Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Sardel aha diky
tak ja rodila po obede a jen mi ho ukazali, dala jsem mu pusu a poprve mi ho prinesli na pooperacni pokoj vecer i na prisati.
@dani24687 No a to je právě špatně. Miminko se má přisát hned po porodu. Tomu jsem právě tentokrát chtěla předejít.. ![]()
@Sardel píše:
@dani24687 No a to je právě špatně. Miminko se má přisát hned po porodu. Tomu jsem právě tentokrát chtěla předejít..
Faktem je, ze u prvniho jsem po prirozenem porodu mela maleho prisateho hned a kojila jsem do aleluja. Tentokrat je maly komplet na um bo nemam mliko.
@dani24687 No, právě. To je jeden z možných důsledků..
Já jsem měla naštěstí mléko i po minulém císaři a teď kojím syna pořád, jsou mu necelé dva roky, takže věřím, že laktace se znovu nastartuje.. Ale má to další důsledky i na psychiku miminka a na celkovou adaptaci po porodu a tak vůbec. No, myslela jsem si, že to ve Vyškově bude v tomto mírumilovnější a že mi vyjdou víc vstříc, ale když to čtu, tak si říkám, že asi půjdu do Brna.. Tam mají aspoň vybavení, kdyby se něco stalo.. ![]()
Ty, tak to nevim, druhej je asi 100× klidnejsi a pohodovejsi miminkojak prvni kojenej… jestli jsme se teda spravne pochopily…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.