Čekání - 39.týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
2.6.14 11:18

@Luca10 No vidiš, tak ti ho nakocec udělali :mrgreen: přeju ať je vše v pořádku a jde to ryhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.6.14 11:23

@Luca10 Tak snad se to samo rozjede! A neboj, je to stále jen odhad, holčinka může mít méně (což bych ti přála :palec: ). A dej vědět, jak ti je a jak pokračujete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
2.6.14 11:40

@Luca10 jen jestli se jen nesekli v odhadu :nevim: Muj dr. mi tohle i minule tehu rekl ze po 37tt uz odhad delat nebude ze je tam to dite tak zmackane uz ze je to hodne nepresne :nevim: Rekl mi ze podle toho jak pribiral cele tehu bude mit kolem 3,5kg a mel ve 40+0 3650g takze se docela trefil… No uvidis treba se ti to po tom hamiltonovi rozjede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
2.6.14 11:44

@Luca10 a nemyslim ze b vyska mela znamenat, ze se ti bude spatne rodit. Zase tak mala nejsi a ono to o te vaze ditka zase asi az tak tak nebude, kamaradka je vyssi nez ja a holcicka 2800g ji vubec nesla vytlacit a nas Miky 3650g byl na par zatlaceni venku ;) Navic tezsi deti pry lepe sestupuji a lip oteviraji cesty… Na kurzu nam ted asistentka rikala, ze se ted rodi velke deti ze 4500g neni ted ani vyjimkou ze se narodi, ale ze i drobne zeny jsou takhle velke dite ted schopne porodit a ro pomerne hladce, takze ja bych se timhle nijak nenechavala vystrasit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
2.6.14 20:44

@Jani511 Teplo zatím dobrý, já i normálně nejsem až takový teplomil abych se někde pražila na slunku, spíš se uchyluju do stínu :mrgreen: Ale ted v těhu mi vedra nijak zvlášt nevadí, krom toho že se teda potím víc než obvykle. Já naštěstí nijak neotékám na to jsou pak asi ty vedra blbý, ale to já naštěstí neznám ani z minulého těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
2.6.14 20:47

@Editte @Narmin Holky to je krásná váha! A nebojte já porodem schodila 10kg a ono to pak jde ještě dolů kojením atp. mám kamarádky které přibraly 40kg to je potom teprv mazec :roll: Já jsem u prvního těhu hodně hubla, za prvních pět měsíců jsem měla dole 12kg, pže jsem nedělala nic jiného než zvracela, tak jsem pak nabrala na vrch asi jen 6kg od startovací váhy, tedka jsem nehubla v druhém těhu a mám nahoře asi 10kg, tak už by to nahoru jít nemuselo. Vážím úplně stejně jako když jsem šla rodit prvního tedy 81kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.6.14 20:53

@Kaculela podle mě ta moje váha nepůjde jen tak dolů, otoky nemám, jím hodně sladkého na ten mozek kvůli zkouškám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
2.6.14 21:04

@Narmin Já jsem taky žádný otoky nikdy neměla a jak říkám, jen v porodnici jsem schodila 10kg pak jsem už moc nehubnula, ale to bylo dost tím že nespavost a kojení jsem kompenzovala zákuskama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.6.14 21:06

Dneska mi začala odcházet hlenová zátka, takže tu zkoušku ve čtvrtek můžu nestihnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
3.6.14 09:39

Tak jsem si myslela ze tentokrat krom sexovani, homeopatik a cviceni s epinem nebudu nic jineho podnikat pro urychleni a usnadneni porodu, ale od vcera pridavam jeste malinik a lnene seminko, tak snad to toho naseho maleho prdolku brzo rozhoupe k akci :lol: Puvodne jsem mela porod naplanovany na dnesek, ale zatim to nevypada tak jsem zvedava co mi kdyztak rekne zitra dr jestli uz se alespon neco chysta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
3.6.14 10:31

Ahoj holky!
Tak my máme termín 11.6. ale já bych raději, aby malá vylezla dřív… Už váží 3,3kg!!! Je to moje první, tak vůbec nevím co a jak. V sobotu večer se mi objevili první posli, ale je to pořád jen tak lehce… Ale do toho mě šíleně začal bolet celý spodek. Nevím, jestli je to tím, jak malá tlačí na sponu, ale bolí to teda pořádně. No, už aby byla venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
3.6.14 18:20

@kikinous jestli te boli jako kdyz mas otlaceny spodek od kola tak to je jak se rozestupuje panev a chyta se to, jestli mas posli tak to se ti i pripravuje cipek, to mas fajn to vypada ze to brzo prijde ;) Ja mam termin 12. a uz bych to taky brala kazdym dnem! Snazim se maleho presvedcit, ale zatim to nevypada :roll: Ani posli ani me nic neboli, tak snad to nebude moc protahovat… V min tehu mi delali odhad v 37tt a maly mel 3300g a pak kdyz se narodil 40+0 tak mel 3650g ;) Tak uvidime ktera porodi driv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
3.6.14 18:26

@Kaculela No, bolí jako od kola, asi tak 400 najetých km :mrgreen: Hlavně včera to bylo k nevydržení. Když stojím/chodím nebo ležím, tak je to lepší, ale jakmile si na chvilku sednu, tak pak je jakýkoliv pohyb šílený!!! Posli taky byli včera, dneska nic… :-( Ale tak doufám, že už se to vážně chystá. Ve čtvtrek jdem na monitor, tak snad to budou samé dobré zprávy :-) Třeba že už rodím :mrgreen: jj, tak schválně kdo dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
3.6.14 18:49

@kikinous ja jdu zitra tak jsem si rikala ze by to bylo ideal kdyby mi dr rekl ze uz zacinam rodit, maly bude u mamky tak bychom mohli v klidu jet do porodky a nemuseli uz resit hlidani a tak :lol: Ale obavam se ze budu mit dalsi vzorne dite, prvni se narodil presne na termin a to jsem ho od 38tt uz taky premlouvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
3.6.14 18:58

@Kaculela Tak pokud vyleze až na termín, tak se do té doby asi zblázním bolestí!!! Ono to není pořád tak hrozné, ale večer vstávat z postele, to fakt stojí za to… Kdybych na tom kole alespoň těch pár km ujela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí