Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, potřebuju radu.
Včera ráno mi udělali hamiltona, cca ve 4 odpoledne jsme začala cítit každých 5 – 8 minut (je to různé) jakoby tlaky v podbřišku až silnější menstruační bolesti a jde mi to až do zad, jako by mi někdo tlačil na páteř. Od těch 5 hodin je to pořád stejné, ať chodím nebo jsem ve vaně, pořád cca po těch 5 – 7 minutách a trvá to tak 45 vteřin a pak to odezní. Ta bolest se maličko zintenzivnila, ale nijak hrozně, pořád se ještě můžu smát. Myslíte, že už je to k porodu? Nechci jet do porodnice zbytečně.
Já bych jela, max. tě pošlou zpátky. Ono nemusíš mít bolesti pravidelný a porod už je fakt „za dveřma“. Ne/pravidelností se opravdu neřiď.
Dobalila bych věci a asi pomalu vyrazila
já se smála u všech 3 porodech až do konce ![]()
Jela bych. Já jela při kontrakcích po 5ti min. které byli pohoda a byla jsem otevřená na 4cm. Ne každej musí mít nesnesitelné bolesti aby se otevíral.
Jela bych, já jela jen na kontrolu a 3 hodiny na to byl malý venku. Přeji pohodový porod ![]()
Poprvé jsem jela brzy a strávila v porodce 15 hodin. Podruhé jsem jela po hodině bolestí a přijali mě na 5 cm a malý byl venku za 2,5 hod venku od přijetí. Celý porod trval od první bolesti 5 hodin
Tak my asi vyrazíme. já už mám ty bolesti právě asi 19 hodin, ale málo intenzivní, pořád stejně časté a nijak se mezi nimi interval nekrátí. No, dyštak mě pošlou zpátky domů ![]()
Ja porad cekala na nejaky pravidelnosti. Nastesti me pritel premluvil at jedeme.Byla jsem otevrena na 6 cm…
Preju rychly porod ![]()
Přesně, max. tě pošlou zpátky domů. Ale aspoň zkontrolují mimčo, na kolik jsi otevřená a tak. Možná už si tě tam zrovna nechají…
Přeju pohodový porod. ![]()
JAK SE ZNÁM, NIKAM BYCH NEJELA, AŽ POKUD BY BYLY KONTRAKCE FAKT BOLESTIVÝ..
Tak presne s temahle priznakama jsem jela radeji o den driv na kontrolu a byla jsem otevrena na 4cm.no a za tri hodky byl malej na svete ![]()