Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, kupoval někdo nové pláště na kočár Jane slalom? Prosím o radu. Raději bych neoriginální, protože jsou levnější.
Ahoj, já nemám s neoriginálními moc dobrou zkušenost. Většina plášťů je užší, než jak je má přímo Jané, takže nám třeba už třetí typ pořád z jednoho kola vyskakuje. Pokaždé si v servise řeknou 100 - 150 za nějaký nový a taky něco za práci…začíná se to pěkně prodražovat. Jde sehnat ty originální, nebo se musí koupit celé kolečko? Já už jsem ochotná za to i zaplatit ty pekelný peníze, jen ať už to je ![]()
My mame neoriginalni, na netu jsme nasli diskuze ktere tam sedi, objednali na eshopu nejakeho cyklistickeho obchodu, prijeli jsme, a rovnou mi cela kola i vymenili. A uplne v pohode ![]()
Zašla bych s kočárkem do cykloservisu a tam podle popisu na plášti prodají odpovídající. existují náhradní díly tam kde kočárky servisují- my třeba kupujme v sambaby, nebo se dají sehnat tam, kde kočárky prodávají. našla jsem i pána, co zasílal náhradní díly poštou http://www.servis-kocarku.cz/