Plastová kolečka u sporťáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
174
24.9.13 12:44

Plastové kolečka

Ahoj holky,
potřebujeme koupit sporťák pro naše dvojčátka a našla jsem jeden, ale má plastové kolečka. Dá se s tím jezdit v zimě ve sněhu? Máte nějaká zkušenosti? Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
24.9.13 12:48

Zkušenost nemám, ale určitě záleží na velikosti kol a na odpružení. Máš vybraný kočárek?

• Citovat
  • Upravit
14090
24.9.13 12:48

Já teda mám kočár pro jedno, ale plastová kolečka už nikdy více :cert: natož na sníh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
24.9.13 12:50
@werunkaw123 píše:
Já teda mám kočár pro jedno, ale plastová kolečka už nikdy více :cert: natož na sníh…

Tak ono záleží co kdo myslí pod pojmem plastová kolečka - já mám u dvojkočár z nějaké tvrdé gumy a jsou naprosto super. Ve sněhu mi přijdou stejně (ne)použitelné jako nafukovací… prostě je to o tom jak jsou velká a kolik napadne sněhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.9.13 12:58

Je to tento kočárek Bertoni Dvojčatový kočárek TWIN - Violet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.9.13 12:58

Navíc bydlíme na kopci, takže potřebuju opravdu něco s čím pojedu bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.9.13 13:15

Podle fotek to má docela malá kola a navíc moc koleček, čím víc stop budeš muset do sněhu udělat, tím hůř se ti to bude ovládat.

• Citovat
  • Upravit
29436
24.9.13 13:16

On není plast jako plast, záleží na více faktorech - jejich velikost, odpružení, zda jsou či nejsou dvojitá… apod. Já třeba měla golfky s plastovýma, ty kola byla hodně velká, potažená nějakou gumou, ale odpružení minimální, šíleně to hrkalo a já si na to v podstatě nikdy nezvykla. Nafukovačky jsou fakt úplně o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.9.13 13:19

@janickazl Do zdvojených bych do sněhu, z vlastní zkušenosti, nešla. Nadřela jsem se jak Bulhar, ve sněhu to pořádně nejede, v podstatě jsem ten kočár po tom sněhu vyloženě tlačila, kolečka se téměř neotáčela. Radši bych vybírala jednoduchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.9.13 13:28

Super, děkuju za rady, nejdeme do toho :-) Koupíme něco na bazaru s nafukovacíma kolama, to je jistota :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
24.9.13 14:00
@j.a.n.i1 píše:
Tak ono záleží co kdo myslí pod pojmem plastová kolečka - já mám u dvojkočár z nějaké tvrdé gumy a jsou naprosto super. Ve sněhu mi přijdou stejně (ne)použitelné jako nafukovací… prostě je to o tom jak jsou velká a kolik napadne sněhu.

Nahodu, mame na kocarku nafukovaci kolecka a do snehu byly super :palec:

• Citovat
  • Upravit
101450
24.9.13 14:15
@Ms.Blueberry píše:
Nahodu, mame na kocarku nafukovaci kolecka a do snehu byly super :palec:

Mám náhodou 2 kočáry, jeden s nafukovacími a druhý „plasťáky“ a rozdíl nebyl, nevím jestli bych to nazvala super, projeli oba, ale mě to fakt nebavilo ani s jedním… a od určité výšky sněhu neprojede ani auto, natož kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
24.9.13 14:51
@j.a.n.i1 píše:
Mám náhodou 2 kočáry, jeden s nafukovacími a druhý „plasťáky“ a rozdíl nebyl, nevím jestli bych to nazvala super, projeli oba, ale mě to fakt nebavilo ani s jedním… a od určité výšky sněhu neprojede ani auto, natož kočár.

Taky mame dva kocary, ale oba s nafukovackama. Ve snehu jsem jezdila zatim jen s jednim. Prcek je lednovy, takze se narodil do toho,,nejlepsiho,, co tento rok v zime bylo a jezdila jsem uplne v pohode i na neuklizenych cestach a super bych to klidne nazvala. Verim, ze druhy kocar bude v zime to same :palec: Ale chapu, kazdy ma jiny nazor a jiny kocarek ;)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
25.9.13 00:12
@Ms.Blueberry píše:
Taky mame dva kocary, ale oba s nafukovackama. Ve snehu jsem jezdila zatim jen s jednim. Prcek je lednovy, takze se narodil do toho,,nejlepsiho,, co tento rok v zime bylo a jezdila jsem uplne v pohode i na neuklizenych cestach a super bych to klidne nazvala. Verim, ze druhy kocar bude v zime to same :palec: Ale chapu, kazdy ma jiny nazor a jiny kocarek ;)

A co máš za kočárek, který projel všechno?
Já si koupila x-lander XA, má celkem velká kola, ale uvízl ve sněhu nahrnutém ze silnice k chodníku. Nešlo to ani tam, ani zpátky.

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
25.9.13 10:17
@ncc1701 píše:
A co máš za kočárek, který projel všechno?
Já si koupila x-lander XA, má celkem velká kola, ale uvízl ve sněhu nahrnutém ze silnice k chodníku. Nešlo to ani tam, ani zpátky.

Firkon Verano a druhy Quinny Speedi. Pres zimu jsem jezdila s tim Firkonem, takze skoro to same co ten X lander. Samo, ze to nejelo tak jako kdyz snih neni, chtelo za to trochu vic vzit, ale na to, jak to venku vypadalo, tak to kocar zvladal dobre. Napred to slo taky hodne ztuha, pak se dofoukly kolecka a slo to hned o dost lip a pocelou tu dobu, co byl snih, tak v pohode :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4