 40tt mám taky jen jeden, ale ukončenému 38tt se říká první termín, že od té doby se děti běžně rodí a pak je třetí termín a to je 42tt což je nejdelší doba do které by se mimi mělo narodit… Já snažně doufám, že přenášet nebudu, by mě asi mrsklo ![]()
Ahoj holky
Můžu se přidat? Já mám první termín za týden. V pá jsem měla KO, ale nic se nechystá
Taky mám problémy se spaním, navíc co hodina tak to návštěva WC. Poslední týden jsem strašně plačtivá a podrážděná ![]()
Jak se jinak cítíte?
Já myslela že máš dva termíny - podle MS a dle UZ jako některý holky tady. Mě nenechají ani do 41. týdne, protože mám cukrovku. Já to mám tento týden jistý, buď samo nebo s pomocí..Snažíš se to nějak popohnat? Já piju jen maliník, teplá vana nebo sprcha. Večer taky masáž bradavek a sex a stejně nic.. ![]()
@Kaculela To jsem nevěděla. Já myslela termín dle UTZ a dle MS. No aspoň jsem o něco chytřejší ![]()
@Editte Ahoj, já se cítím dost dobře…až na to, že se chci už konečně vyspat na břiše, na záchod taky pořád běhám, břicho mě v jednom kuse pobolívá a navíc do toho neustálé otázky od zbytku rodiny, jestli už?
![]()
@Jani511 zavedla jsem od 39tt kazdy den sex, to je prej jediny co fakt funguje, pze sperma obsahuje v mensim mnozstvi tu latku kterou se vyvolava porod, teda ten prostin ktery pripravuje a otevira cesty… Tak jsem zvedava co rekne dr na kontrole ve stredu jestli do te doby neporodim, jestli to alespon funguje a pripravuji se porodni cesty ![]()
Ahoj holky přidávám se k vám čekatelkám, dnes 39+0 a pocit, že se sní budu tahat minimálně do školky
![]()
Ahoj holky, přidám se.
Jsem 39+2 a už je to šílený, fakt, jak jsem se na začátku toho porodu bala, tak ted už si ho moc přeju. ![]()
@Jani511 Klasika
Ještě nic? Za pár hodin repete, fakt nic? ![]()
Taky piju maliník a lněné semínko, tak snad to k něčemu bude ![]()
@Luca10 Já se porodu bojím pořád ![]()
@Editte Mě s tím nejvíc vytáčí tchýně a švagrová. Copak nechápou, že až se něco bude dít, že budu hekat nebo budu rovnou v porodnici
?
Je to tvoje první? Nevím jak ostatní, já během těhotenství moc náladová nebyla ale po porodu
To byl děs. a to jsem si to naštěstí uvědomovala, ale s hormony hold nic neuděláš.. ![]()
@Editte ja jsem ted od toho 39tt zacala byt taky takova podrazdena a desne me stve to nocni vstavani na zachod, pak se tam malej mele je mi nepohodlno a nemuzu spat to je des
Jinak jeste nekdy od 38tt me kor vecer vystreluje bolest jakoby od cipku pres trislo az k vnitrni strane stehen obzvlast kdyz se malej mele, je to celkem neprijemny malem se mi podlomi noha vzdycky a musim si fakt lehnout aby to prestalo, ale zase si rikam ze to je asi tim jK uz naseda hlavicka na spodek, tak by to uz mohlo treba brzo prijit ![]()
@Jani511 Ano, je to první. V pá jsem se rozbrečela v restauraci kvůli džusu
Nechápu co budu dělat v šestinedělí. Celé těhu v poho, až teď poslední dobou ![]()
@Narmin Ráda bych tě podpořila, že to už bude brzy, ale jak tady zjistíš z jiných diskuzí, nic to neznamená
Já jsem minule přiběhla z kontroly se suprovým nálezem, že už to třeba bude a pak jsem zjistila, že holky měly takový nález i tři týdny a stejně přenášely
Ale přeju ti, aby to už bylo co nejdříve ![]()
@Jani511 ja nastesti tohle po porodu nezazila, ani splin zadny tak doufam ze ted se bez toho taky obejdu ![]()