Plánovaný císař Opava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
27.1.16 09:12

Plánovaný císař Opava

Ahoj :) jsem teď ve 37tt a podle doktora mě čeká císař protože mimčo je zadkem dolů :roll: chystáme se rodit v Opavě a proto bych se ráda zeptala na jakékoliv zkušenosti maminek které zde tímto způsobem už rodily. Např kdy je příjem, taťka u porodu, kdy mi dají mimčo, nadstandart, přístup sestřiček, bonding apod. Budu vděčná za jakékoliv info děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
27.1.16 10:11

Ahoj :) já teda nerodila v Opavě ale v Jilemnice a měla jsem také plánovaný CŘ kvůli konci pánevnimu. Malý se nakonec rozhodl jít ven ve 35tt a neotočil se takže jsme ještě na příjmu čekali zda ho kontrakce nedonutí otočit, ale proste to byl v bříšku lenoch :D a otočení se nekonalo :) když byly kontrakce po minutě a já už opravdu rodila jelo se na sál, uspali mě a udělali co museli :) Když jsem se probudila tak malý byl v inkubátoru a ospoledne přišla sestřiča a řekla mi, že pokud chci mít malýho u sebe musim být soběstačná :) následovalo vstání z postele ( to bylo hoxně náročné pár hodin po císaři, ale co bych pro miláčka neudělala ),dojití na toaletu, osprchovat se a pak už jsem jen čekala až z mnou někdo příjde s broučkem :) broučka mi daly sestřičky na chvilku na pokoj když přijel manžel, ale na noc musel jít do inkubátoru a od ruhého dne už jsem měla ten náš uzlíček u sebe :) z vlastních zkušenosti doporučuji spíše epidurálni anestezii než úplnou protože ten uzlíček se neotočí podle mě ani těma kontrakcema :) pokud pudete mít lokální epiduralovou anestezii dostanete ten vášuzlíček už na sále ;) jinak chlapa bych k CŘ nebrala ;) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková