Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@nika1988 ahoj,tak já teď sedim v porodnici a mám dnes termín a čekám co mi řeknou
taky se mě furt někdo ptá, já začínám být už tak trochu šílená ;-( jinak bolesti mám taky už dva dny, ale taky nic, tak já nevím sem asi divná, ale prcek se tam hrozně od včera mele, jak kdyby už tam nechtěl být a nemohl ven…
Ahoj, ty pohyby mám úplně stejně… Nejvíc večer jak kdyby se chtělo mimi dostat přes břicho a nebo taky cítím silné tlaky na spodek tak si říkám to není možné to už my musí prasknout voda jak tam tlačí a taky pořád nic…Taky už mě štvou otázky typu ještě nic… Já tipuju, že budu rodit zítra v těch největších vedrech.
@klarinet12 Tak to dej vědět jak jsi dopadla, s těmi pohyby jsem to měla teď pár dní stejně, už to i celkem bolelo, malý mi doslova skákal po močáku a čípku
já už jsem jako na trní, ráno jsem měla strach jít do obchodu, mám hrůzu stoho, že když tam takˇřádí, že mi praskne voda ![]()
@musipe :no ty otázky jsou šílený, tchýně už blázní, nastupuje v po na dovolenou a už měla plány
manžel už má deprese, začíná mu frmol v práci a má celkem strach jak to dopadne. A co hlídání, pořešila jsi? Já to tipuju taky na ty největší vedra, jak jinak
Jinak u nás je 6.7 takové nešťastné datum, kdy se každý rok něco škaredého stane, tak už jsem v obavách abych náhodou v neděli nerodila
![]()
Tak mě nechají 10dní přenášet ;-( v úterý mi budou dělat test skrz placentu a cokoliv se mi nebude zdát musím přijet, protože ta placenta den o de dne nebude na 100% plnit svoji funkci, super achjo.
![]()
@klarinet12 tak o mě mrzí, ale neboj třeba si mimčo dá říct. Já to čekám podobně, v pondělí mi mají říct. U nás v porodnici nechávají jen 7 dní, tak by nám to vycházelo stejně
Pokud mě teda nepoženou na ten císař
Jinak dole se to nechystá? Zádná změna od minule?
@nika1988 ne prej zdaleka nechystá, tak mám prej chodit na dlouhé procházky apod. Kde mám koupit ten malinikovy čaj? Sezenu ho v lékárně???
@klarinet12 v lékarně je porcovaný… lepší máš sypaný v oxalisu.
Já teda rozhodně nerodím
což už mě teda štve. Počítám s vyvoláním, už mě ani břicho nebolí ![]()
Já si včera myslela, že už jo… měla jsem tři hodiny tvrdnutí a bolesti, ale pak to přešlo. Dnes jen s namáhou tvrdnutí… A to jsem to tipovala na dnes.
Najdete si na diskuzi 36tt
ale furt boliiii boliii. máte tam i foto…ha a nakonec se páni doktoři nějak spletli je to kluk a skrz tu váhu šel klestema a já málem víte co, už se to pak vzdala… Můj doktor se sekl o jeden kilogram, ale v pět mě přijali a v šest to tak nějak začalo a 9:10 byl malej tu, ale bolest skrz tu rychlost šílená a bohužel bez epiduralu… Zbytku držíme pěstičky..
@klarinet12 gratuluji ke krásnému chlapečkovy. Závidím, že už to máš za sebou a miminko na světě.
@klarinet12 Jej tak to gratuluji, tak máš toho vysněnýho chlapáka
trochu jsi mě uklidnila, že i přes to, že se nic nechystá, to může být tak rychle. S tou váhou to je teda mazec, mě by asi švihlo, ale zvládli jste to skvěle, tak ať vám dělá chlapeček jen samou radost
nám ostatním zbývá už jen čekat ![]()
@musipe buď vklidu u mě taky nic, asi nejhůř mi bylo ve čt, to jsem se ještě o půl 11 naložila do vany, pač mi tak tvrdlo a bolelo břicho, že bych za to dala krk.No a pak jsem to zaspala, včera nic moc, akorát trochu navečer a dnes jen párkrát, za to mám běhavku, takže je to fakt nepříjemný, ani jsem nešla pro jistotu ven
Jak se jinak cítíš?
@nika1988 běhavka??? To může být taky náznak, že se něco děje… Já se cítím pořád stejně. Blíží se večer takže čekám až my začne tvrdnout břicho bez jakéhokoliv výsledku ![]()