Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Někde vadí někde nevadí, musíš se opravdu domluvit přímo tam kde chceš rodit. Císař se většinou plánuje cca týden před termínem porodu
@Vladusxx Dekuju ti za odpoved. Na strankach prave nic nemaji, tak budu muset pockat az se tam pujdu zaregistrovat
@Anonymní píše:
@Vladusxx Dekuju ti za odpoved. Na strankach prave nic nemaji, tak budu muset pockat az se tam pujdu zaregistrovat
Jj oni ti tam vše vysvětlí, dají ti i papíry (souhlasy) domluvíte se na typu anestezie, atd…
Moc dekuju. Jsem prvorodicka, takze tech informaci je tolik a docela v tom litam
V Náchodě se můžeš domluvit na konzultacích a jít se zapsat a prohlédnout si místo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
Kvuli zdravotnim problemum (sesroubovana panev), mam od lekare z fakultky vypsanou zpravu do porodnice, ze musim rodit cisarskym rezem.
Jsem 25tt a pomalu se o to zacinam zajimat.. ted me napadlo, ze nosim gelove nehty. Mela jste prosim nektera u porodu cisarskym rezem gelove nehty a nevadilo to?
Klidne jestli tu je nekdo z Nachoda a rodil v Nachodske porodnici a ma s tim zkusenost, budu rada.Do porodnice teprve pujdu, predpokladam, ze porod bude bud v 38. nebo v 39.tydnu, vim, ze se vse dozvim tam, ale ted by mne to zajimalo.
Příspěvek upraven 25.08.23 v 09:58
Diky
Ja bych to dolu nedavala. Treba ve fakultce v HK to nevadi. Urcite se zeptej v porodnici.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Kvuli zdravotnim problemum (sesroubovana panev), mam od lekare z fakultky vypsanou zpravu do porodnice, ze musim rodit cisarskym rezem.
Jsem 25tt a pomalu se o to zacinam zajimat.. ted me napadlo, ze nosim gelove nehty. Mela jste prosim nektera u porodu cisarskym rezem gelove nehty a nevadilo to?
Klidne jestli tu je nekdo z Nachoda a rodil v Nachodske porodnici a ma s tim zkusenost, budu rada.Do porodnice teprve pujdu, predpokladam, ze porod bude bud v 38. nebo v 39.tydnu, vim, ze se vse dozvim tam, ale ted by mne to zajimalo.
Diky
Ahoj, já mám 20 dní od porodu císařem. Nerodila jsem teda v Náchodě ale v Hradci. Dali mi domů papíry k prostudování a na jednom bylo napsáno že by měl být jeden nehet v případě gelovek sundany, asi kvůli takovýmu tomu kolíčku co ti pak měří tep
, já si toho ale nevšimla a šla normálně s gelovkama a nikdo to tam vůbec neřešil a tep mi měřili celý den na jipce i přez ten gelový nehet a nebyl stím žádný problém…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj,
Klidne jestli tu je nekdo z Nachoda a rodil v Nachodske porodnici a ma s tim zkusenost, budu rada.
Do porodnice teprve pujdu, predpokladam, ze porod bude bud v 38. nebo v 39.tydnu, vim, ze se vse dozvim tam, ale ted by mne to zajimalo.
Diky