Plastika prsou - ANO, NE?

Anonymní
20.5.21 12:07

Plastika prsou - ANO, NE?

Dobrý den,
je mi 22 let a trápí mě má malá prsa už od malička, mám áčka.
Ráda bych nosila výstřihy, plavky…
Ale bohužel na mě pak každý blbě čumí, postupem času jsem zjistila, že mi na názorech ostatních lidí až tolik nezáleží, ale jde o můj vlastní pocit, necítím se ženou.
Začala jsem uvažovat o plastické operaci.
Všechno má ale své pro a proti, takže bych vás chtěla poprosit o nějaké vaše zkušenosti s touto operací, doporučit popřípadě nějakého doktora…
Určitě se tu najde někdo, kdo mi bude psát, abych si pročetla různé články, že tam se dozvím všechno…
Ano, ty jsem si samozřejmě pročetla, ale zajímají mě názory skutečných lidí, kteří na zákroku doopravdy byli. Četla jsem, že bych s tím mohla mít i problémy do budoucna (např. kojení), že už nesmím nikdy létat letadlem kvůli tlaku…?
Budu tedy ráda za vše možné rady.
Děkuji moc! :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
20.5.21 12:14

Létat můžeš, kojit taky. Akorát se potom kojení můžou hnout, spadnout trochu, změnit tvar. Počkala bych po dětech.

• Citovat
  • Upravit
72725
20.5.21 12:24

Počkala bych po dětech, to se totiž může stát, že ti zůstanou větší a plastiku nebude třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14378
20.5.21 12:26

Já bych už podruhé nečekala po dětech. Mě trápil úplně opačný problém, kozy jsem měla obrovské. Celý život jsem se tím trápila a loni byla na zmenšení. Cítím se naprosto úžasně, co vezmu na sebe, to mi padne. Fakt mi to obrovsky zvedlo sebevědomí. A přiznám se, že kdybych do toho šla dřív, klidně bych si kojení odpustila. Já kojit chtěla a u druhého to stejně neklaplo. Ale to umím zhodnotit ať dneska s odstupem, no. Ségra měla prsa menší než ty a čekala po čtyřicítce. Dneska toho lituje, že nešla dřív.

Příspěvek upraven 20.05.21 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
20.5.21 12:27

Mas na to nasetrene penize (cca od 70 tisic vyse)? Pocitas s reoperacemi? (implantaty se musi cca co 10-15 let vymenovat, tedy je potreba mit na to penize i potom)… Letat muzes, kojeni je otazka spis na doktora a akutalni stav implantatu v te dobe - dle umisteni implantatu a podle toho, zda mas nebo nemas komplikace. Co tak vidim kolem, vetsina celebrit se silikony nekoji, ale verejne se k tomu vyjadrovala snad jen Maslikova, ktera tusim rikala ze radej pro jistotu nekoji, ze snad mela v implantatech prasklinky nebo kapsulace, nevim presne… objednej se nekam na konzultaci a uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.5.21 12:28
@Helca83 píše:
Mas na to nasetrene penize (cca od 70 tisic vyse)? Pocitas s reoperacemi? (implantaty se musi cca co 10-15 let vymenovat, tedy je potreba mit na to penize i potom)… Letat muzes, kojeni je otazka spis na doktora a akutalni stav implantatu v te dobe - dle umisteni implantatu a podle toho, zda mas nebo nemas komplikace. Co tak vidim kolem, vetsina celebrit se silikony nekoji, ale verejne se k tomu vyjadrovala snad jen Maslikova, ktera tusim rikala ze radej pro jistotu nekoji, ze snad mela v implantatech prasklinky nebo kapsulace, nevim presne… objednej se nekam na konzultaci a uvidis…

Dnešní implantáty už se měnit nemusí.

• Citovat
  • Upravit
5006
20.5.21 12:29

Jo a take bych necekala po detech. Protoze kdo vi kdy je budes mit anebo jestli je budes mit… a to nemyslim zle, ale ne kazdemu se povede mit je ve 25 a ba co cekat, mlada jsi ted a neni duvod trapit se ve svem tele ani o den dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
20.5.21 12:29

@mackA159 Naopak se musi menit, tohle je casty omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
20.5.21 12:34

Kdyby to bylo aspon na furt, ale dat 90 tis, riskovat zdravi a po 10 letech znova to nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
20.5.21 12:35

Můžu se zeptat, jak jsi přišla na to, že na Tebe každý „blbě čumí“, když si vezmeš výstřih nebo plavky?
Zvaž zdravotní rizika, nutnost reoperace a tak. Mojí kamarádce se po operaci implantát špatně hojil. Pak se zjistilo, že prosakuje a mezitím jí v místě vznikl nezhoubný nádor. Takže lítání po doktorech, dren, hnisající rána atd…
Já bych do toho nešla, tohle riziko mi za to nestojí. Když jsem byla mladší, taky jsem se za prsa styděla, teď je mi 30 a přijdou mi už popravdě dost fajn :D Výstřihy i plavky nosím, občas chodím bez podprsenky, prsa mě neomezují ve sportu, nebolí mě z nich záda. Celkově mají malá prsa spoustu výhod :)
Ale pravda je, že celkově mám postavu velmi ženskou - úzký pas, větší kulatý zadek, takže nemám důvod cítit se nějak ne-žensky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
20.5.21 12:37

Ja se jeste divala na tu vymenu. Takze, udava se obvykla zivotnost implantatu 20-25 let, ale prsa meni tvar a muzou byt i komplikace… takze obvykla doba vymeny je 7-10 let… kazdorocne musis na sono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.5.21 12:46

@Aduš8 ja si zase říkám, zekdybych byvala věděla, co kojení udela s mými prsy, tak už bych znovu nekojila. Je otázka, co by se ctyrkami udelalo vubec těhotenství.
Každopádně já zvažuji modelace bez implantátů.
I když mi 40 byli za prsa se ted stydím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.5.21 12:48
@Helca83 píše:
Ja se jeste divala na tu vymenu. Takze, udava se obvykla zivotnost implantatu 20-25 let, ale prsa meni tvar a muzou byt i komplikace… takze obvykla doba vymeny je 7-10 let… kazdorocne musis na sono.

A co to snimi udělá když je máš delší dobu? Tchýně má plastiku 15let, na zadnou reoperaci už nejde. Bylo jí receno ze jsou dozivotne. I mladé holky co si teď dávají implantaty nechodí na reoperace, i ti doktoři hlásají že se nemusi. :think: Sama zkušenost nemám.

• Citovat
  • Upravit
1352
20.5.21 12:50

Já bych počkala také po dětech. Kamarádka s implantatama kojila, ale něco se pokazilo a bude muset na reoperaci a prý se musí udělat rovnou obě, takže dalších 60tis. Navíc já vidím jak se mi po každém dítěti zmanily prsa a teď po třetím teprve půjdu na operaci (já jdu tedy ze zdravotních důvodů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.5.21 12:52
@g.sandova píše:
@Aduš8 ja si zase říkám, zekdybych byvala věděla, co kojení udela s mými prsy, tak už bych znovu nekojila. Je otázka, co by se ctyrkami udelalo vubec těhotenství.
Každopádně já zvažuji modelace bez implantátů.
I když mi 40 byli za prsa se ted stydím

Já mela pred kojením jedničky. Pěkný, malý, kulatý. Dva porody po roce, kojení celkem 3 měsíce a člověk by neřekl co to udělá. Sama na plastiku časem chci jít, takový ošklivý psi usi nechci. Velikostně jsou stejný, ale vypadám jak vytahana africanka. Do té modelace bez, dnes už dokazi opravdu zazraky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty