Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, mám dotaz, koncem června mám plánovaný CŘ v porodnici v Ústí nad Labem, prvního chlapečka jsem rodila normálně, ale po porodu mám následky, takže teď CŘ, za což jsem při vzpomínce na první porod i ráda…může mi někdo napsat, jak plánovaný císař v ústecké porodnici probíhá? Kdy je nástup, kdy je porod, co se děje, jak dlouho budu na JIP, jak je to s miminkem…děkuji moc, začínám pročítat všchno, co se císaře týká a začínám mít trošku strach.. ![]()
zdravím já sem taky po císaři…moje první dítko…já to ale neměla plánovaný ale musela sem na něj předčasně kvůli komplikacím…takže nástup a tak to nevim jak probíhá…mě tam přivezli večer a ráno rozhodli že se těhu ukončí řezem už i proto že malej nebyl otočenej,zavedli mi cévku a šla sem na sál…tam byla snad půlka nemocnice…no a pak se mě zeptali jestli chci uspat uplně nebo lokálku…já šla úplně a malej se toho nadejchal…no a pak sem se vzbudila až na jipu..tam sem byla skoro dva dny protože nebylo místo na normálním,tak sem šla na nadstandart
nejhorší moment byl ten když mě poprvý postavili na nohy a když tahali dreny…jinak se to dalo přežít…čekala sem to mnohem horší ![]()
Jako dreny z tý jizvy??? A cévkování? Už aby to bylo za mnou… ![]()
jj z jizvy…pani co ležela se mnou na jipu měla jen jeden dren já měla dva…tak když poslechnete sestru co řiká když to vytahuje neni to tak hrozný…měla sem pocit,že tu hadičku mám až v patě…pak to vydesinfikovala a musela sem se postavit…jenže ta desinfekce stekla do těch jizev a to byl pocuc ale pak dobrý…těch pár minut na nochách je asi nejhorších pak už v poho jen sem pak spala v polosedu protože byl problém si lehnout a z lehu se zvednout…to taky bolelo ale klid…každá sme jiná a máme jinej práh bolesti ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.