Porodnice vysvětlení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
9.8.23 10:38

Porodnice vysvetleni

Ahojky, byla jsem v porodnici na vstupni kontrole ze tam chci rodit
Potrebovala bych zda nekdo nevite
Per.vag: sak. 3cm hrdlo pro prst těsně, hlavicka ve VB volne naleha na vchod.
Doktor pospichal a nevím co presne cekat zda se neco deje nebo se nedeje vubec nic. Jelikoz je mi silene uz par tydnu a zacinam mit menstruacni bolesti tak bych rada vedela zda se aspon neco deje nebo ne a z ruznych clanku nevyctu skoro nic🙈 tak predem dekuji pokud nekdo odpovi

Příspěvek upraven 09.08.23 v 11:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35612
9.8.23 10:49
@Duha198 píše:
Ahojky, byla jsem v porodnici (36+1) na vstupni kontrole ze tam chci rodit
Potrebovala bych zda nekdo nevite
Per.vag: sak. 3cm hrdlo pro prst těsně, hlavicka ve VB volne naleha na vchod.
Doktor pospichal a nevím co presne cekat zda se neco deje nebo se nedeje vubec nic. Jelikoz je mi silene uz par tydnu a zacinam mit menstruacni bolesti tak bych rada vedela zda se aspon neco deje nebo ne a z ruznych clanku nevyctu skoro nic🙈 tak predem dekuji pokud nekdo odpovi

A ty chceš porodit předčasně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.8.23 10:55

@JancaS84 ja chci jen vedet co to znamena. A za predcasny porod se to uz nepovazuje. Uz je zivotaschopny a nato jak problemove tehotenstvi mam tak se jen ptam co to znamena a zda je vse jak ma nebo ne. Prvni dcera mi sla 38+0 kvuli problemum (vyvolavali) a mela 3400g a 50cm to mi neprijde tak predcasny :) a kdyz mi doktorka rekla ze od ted uz nemusim mit strach tak nemám, jen chci vedet co to znamena :) odtoho si myslim ze emimino funguje? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15130
9.8.23 10:58

Neděje se nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
9.8.23 11:01
@Duha198 píše:
@JancaS84 ja chci jen vedet co to znamena. A za predcasny porod se to uz nepovazuje. Uz je zivotaschopny a nato jak problemove tehotenstvi mam tak se jen ptam co to znamena a zda je vse jak ma nebo ne. Prvni dcera mi sla 38+0 kvuli problemum (vyvolavali) a mela 3400g a 50cm to mi neprijde tak predcasny :) a kdyz mi doktorka rekla ze od ted uz nemusim mit strach tak nemám, jen chci vedet co to znamena :) odtoho si myslim ze emimino funguje? 😊

Když chci vědět co to znamená, tak se ptám lékaře. Do poraden máš chodit do porodnice nebo ke svému gynekologovi? Můžeš se na vysvětlení zeptat i svého gynekologa, když jsi se nezeptala přímo v porodnici.. Rozhodně ti to od odborníka bude vysvětleno lépe, jak zde na epipi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.8.23 11:05

@korn123 dekuji za krasnou radu :) urcite se gyn zeptam samozrejme az tam pujdu! Volat mu kvuli tomu nebudu. To se zeptam na epipi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14672
9.8.23 11:07
@Duha198 píše:

Za predcasny porod se povazuje porod pred 37 + 0. Ale take bych se uz o miminko nebala. Jinak nejsem odbornik, ale ten nalez jeste na porod nevypada. Coz neznamena, ze za hodinu to nemuze byt jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.8.23 11:09

@Janča6 děkuji za normalni a nerypavou odpoved :) hezky den😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.8.23 11:14

Předčasný porod to stále je, má to svá nemalá rizika a velikost mimina na tom nic nemění, fakt není o co stát. Jinak se neděje nic, k porodu se to bohudík nechystá.

• Citovat
  • Upravit
tartaletka
9.8.23 11:16

Čípek se ti nezkracuje a nic se nechystá. To, že je tam místo lehce pro prst, je normální, když už jsi rodila. A že hlavička naléhá, je taky normální. Z toho můžeš mít i ty bolesti. Plus jestli se v tobě doktor šťoural, tak to můžeš mít citlivé. Vím, že u třetího dítěte už se u nás v porodnici vyšetření pohmatem nedělalo, až když bylo po termínu.

• Citovat
  • Upravit
11
9.8.23 11:18

Tak ja nevim…myslela sem ze tato platforma funguje jako “rada” ne shazovani dotycneho. Takze jakmile da clovek otazku hned chci rodit? Sem nezodpovedna matka? Sem magor? Nebo probohaaaa…. Otazka a odpoved jednoduchy nepotrebuji cist rizika. Rizika moc dobre vim co jsou protoze sem si prosla brzkym porodem, potratem a ted mam takovyto nalez proto se jen ptam tot vse. Nikde sem nepsala ze chci radu jak vyvolat porod 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.8.23 11:19

@tartaletka dekuji😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
9.8.23 11:25

A ty trpíš selektivním mutismem nebo proč ses nezeptala lékaře?

• Citovat
  • Upravit
11
9.8.23 11:26

@Tosidelassrandu nene trpim alergii na hloupe lidi….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
9.8.23 11:43

@Duha198 dle vaginálního nálezu především nelze usuzovat, kdy přijde porod. Je to trochu věštění z křišťálové koule.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková