Plánovaný císař Vyškov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2029
10.12.14 09:11

@dani24687 První přisátí miminka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.12.14 11:02

@Sardel aha diky :-) tak ja rodila po obede a jen mi ho ukazali, dala jsem mu pusu a poprve mi ho prinesli na pooperacni pokoj vecer i na prisati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
10.12.14 12:28

@dani24687 No a to je právě špatně. Miminko se má přisát hned po porodu. Tomu jsem právě tentokrát chtěla předejít.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.12.14 13:25
@Sardel píše:
@dani24687 No a to je právě špatně. Miminko se má přisát hned po porodu. Tomu jsem právě tentokrát chtěla předejít.. :(

Faktem je, ze u prvniho jsem po prirozenem porodu mela maleho prisateho hned a kojila jsem do aleluja. Tentokrat je maly komplet na um bo nemam mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
10.12.14 13:31

@dani24687 No, právě. To je jeden z možných důsledků.. :( Já jsem měla naštěstí mléko i po minulém císaři a teď kojím syna pořád, jsou mu necelé dva roky, takže věřím, že laktace se znovu nastartuje.. Ale má to další důsledky i na psychiku miminka a na celkovou adaptaci po porodu a tak vůbec. No, myslela jsem si, že to ve Vyškově bude v tomto mírumilovnější a že mi vyjdou víc vstříc, ale když to čtu, tak si říkám, že asi půjdu do Brna.. Tam mají aspoň vybavení, kdyby se něco stalo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.12.14 13:41

Ty, tak to nevim, druhej je asi 100× klidnejsi a pohodovejsi miminkojak prvni kojenej… jestli jsme se teda spravne pochopily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková