Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky. V utery 27.8. 2013 nastupujdo Svitavske nemocnice na planovany cisarsky rez. Cim vic se to blizi nervy pracuji
28. bude mala venku a ja jeste ted nejsem rozhodnuta zda spinal nebo celkove se nechat uspat. Nejake rady a zkusenosti co je lepsi? Moc dekuji ![]()
Já měla celkovku, odpoledne při smyslech, večer už mě sestřičky hnaly do sprchy ![]()
Taky jsem řešila, rozhodla věta jedné zdravotní sestry: „bych nechtěla slyšet to cinkání nástrojů a jak se nade mnou baví…“
Taky nad tím přemýšlím, kdyby mělo dojít znova k císaři.. první jsem měla spinál a nevadilo mi to, bylo to teda akutní, takže šlo spíš o vysvobození než nervy. Ale potom asi skoro den nezvedat hlavu, ležet v rovině, to probírání nohou nebylo moc příjemný. Zas na druhou stranu člověk o všem ví a mrně hned vidí. Takže obojí má svý plus a minus.
Diky
nevim no zase ten pocit probrat se a nevedet jestli je mala vporadku..mam strach z toho ze u spinalu me to bude bolet ![]()
Kdyby to bolelo, tak je něco špatně:-) Cítít jde leda tak tlaky, ale bolest ne.
Ahojky, také jsem mela planovany CS kvuli KP a velikosti broucka. Do posledni chvile jsem se nemohla rozhodnout, jestli polovic, nebo celkovou (jsem hroznej posera)…nakonec zvitezila polovicni a jsem hrozne stastna i kdyz jsem zazila i trosku komplikace, tak zazitek fakt bajecnej!
Myslim, ze i zotaveni bylo mnohem lepsi, nez po celkove. Nezvedat hlavu jsem mela jen 6 hod a v tech bolestech to tak rychle utece, ze te naopak stve, kdyz sestry prijdou jeste ten den a chteji, aby ses otacela, posadila…druhy den uz jsem vstala a chodila a dalsi den hned rano se starala o prcka. Je pravda, ze kdyz nohy prichazi k sobe, je to neprijemne, rez boli jako cert, ale kdyz jsem se bavila se sestrami, tak zensky po celkove mají vetsi bolesti… Radim tedy spinal a drzim palecky!
![]()
@Nenulka88 Moc děkuju
Vubec sem nebyla nervozní až ted v pondělí mě čeká ekg a v úterý v 8:00 nástup do špitálu tam budou teprve nervy
Ale uvidíme nějak mě tvrdne a bolý břicho tak abych nejela ještě dnes v noci ![]()
A můžete mě prosím holky někdo popsat jak to probýhalo od příchodu do špitálu až po odchod?
prosíím
@Gabii94 píše:
A můžete mě prosím holky někdo popsat jak to probýhalo od příchodu do špitálu až po odchod?prosíím
To by mě taky zajímalo ![]()