Plat sestry v ambulanci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plat sestry v ambulanci
Dobrý den, po mateřské se mi naskytla nabídka pracovat v ambulanci u praktika. Jednalo by se o 20 hodin týdně za 15000 hrubého. Předtím jsem pracovala v nemocnici na lůžkovém, takže nemám moc představu o platech v soukromé sféře. Je nabídka platu adekvátní nebo si mám říct o víc? Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, to tak zhruba odpovídá. Za plný úvazek dostaneš většinou cca 28-34k hrubého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci000 Na polovicni uvazek jako nastupni plat OK. Dej si do kalkulacky vypocet ciste mzdy, at te pak neklepne, az dostanes vyplatu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se mrknu na hospodářské výsledky mého praktického lékaře za poslední dobu, tak by mohl platit trošku lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se všichni shodujete, myslim, ze nebudu dlouho přemýšlet a vezmu to. Byla jsem zvyklá v nemocnici na víc, ale to byly samozřejmě noční, víkendy..Treba se tam někdy vrátím, až děcka odrostou. Takhle budu pracovat jen 3 dny v týdnu po 6,5 hodinách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že po RD k malým dětem ideální (pokud tedy nemusíš počítat každou korunu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci000 píše:
Dobrý den, po mateřské se mi naskytla nabídka pracovat v ambulanci u praktika. Jednalo by se o 20 hodin týdně za 15000 hrubého. Předtím jsem pracovala v nemocnici na lůžkovém, takže nemám moc představu o platech v soukromé sféře. Je nabídka platu adekvátní nebo si mám říct o víc? Děkuji za odpovědi.
To je sakra hezký plat, já měla 15hrubého na plný uvazek u zubaře, je pravda, že před 7mi lety ![]()
- Citovat
- Upravit
@Luci000 píše:
Tak se všichni shodujete, myslim, ze nebudu dlouho přemýšlet a vezmu to. Byla jsem zvyklá v nemocnici na víc, ale to byly samozřejmě noční, víkendy..Treba se tam někdy vrátím, až děcka odrostou. Takhle budu pracovat jen 3 dny v týdnu po 6,5 hodinách
Luxus, ber. Jak peníze, tak časově, paráda. A kdyby bylo málo, mužeš zabrigádničit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě super. Já u první chodila na půl úvazek k dětské a měla jsem deset. ![]()
- Citovat
- Upravit