Matrika / porodnice Motol

15
8.8.23 21:47

Matrika / porodnice motol

Dobry vecer,

Ktera ma zkusenost s porodnici motol. Prosim jak je to s matrikou? To musim na matriku na MU Praha 5, kde dostanu i vzor pro jmeno ditete nebo mi ho daji az v porodnici a pak ho tam posilaj? Prvni porod jsem mela v UPMD, a tam to bylo vse reseno v kanclu, ale na strankach Motola jsem nic nenasla :nevim:.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.8.23 22:49

Dobrý večer, byli jsme tam s mužem dvakrát kvůli přiznání otcovství, paní vždy rychlé a sympatické, ochotné, i když jednou jsme tam byli těsně před zavírací dobou. Poprvé jsme tam vyplnili obě jména- pro chlapce i holčičku, podruhé nám daly tento dokument domů, že mám mít jména vyplněná až do porodnice. Byli jsme tam podstatně dříve během těhotenství, někdy v mém 6.měsíci a ještě jsme váhali se jménem pro holčičku. Poprvé jsme měli jasno, byli jsme tam až někdy v mém 8.měsíci. :D Měli jsme s sebou rodné listy, občanky. Rodný list dítěte buď zašlou nebo lze vyzvednout u nich, mužovi zavolali. Byl hotový rychle, do pár dnů po porodu.. Za nás velká spokojenost, jak to tam dobře fungovalo, žádné fronty,. Je mi těch paní líto v souvislosti s těmi nelegálními adopcemi přes ukrajinskou nemocnici/agenturu..

• Citovat
  • Upravit
9
9.8.23 00:44

Motol maximálně míjet autem.. blíž ani za boha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.8.23 02:13
@Beysehir píše:
Motol maximálně míjet autem.. blíž ani za boha.

Dekuji za plnohodnotny komentar. Zvazila jsem tri moznosti, vic bohuzel, v republice sanci neni. O me ci porodnici nejde, jde jen a jen o me jeste nenarozene dite, ktere bude potrebovat pomoct hned po narozeni.
PS: po precteni mnoha pozitivnich komentaru, verim, ze i me se snad bude libit, ale neni to priorita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková